• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۷۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵
اردبیل » اجتماعی
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل

رشد بیش از دو و نیم برابری اعتبارات بخش درمان تامین اجتماعی استان

طی سال‌های اخیر اعتبارات بخش درمان تامین اجتماعی استان، ۲۶۸ درصد رشد داشته است.

رشد چندین برابری اعتبارات بخش درمان تامین اجتماعی استانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل گفت: طی سال‌های اخیر اعتبارات بخش درمان تامین اجتماعی استان ۲۶۸ درصد رشد داشته است.
 قادر برجی گفت: با توجه به اقدامات انجام یافته در طی سال‌های اخیر اعتبارات بخش درمان مستقیم تامین اجتماعی استان اردبیل از سال ۹۶ تا ۱۴۰۰ از رشد ۲۶۸ درصدی برخوردار بوده و در بخش اعتبارات تغییرات اساسی نیز اعتبار این بخش از ۶۰۰ میلیون تومان سال ۹۶ به ۷.۴ میلیارد تومان رسیده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۴۸ درصد از جمعیت استان اردبیل به میزان ۶۰۸ هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند و بیش از ۱.۶ میلیون نفر مراجعه به مراکز ملکی تامین اجتماعی در استان اردبیل انجام یافته که بیش از ۲.۵ برابر بیمه‌شدگان است.

برجی افزود: در یک سال گذشته ۴۰۰ هزار نفر به بیمارستان سبلان و هم‌چنین ۱۲۰ هزار نفر به اورژانس مراجعه کرده‌اند و تعداد ۷ هزار و ۵۰۰ عمل جراحی انجام گرفته است.

وی همچنین گفت: در سال‌جاری اعتبار مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اردبیل ۷۳۰ میلیارد تومان بود که طبق پیش‌بینی‌های انجام یافته اعتبار مورد نیاز در سال ۱۴۰۱ به میزان یک هزار میلیارد تومان است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۲ هزار و ۲۱۰ تخت بیمارستانی فعال در استان اردبیل وجود دارد که از این تعداد ۲۰۶ تخت مربوط به حوزه تامین اجتماعی استان بوده و در حالی که تعداد بیمه‌شدگان و افراد تحت پوشش این سازمان در استان اردبیل از سال ۷۵ تا امروز رشد ۳۰۰ درصدی داشته، اما زیرساخت‌های استان در این بخش توسعه نیافته است.

برجی افزود: با توجه به این موضوع در طی سال‌های اخیر اقداماتی در راستای توسعه زیرساختی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان انجام دادیم، به طوری که در طی ۲ سال اخیر ۴۸ میلیارد تومان اعتبار فقط برای خرید تجهیزات مختلف هزینه شده و تعداد ۲۱۸ نیروی انسانی جدید نیز جدب شده است.

وی گفت: اقدامات توسعه‌ای در شهرستا‌ن‌های مختلف استان اردبیل در دستور کار قرار گرفته و در شهرستان اردبیل که به عنوان مرکز ریفرال استان است ۵۳ درصد جمعیت به تعداد ۳۱۸ هزار و ۹۹۴ نفر تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل می‌گوید: در کنار این اقدامات انجام یافته، در حال حاضر ارتقا تخت‌های بیمارستان ارس از ۴۶ تخت به ۱۰۰ تخت بیمارستانی و هم‌چنین ایجاد بخش‌های ویژه و اورژانس استاندارد و به‌روز از جمله اصلی‌ترین نیاز‌های شهرستان پارس‌آباد است.

برجی گفت: در شهرستان مشگین‌شهر ۴۵ درصد از مردم به تعداد ۶۶ هزار و ۲۷۰ نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و میانگین سرانه تخت‌های بیمارستانی در این شهرستان با ۱.۱ تخت به ازای هر ۱۰۰۰ نفر پایین‌تر از میانگین کشوری و استانی (۱.۹ تخت) است، لذا افزایش تخت‌های بیمارستانی در این شهرستان یکی از اصلی‌ترین نیاز‌های کنونی است.

وی همچنین گفت: در طی ۲ سال اخیر راه‌اندازی دستگاه سونوگرافی، تبدیل دستگاه رادیوگرافی آنالوگ به دیجیتال، بازسازی سیستم تاسیساتی و حرارتی مرکزی و ... با اعتبار ۸ میلیارد تومانی از جمله اقدامات انجام یافته در شهرستان مشگین‌شهر بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: در شهرستان خلخال نیز ۳۷ هزار و ۶۲۰ نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که سازه کنونی درمانگاه این شهرستان جوابگوی مراجعه‌کنندگان نیست، از این رو ساخت درمانگاه جدید در این شهرستان در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع در دستور کار قرار گرفته و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی به مرحله اجرا می‌رسد.

برجی گفت: شهرستان گرمی ۲۸ هزار و ۶۶ نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و درمانگاه موجود در این شهرستان متناسب با نیاز‌ها و در شأن مراجعه‌کنندگان نبود و لذا ساخت درمانگاه جدید در این شهرستان نیز در دستور کار قرار دارد و، اما تا به امروز زمین مورد نیاز تحویل داده نشده و در صورت تحویل زمین عملیات ساخت این درمانگاه نیز آغاز می‌شود.

به گفته وی مجوز مورد نیاز برای ساخت درمانگاه در شهرستان بیله‌سوار نیز دریافت شده و مکاتبات لازم برای تحویل زمین مورد نیاز برای ساخت درمانگاه در این شهرستان انجام یافته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل به آغاز عملیات اجرایی ساخت درمانگاه در شهرستان نمین گفت: عملیات ساخت این پروژه فردا آغاز می‌شود و سال‌جاری نیز می‌توان ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت این درمانگاه جذب کرد.

برجی گفت: رتبه استان اردبیل در درمان بیماران سرپایی در جایگاه ۲۷ کشوری قرار دارد و این موضوع سبب شد تا با رایزنی‌های انجام یافته در نهایت مجوز ساخت ۴ درمانگاه در استان اردبیل را دریافت کنیم که در شهرستان‌های مختلف استان اجرا می‌شود و علاوه بر آن در تلاش برای کسب مجوز درمانگاه شماره ۲ در شهرستان اردبیل هستیم.

وی افزود: افزایش تخت‌های بیمارستان سبلان اردبیل به ۲۵۰ تخت، راه‌اندازی درمانگاه شماره ۲ اردبیل، احداث بیمارستان ۱۰۰ تخت‌خوابی مشگین‌شهر، احداث درمانگاه در شهرستان‌های خلخال، گرمی و بیله سوار و ارتقای تخت‌های بیمارستان ارس پارس آباد به ۱۰۰ تخت و هم‌چنین راه‌اندازی دستگاه آنژیوگرافی در بیمارستان سبلان و سی. تی. اسکن در بیمارستان ارس از جمله نیار‌های اساسی استان اردبیل در حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی است که باید در سال‌های آتی انجام یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)