• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۷۲۳۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۹
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

افتتاح ۲۹۵۰ طرح آموزشی همزمان با دهه فجر

وزیر آموزش و پرورش در آیین افتتاح متمرکز ۲۹۵۰ طرح آموزشی با ۱۳۴۵۰ کلاس درس در سراسر کشور، دستاورد‌های انقلاب در حوزه آموزش و پرورش را تشریح کرد.

افتتاح ۲۹۵۰ طرح آموزشی در سراسر کشور، همزمان با دهه فجربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، آقای نوری، در آیین افتتاح متمرکز ۲۹۵۰ طرح آموزشی با ۱۳۴۵۰ کلاس درس در سراسر کشور که با حضور محمد مخبر؛ معاون اول رئیس جمهور در منطقه ۱۶ تهران برگزار شد، با تبریک دهه مبارک فجر و تبریک ولادت باسعادت مولود کعبه، حضرت علی (علیه السلام) و روز پدر و گرامیداشت یاد و خاطر بیش از ۳۶ هزار دانش آموز و بیش از ۴ هزار معلم شهید، گفت: حضرت امام خمینی (ره) بنایی را در آموزش و پرورش گذاشتند که باعث قطع وابستگی‌ها شد.

وی افزود: از برکات انقلاب اسلامی، توجه جدی به آموزش عمومی بود که زیرساخت عمران و آبادی و پیشرفت کشور است، همچنین ایجاد زمینه باسوادی با پوشش تحصیلی و انسداد مبادی بیسوادی از دیگر اقدامات بعد از انقلاب بود؛ به طوری که امروز نرخ باسوادی بالای ۹۶ درصد است در حالی که این آمار قبل از انقلاب اسلامی تنها ۴۸ درصد بود.

آقای نوری تصریح کرد: افزایش نرخ باسوادی با افزایش سرانه فضای آموزشی، محقق شد به طوری که سرانه آموزشی از یک و نیم متر مربع برای هر دانش آموز، امروز به نزدیک پنج و ۲ دهم مترمربع برای هر دانش آموز رسیده است. همچنین افزایش کلاس‌های درس از ۱۰۰ هزار باب کلاس به ۵۴۰ هزار کلاس درس و افزایش ۵۲ هزار مدرسه به ۱۱۳ هزار واحد آموزشی و همچنین تخریب و بازسازی مدارس از دیگر اقداماتی بوده است که پس از انقلاب اسلامی صورت گرفته است.

وی گفت: از دیگر برکات انقلاب اسلامی، گسترش کلاس‌های درس تا دورترین نقاط کشور است، به طوری که اکنون ما ۵ هزار مدرسه ۵ نفره، ۱۰ هزار مدرسه با جمعیت دانش آموزی ۱۰ نفر و ۱۵ هزار کلاس پانزده نفره داریم؛ به گونه‌ای که هرجا دانش آموز وجود دارد پرچم جمهوری اسلامی بر فراز مدرسه بر افراشته است.

وزیر آموزش و پرورش با برشمردن سایر دستاورد‌های انقلاب اسلامی، افزود: افزایش ۱۰ برابری مدارس دانش آموزان با نیاز‌های ویژه است، به طوری که تعداد ۱۶۲ مدرسه قبل از انقلاب را به ۱۶۸۰ مدرسه استثنایی افزایش داده ایم و همچنین افزایش مدارس پرورش استعداد‌های درخشان از ۵ باب مدرسه به ۷۰۸ مدرسه یعنی افزایش حدود ۱۴۱ برابری را داشته ایم.

وی گفت: در حوزه کیفیت بخشی در سال ۱۳۵۷ حدود ۴۰ هزار نفر از فرهنگیان دارای مدرک لیسانس و بالاتر بودند؛ در حالی که امروز بیش از ۷۰۰ هزار نفر از همکاران فرهنگی دارای مدرک لیسانس و بالاتر هستند. مراکز رفاهی فرهنگیان نیز از ۱۶ مرکز قبل از انقلاب، امروز به ۵۴۷ مرکز افزایش یافته است. در بخش کانون‌های تربیتی و اردو گاه‌ها از ۸۳ کانون و اردوگاه به ۱۳۹۴ واحد افزایش یافته است.

آقای نوری، تأسیس امور تربیتی، جامعه خیرین مدرسه ساز، تصویب سند تحول بنیادین را از دیگر دستاورد‌های انقلاب اسلامی دانست و گفت: افزایش دانش آموز از ۱۲ میلیون در سال ۹۲ به بیش از ۱۵ و نیم میلیون دانش آموز در سال جاری نیاز ما به فضای آموزشی را تشدید کرده است؛ لذا جامعه خیّرین، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد مستضعفان، بانک ها، اجرای طرح آجر به آجر، از سوی مردم وسایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها در تأمین فضای آموزشی به ما کمک کرده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)