پخش زنده
امروز: -
گزیده ای از خطبههای نماز جمعه شهرهای پاتاوه، لیکک، چرام، سوق، چیتاب، لنده، باشت و مارگون به این شرح است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، خطیب جمعه شهر پاتاوه با گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی، با اشاره به سخنان رهبری گفت: شهید سلیمانی هم یک فرمانده جنگ آور مسلط در عرصه نظامی بود وهم به شدت مراقب حدود شرعی بود.
امام جمعه شهر لیکک در آئین عبادی سیاسی این هفته با اشاره به اینکه زندگی خانوادگی باید بر اساس اخلاق اسلامی باشد گفت: انتظار می رود در زندگیمان بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا س را الگو قرار دهیم.
خطیب جمعه لنده هم با اشاره به حفظ حرمت ایام فاطمیه گفت: روزهایی که به نام ایام فاطمیه نام گذاری شده باید گرامی داشته شود و با برپایی جلسات عزاداری سیره و روش این بانوی بزرگوار برای مردم بازگو شود.
امام جمعه شهر باشت گفت: این هفته مناسبتهای مهمی از جمله شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) وهمچنین سالگرد شهید سلیمانی و رحلت آیت الله محمد تقی مصباح یزدی پیش رو داریم.