• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۹۷۸۸
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۲
علمی و فرهنگی » معارف

رئیس سازمان انرژی اتمی: سیادت کشور در ادامه مسیر شهداء تحقق می‌یابد

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با انتشار یادداشتی در فضای مجازی به دیدار خود با خانواده شهید رضایی‌نژاد اشاره کرد و گفت: سیادت کشور در ادامه مسیر شهداء تحقق می‌یابد.

رئیس سازمان انرژی اتمی: سیادت کشور در ادامه مسیر شهداء تحقق می‌یابدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، معاون رئیس جمهور در یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: در این ایام که با خانواده‌های مکرم شهداء هسته‌ای دیدار کردم بر نقش مهم خون شهیدان در هدایت‌گری جامعه و به سعادت رسیدن شهدا ایمان آوردم.

وی افزود: در دیدار با خانواده شهدا همواره برای بنده کلامی از پرچم‌دار عدالت و حقانیت، بنیان‌گذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) که شهدا را «شمع محفل بشریت» خطاب کردند، تجلی می‌گشت و این مهم بر ما تکلیف می‌نهد تا در وسیع‌ترین معنای جمله از روشنی این شمع که همچون مشعلی فروزان راه را برای جامعه روشن ساخته است، صیانت نماییم و با جهاد علمی به عزت، اقتدار ملی و آرمان‌های شهیدان جامه عمل بپوشانیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به دیدار با خانواده شهید داریوش رضایی‌نژاد ادامه داد: در آستانه میلاد باسعادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س)، به دیدار خانواده شهید گران‌مایه هسته‌ای دکتر داریوش رضایی‌نژاد رفتم و با همسر و دختر شهید دیدار کردم. در این دیدار مغتنم به این موضوع که جنس شهادت شهدای علمی متفاوت است، اشاره نمودم و بیان کردم که هیچ‌کس تصور نمی‌کرد انسان‌هایی خالص و بی‌گناه با حرکت و فعالیت در مسیر علمی و پژوهشی، مورد تهدید و ترور دشمنان قرار گیرند.

آقای اسلامی افزود: در جریان حرکت پرشتاب علمی بر این اصل باور دارم که امروز حوزه علم و فناوری به‌عنوان یک قطب تأثیرگذار برای توسعه و پیشرفت ملت‌ها مطرح است و اگر ادامه‌دهنده راه شهدای علمی باشیم و در علم و فناوری به حوزه مرز دانش دست پیدا کنیم، می‌توانیم به سیادت، پیشتازی و پیشوایی در دنیا برسیم.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: شهدای گران‌قدر ما در مسیر و حوزه‌ی پیشرفتِ علوم و فناوری هسته‌ای گام برداشتند؛ که از نظر استکبار دستیابی به این گستره علمی، منطقه‌ای ممنوعه برای ایران اسلامی بود. اما در حقیقت این منطقه ممنوعه برای ما صراط مستقیم است و همان نقطه‌ای است که باید باشیم و اقتدارمان را ثابت کنیم.

اسلامی ادامه داد: خوشبختانه امروز به شکوفایی در حوزه‌های فناوری‌های نوین در کشورمان رسیده‌ایم و اخیراً ابرقدرت‌ها اعتراف می‌کنند که دستاورد جمهوری اسلامی ایران در حوزه هسته‌ای چیزی نیست که بشود از ایران گرفت یا نابود کرد. این یک جریان زنده است که پرظرفیت کارش را ادامه می‌دهد. ما این عزت و اقتدار را مرهون شهیدان علمی هستیم که یکی از این عزیزان شهید رضایی‌نژاد بود.

وی در پایان گفت: خداوند متعال عنایت فرماید تا با اراده پایدار و خدمت صادقانه ادامه‌دهنده مسیر حقانیت و عدالت شهدای عظیم‌الشان باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)