• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۸۲۶۱
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

هیأت دفتر موسیقی جشنواره فجر، دخالتی در انتخاب گروه‌ها نداشته است

سرپرست دفتر موسیقی سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجرگفت: هیأت دفتر موسیقی تاکنون، هیچ دخالتی در انتخاب گروه‌ها در بخش غیر رقابتی و یا آلبوم‌ها در بخش رقابتی برای حضور در جشنواره نداشته و نخواهد داشت و فقط پشتیبانی از نشست‌های داوری را برعهده دارد.

هیأت دفتر موسیقی جشنواره فجر، دخالتی در انتخاب گروه‌ها نداشته استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر، آقای محمد اله‌یاری در بازدید از دبیرخانه جشنواره موسیقی فجر و در بخشی از جلسه هیأت انتخاب آثار و گروه‌های سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر، افزود: براساس آیین‌نامه جشنواره موسیقی فجر، دبیر جشنواره و هیأت انتخاب آثار و گروه‌های جشنواره از مهم‌ترین ارکان جشنواره هستند. خوشبختانه جمع هیأت انتخاب این دوره از جشنواره موسیقی فجر دارای سوابق ارزشمند و بسیار خوبی هستند و تاکنون در نشست‌های متعدد و منظم فرایند داوری را پیش برده اند.

آقای حسن ریاحی، دبیر سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر نیز در این بازدید اظهار داشت: باتوجه به شرایط سخت امسال و فراگیری کرونا، امور اجرایی جشنواره بسیار خوب و منظم در حال انجام بوده و با همراهی و نظرخواهی از استادان تلاش داریم جشنواره به بهترین شکل برگزار شود.

آقای امیرعباس ستایشگر عضو هیات انتخاب این جشنواره با اشاره به اضافه شدن یک بخش ویژه آهنگسازی به این دوره از جشنواره موسیقی فجر، درباره جزئیات آثار ارسال شده اظهار داشت: پس از فراخوانی که در مهر منتشر کردیم، ۱۴۸ گروه برای حضور در بخش غیررقابتی جشنواره و ۱۱۴ آلبوم نیز برای بخش رقابتی جشنواره ثبت‌نام کردند.

وی افزود: برخی از گروه‌ها را هیأت انتخاب به جشنواره دعوت کرده است و برخی هم از طریق فراخوان، درخواست حضور داده‌اند.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت: حضور در چنین جشنواره‌هایی اهمیت زیادی داشته است و باعث ایجاد اعتماد به‌نفس در جوانان می‌شود.

محمود سالاری با اشاره به وضعیت و جایگاه موسیقی افزود: یکی از دغدغه‌هایی که داریم جلوگیری از استحاله ملودی‌هاست، امروزه با موسیقی‌هایی مواجه می‌شویم که اصالت بومی ندارند و به موسیقی کلاسیک وصل نیستند. این نوع از موسیقی فقط می‌تواند نیاز‌های آنی را رفع کند و نمی‌تواند برای طولانی‌مدت در طوفان‌ها ماندگار باشد.

وی با بیان لزوم بررسی گزارش‌های مقایسه‌ای و آسیب شناسی در جشنواره موسیقی فجر برای ارتقای کمی و کیفی این جشنواره اضافه کرد: موضوع موسیقی، یکی از دغدغه‌های اصلی نظام است و ما باید این روند را به سمت عمق‌بخشی حرکت بدهیم.

سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر هم‌زمان و در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۱۴۰۰ به دبیری حسن ریاحی در بخش‌های رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار می‌شود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.

سیزدهمین نشست هیأت انتخاب آثار و گروه‌های سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر با حضور آقایان محمدرضا ابراهیمی، محمدرضا تفضّلی، بهرام دهقانیار، احسان ذبیحی‌فر، امیرعباس ستایشگر، علی صمدپور، محمدعلی مرآتی و اعضای شورا به همراه حسن ریاحی دبیر جشنواره، ۱۷ دی برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)