• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۱۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

ترویج و تقویت حوزه موسیقی افتخار وزارت فرهنگ است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه موسیقی با انقلاب اسلامی پیوند خورده و خدمات فراوانی به انقلاب کرده است، ترویج، گسترش و تقویت حوزه موسیقی را باعث افتخار این دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست.

ترویج و تقویت حوزه موسیقی افتخار وزارت فرهنگ استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی در نشست با اعضای ستاد برگزاری سی و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر که در محل دفتر این ستاد برگزار شد، با تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب شکوهمند اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطر امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران گفت: بنای ما امسال برگزاری جشنواره ها به صورت عادی و حضوری بود، اما شیوع سویه جدید کرونا در کشور برنامه ریزی ما را تحت تاثیر قرار داد و با توجه به شرایط موجود و توصیه های ستاد ملی مقابله با کرونا جشنواره ها با حداقل‌ها ادامه پیدا می‌کند.

رئیس شورای هنر در ادامه به جایگاه موسیقی و نقش و تاثیر آن در میان مردم اشاره کرد و گفت: حوزه موسیقی به لحاظ ذهنی پیوند خورده با انقلاب اسلامی است؛ حتی کسانی که آن دوران را ندیده‌اند سرودهای زیبا و متناسب با آن ایام برایشان حس زنده بودن تاریخ، وحدت، انسجام ملی، همگرایی و اتحاد را دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه ترویج، گسترش و تقویت حوزه موسیقی را از افتخارات این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: نگاه مجموعه دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور این است که به صورت جدی از حوزه فرهنگ و هنر حمایت کنیم.

آقای اسماعیلی وجود پیشکسوتان، اساتید فن و افراد فاخر در حوزه موسیقی را به عنوان پرچمداران این عرصه توصیف کرد و گفت: خوشبختانه اتحاد و همدلی خوبی بین اساتید وجود دارد که این مهم باعث تقویت و همیاری یکدیگر در حوزه موسیقی شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مادر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمام تلاش خود را برای کمک و حمایت از حوزه موسیقی به کار خواهیم بست تا در این حوزه متناسب با نیازها و خواسته های جامعه، تحولات بنیادین و اساسی ایجاد شود تا شاهد رشد و شکوفایی موسیقی در کشور و سطح بین المللی باشیم.

آقای اسماعیلی ابراز امیدواری کرد تا با اجرای خوب این رویداد بزرگ هنری، بهترین جشنواره در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روی دهد.

در ابتدای این نشست محمودسالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اله یاری سرپرست دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حسن ریاحی دبیر جشنواره به تشریح روند برگزاری سی و هفتمین دوره جشنواره بین المللی موسیقی فجر پرداختند.

سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر هم‌زمان با ایام گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از ۲۲ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ به دبیری حسن ریاحی در بخش‌های رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار می‌شود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)