• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۴۱۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۳
فارس » اجتماعی

برنامه مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز ۲۵ دی

برنامه کاری مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز،روز شنبه، بیست و پنجم دی ۱۴۰۰ اعلام شد.

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،بر اساس اعلام کمیته واکسیناسیون علیه کروناویروس در دانشگاه، نام، نشانی و ساعات فعالیت مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز، روز شنبه، بیست و پنجم دی ۱۴۰۰ بر اساس شرایط زیر است.

فعالیت تزریق واکسن در مرکز سرداران با تزریق واکسن های اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن های پاستوکووک، اسپوتنیک، آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن های کوو ایران برکت، اسپوتنیک لایت، پاستوکووک پلاس و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت های کاری ۸ صبح تا ۱۰ شب؛ مرکز غدیر با تزریق واکسن های پاستوکووک، اسپوتنیک، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن های پاستوکووک، اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن های اسپایکوژن، اسپوتنیک لایت، کوو ایران برکت، پاستوکووک پلاس و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ مرکز سالن ورزشی امام حسن مجتبی(ع) با تزریق واکسن های اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت های اول و دوم و تزریق واکسن های اسپایکوژن، اسپوتنیک لایت، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ مرکز شهید نصرفرد با تزریق واکسن های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت های اول و دوم و تزریق واکسن های پاستوکووک پلاس، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ مرکز سالن ورزشی دانشکده هنر و معماری با تزریق واکسن های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت های اول، تزریق واکسن های آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن های اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت های کاری ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر؛ مرکز هلال احمر با تزریق واکسن های اسپایکوژن، اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول و با تزریق واکسن های اسپایکوژن، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن های اسپایکوژن، اسپوتنیک لایت، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ مرکز پهلوانان نصیری با تزریق واکسن های اسپوتنیک، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت های اول و دوم و تزریق واکسن های اسپایکوژن، اسپوتنیک لایت، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ مرکز ملاصدرا با تزریق واکسن های اسپایکوژن، اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت های اول و تزریق واکسن های اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن های اسپایکوژن، اسپوتنیک لایت، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ پایگاه خودرویی میانرود«پارس» با تزریق واکسن های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت های اول و دوم و سوم در نوبت های کاری ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر و مرکز حسینیه عاشقان ثارالله(ع) با تزریق واکسن های اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن های آسترازنکا، اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن های کوو ایران برکت، اسپوتنیک لایت، پاستوکووک پلاس و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت های کاری ۸ صبح تا ۱۰ شب انجام می شود.

افرادی که سن آنها بالای ۱۲ سال است می توانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون، نوبت اول واکسن خود را دریافت کنند.

توضیحات: تزریق واکسن در مرکز سالن ورزشی دانشکده هنر و معماری و پایگاه خودرویی میانرود«پارس» از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر، مراکز سرداران و حسینیه عاشقان ثارالله(ع) از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب و بقیه مراکز از ساعت ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر انجام می شود.

افرادی که بالای ۱۸ سال که در نوبت اول و دوم خود واکسن «سینوفارم، برکت یا بهارات» دریافت کرده اند و ۳ ماه از دریافت نوبت دوم واکسن آنها گذشته است، می توانند نوبت سوم واکسن «سینوفارم، برکت یا بهارات» را دریافت کنند.

افرادی که بالای ۱۸ سال که در نوبت اول و دوم خود واکسن «پاستوکووک» دریافت کرده اند و ۲۸ روز از دریافت نوبت دوم واکسن آنها گذشته است، می توانند نوبت سوم واکسن «پاستوکووک پلاس» را دریافت کنند.

افرادی که بالای ۱۸ سال که در نوبت اول و دوم خود واکسن «اسپوتنیک» دریافت کرده اند و ۳ ماه از دریافت نوبت دوم واکسن آنها گذشته است، می توانند نوبت سوم واکسن «پاستوکووک پلاس» را دریافت کنند.

افرادی که بالای ۱۸ سال که در نوبت اول و دوم خود واکسن «آسترازنکا» دریافت کرده اند و ۳ ماه از دریافت نوبت دوم واکسن آنها گذشته است، می توانند نوبت سوم واکسن «اسپوتنیک لایت یا پاستوکووک پلاس» را دریافت کنند.

همچنین افرادی که سن آنها بالای ۱۲ سال است یا موعد نوبت دوم واکسن آنها فرا رسیده و یا شرایط نوبت سوم واکسن را دارند، در صورت عدم امکان حضور در مراکز واکسیناسیون اعلام شده، می توانند برای تزریق واکسن از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر به مرکز واکسیناسیون خودرویی میانرود (ورزشگاه پارس) مراجعه کنند.

توجه: همراه داشتن کارت ملی و کارت واکسن الزامی است.

برای دریافت نشانی مراکز و آخرین اطلاعات مربوط به واکسیناسیون در استان فارس و تغییرات احتمالی برنامه واکسیناسیون به پایگاه اینترنتی covidvaccine.sums.ac.ir مراجعه یا اینجا کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تا به مایی هم که دو نوبت سینوفارم آب مقطر زدیم دوز سوم رو پاستوکوک پلاس نزنند ما دوز سوم نمیزنیم
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)