• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۸۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

کلنگ زنی ۲۰ طرح حوزه برق و اجرای ۲ طرح راه سازی در باشت

عملیات اجرایی ۲۲ طرح حوزه برق رسانی و بهسازی جاده در باشت با ۷۲ میلیارد ریال اعتبار آغاز شد.

اجرای ۲ طرح راه سازی در باشتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، درآئینی و باحضور نماینده مردم شهرستانهای باشت وگچساران درمجلس شورای اسلامی، مدیران استانی و شهرستانی وخانواده معظم شهدا و ایثارگر، طرح های برق رسانی، اصلاح و بهینه سازی برق، بهسازی و آسفالت راههای روستایی، به نمایندگی در روستای کوه دهک در بخش مرکزی شهرستان باشت کلنگ زنی شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در این مراسم گفت: کلنگ زنی برق کوه دهک به نمایندگی از سه طرح برق رسانی و ۱۷ طرح جهادی بهینه سازی، اصلاح شبکه و کاهش تلفات درشهرستان باشت به زمین زده شد.
 
معتمدی نژاد افزود: همه طرحهای درحال اجرای شهرستان باشت با اعتبار ۲۱ میلیارد تومان است و زمان اجرای طرحها بین ۳ تا ۶ ماه خواهد بود و بیشتر طرح های دردست اجرا هم تاپایان سال جاری به بهره برداری می رسد.

جمال معتمدی نژاد اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون درسطح استان اصلاح و بهینه سازی برق ۲۵۰ روستا در دستور کار قرار گرفته است و در حال اجرا است.

وی ادامه داد: تا پایان امسال این طرح ها به بهره برداری می رسد و طرح دومداره قلعه رئیسی و دیشموک از ایستگاه دهدشت درحال اجرا است و بیش از ۲۰ کیلومتر آن اجرا شده و تاپایان خرداد ماه به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: درسال ۱۴۰۰ بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان طرح درحال اجرا است وتاپایان امسال به بهره برداری خواهند رسید و ۴۰۰ کیلومتر شبکه سیمی باکابل خود نگهدار در حال اجرا است.
معتمدی نژاد افزود: تمامی روستا‌های بالای ۱۰ خانوار کد دار در استان از نعمت برق پایدار برخوردار هستند و تنها بخشی از روستا‌هایی که جدیدا کد دار شده اند در برنامه کاری قرار گرفته است و در مجموع ۹۹ درصد روستا‌های استان از نعمت برق برخوردار هستند.
فرماندار باشت در آیین کلنگ زنی این طرح گفت: این طرح ها به طول ۴.۲ کیلومتر و با ۷۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام می شود.
نادر گرامی افزود: عملیات اجرایی بهسازی و آسفالت کوه دهک به طول ۳.۲ کیلومتر و با ۴۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری و بهسازی راه روستایی پیچاب به سرآستانه به طول یک کیلومتر و با ۲۷ میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.
فرماندار باشت با یادآوری اهمیت وجود زیرساخت های جاده ای به ویژه برای مردم مناطق محروم بر تکمیل این طرح در کمترین زمان ممکن تاکید کرد.
سرپرست راهداری وحمل ونقل جاده‌ای استان گفت: طول راه روستایی کوه دهک باشت بیش از ۳ کیلومتر و اعتبار ۴۵ میلیارد ریال وسرآستانه پیچاب طول یک کیلومتر و اعتبار ۲۷ میلیارد ریال است.
الله کرم جانی افزود: سرجمع اعتبارات این طرح‌ها ۷۲ میلیارد ریال است و درنیمه نخست سال آینده به بهرداری می‌رسد.
اجرای ۲ طرح راه سازی در باشت
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین با تاکید بر اینکه طرح هایی که در  دو شهرستان باشت و گچساران بیش از ۷۰ درصد پیشرفت دارند باید با سرعت بیشتری به اتمام برسند گفت: طرح های جدید و مطلوب خدماتی برای  این دوشهرستان در نظر داریم.
سیدناصر حسینی پور افزود: طرح‌هایی که ماده ۲۳ نداشته باشند از لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ حذف می‌شود که مقصر آن هم کم کاری برخی مدیران است.
وی ادامه داد: با رایزنی با ریاست جمهور و کمیسیون برنامه و بودجه درحال اعتبار دهی به برخی طرح های این دو شهرستان هستیم.
سید ناصر حسینی پور اضافه کرد: سرعت بخشی به عملیات اجرایی تکمیل طرح های نیمه تمام عمرانی به ویژه در مناطق روستایی و محروم از برنامه های اصلی دولت است.
شهرستان باشت ۲۳۸ کیلومتر راه روستایی دارد.
۱۴ هزار نفر ازجمعیت باشت در ۱۱۵ روستای این شهرستان سکونت دارند.
شهرستان ۲۲ هزار نفری باشت در جنوب شرقی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
                                                   
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)