• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۹۷۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۶
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

نگاهی آماری به کارنامه پایان هفته بورس

شاخص کل بورس اوراق بهادار این هفته پس از توقف ۵ روزه و روندی کاهشی، با ۳ هزار و ۵۳۹ واحد افزایش به کار خود پایان داد و روی یک میلیون و ۲۷۹ هزار و ۵۰۵ واحد آرام گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در آخرین روز معاملاتی این هفته (چهارشنبه)، ۱۷۵ نماد رشد قیمت داشت که ۱۲۴ نماد بورسی و ۵۱ نماد فرابورسی بود. 
 همچنین از ۲۸۸ نماد کاهشی، ۲۰۱ نماد بورسی و ۸۷ نماد هم فرابورسی بوده است.
در مجموع ۳۷ درصد بازار رشد قیمت داشت و ۵۷ درصد بازار هم افت قیمت. 
در آخرین روز کاری بورس در هفته جاری، معامله گران ۴ میلیارد و ۵۸۱ میلیون برگه بهادار و سهام را در ۳۰۶ هزار و ۱۷۱ نوبت معامله و به ارزش ۳۰ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال داد و ستد کردند.
 شاخص کل بازار هم در پایان معاملات این هفته در مقایسه با آخرین روز کاری هفته قبل، ۵۵ هزار واحد کاهش داشت. 
اما مهمترین خبر این هفته بورس را می‌توان مکاتبه رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار طی دو نامه جداگانه با معاون اول رئیس جمهور و وزیر نفت دانست.
 آقای مجید عشقی، با توجه به تاثیر حمایت نهاد‌های قانونی در مدیریت ریسک و درخواست فعالان بازار سرمایه، خواستار بررسی بودجه در کمیسیون تلفیق و ابلاغ مصوبات ۱۰ گانه حمایتی از بازار سرمایه و تغییر فرمول تعیین نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها در بودجه ۱۴۰۱ شد. 
به گفته آقای خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی هم، بسته پیشنهادی حمایت از بازار سرمایه با همراهی کامل رئیس جمهور و اکثریت مطلق آرا در دولت تصویب شده که بیانگر اراده جدی دولت برای سودآوری تولید و صنایع بورسی و چشم انداز امیدبخش در بازار است. 
امروز همچنین موعد دعوت مجلس برای نشست با برخی از کارشناسان بازار سرمایه است. کارشناسانی که تا امروز چندین بار دعوت نمایندگان را رد کرده اند و معتقدند حرف درمانی برای بورس بی اثر است و آنچه بازار نیاز دارد، تاکنون انجام شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چرا عده ای که خودشان را فعال بورس معرفی کرده و در جلسات رئیس بورس و وزیر اقتصاد و مجلس شرکت میکنند فیلم حرفاشون در رسانه ها منعکس نمیشود؟
چرا این فعالان قلابی و دولت پرور که ادعای حمایت از سهامدار خرد می دهند از حقوق سهامداران مثل پرداخت سود سهام همه شرکتهای بورسی از 40 سال پیش تا حالا که در حساب بانکها و شرکتهای بورسی خواب رفته و فساد میلیاردی در بانکها و شرکتهای بورسی درست کرده و حتی حاضر نیستند از سامانه سجام به صورت مستقیم به حساب دهها میلیون سهامدار واریز کنند حرفی نمیزنند؟
چرا این فعالان قلابی بورس از پرداخت خسارت صندوق پالایش و دهها عرضه اولیه مثل سیتا وسپهر ثبهساز ثامید آبادا شاروم بگیلان به زیر قیمت عرضه اولیه(برخلاف قانون عرضه شرکتهای دولت) به سهامداران بورس و عدم نظارت ناظر بر قیمت کارشناسی عرضه های دولتی حرفی نمیزنند؟
چرا این افرادی که ادعای فعال بورسی دارند اعتراضی به قوانین من درآوردی شبانه سازمان بورس مثل دستکاری دامنه نوسان و حجم مبنا و باز و بسته کردن عمدی سهم ها در زمانهای خاص و مصاحبه های جهت دار مسئولان برای دستکاری در بازار و ضرر و زیانی که به میلیونها سهامدار وارد شده حرفی نمیزنند؟
چرا این به اصطلاح فعالان بورسی در قوانین بودجه ای مجلس و در طرح ها و لایحه های اقتصادی و بورسی دولت هیچ نقشی بیشتر از سیب زمینی ندارند؟
چرا این فعالانی که در جلسات رئیس بورس و وزیر اقتصاد و مجلس حضور دارند به سانسور اخبار بازار بورس و اخبار صنایع بورسی در شبکه خبر و خبر سراسری شبکه اول و ودوم و سوم صدا و سیما واکنشی نشان نمی دهند و اعتراضی به عملکرد صدا و سیما در حوزه بورس نمیکنند؟
نظر شما
آخرین اخبار
دستبند پلیس بر دستان سارقان وسایل نقلیه در زرین شهر
اردوی مشترک شمشیربازان ایران و روسیه
قاضی بدون دلیل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم نکند
تجهیز ۸ دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری ۵ G
آغاز مهاجرت پرندگان به اصفهان
انتخابات فرصت سیاسی اجتماعی برای رشد جامعه است
برگزاری همایش تبیین قوانین و مقرارت اداری
معامله نخستین محموله شمش طلای سرمایه‌گذار خارجی در بورس کالا
دیدار نمایندگان استان بوشهر با آیت‌الله حسینی بوشهری
قطعی گاز فردا در مناطقی از شهرستان کاشان
مهر و موم سه واحد بوم‌گردی متخلف در عقدا
پاداش سامیار عبدلی اولین طلایی کاروان ایران پرداخت شد
آغاز عملیات اصلاح طرح هندسی میدان مرجان
حمایت حزب موتلفه اسلامی و جامعه مهندسین از دولت و مجلس
مرحله کشوری مسابقه‌های قرآنی «مدهامتان» با حضور ۶۱۲ نفر برگزار می‌شود
هزار و ۹۰۵ نفر در خراسان شمالی تحت پوشش بیمه روستایی قرار گرفتند
 تولید ۶ فیلم کوتاه با محوریت شهدا در البرز
برگزاری مراسم بدرقه تیم بسکتبال دختران دانشگاه پیام نور به مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ برزیل
نور گَوَن؛ آیینی اسطوره‌ای در دامان دماوند
ارزیابی عملکرد سال اول اجرای برنامه هفتم پیشرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)