• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۰۵۸۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
محمدمهدی ناصحی:

۶ تا ۹ میلیون نفر از جمعیت کشور بیمه فعال ندارند

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: یکی از دغدغه‌های این سازمان این است که هر فرد ایرانی که در کشور زندگی می‌کند حداقل تحت پوشش یک بیمه درمانی باشد، اما بین ۶ تا ۹ میلیون نفر از جمعیت کشور بیمه فعال ندارند.

۶ تا ۹ میلیون نفر از جمعیت کشور بیمه فعال ندارندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر محمدمهدی ناصحی در نشست خبری افزود: ممکن است برخی افراد در زمان بیماری تحت پوشش بیمه سازمان بیمه سلامت قرار بگیرند و جزو آمار غیرفعال باشند؛ اما به صورت فعال این آمار را نداریم و نمی‌توانیم در مراجعی که می‌توانیم منابع را جذب کنیم، دفاع کنیم؛ برای همین پیگیر این هستیم که بیمه رایگان را به خصوص در مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین اجرا کنیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از افراد در این مناطق از حق قانونی خود مطلع نیستند، ادامه داد: در مناطق مختلفی از کشور همانند منطقه ۱۲ تهران، کرمان، اصفهان و مازندران این طرح را آغاز کردیم؛ در دو ماه اخیر به صورت فعال و با همکاری نهاد‌های اجتماعی، وزارت کشور، شهرداری ها، هلال احمر، کمیته امداد، مساجد و ... پایگاه‌هایی ایجاد کردیم و افراد را شناسایی می‌کنیم و کد ملی ارائه می‌شود و افراد بیمه می‌شوند. برای هر فرد نیز یک پزشک تعریف کردیم که شخص بدون هزینه بتواند خدمات سطح یک سلامت را دریافت کند و همه هزینه‌ها در سطح یک رایگان است. بیمارستان‌هایی نیز به عنوان سطح ارجاعی درنظر گرفته شده است؛ در سطح ارجاعی با پرداخت ۵ تا ۱۰ درصد هزینه، خدمت ارائه می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره نحوه پوشش بیمه‌ای برای اتباع خارجی مجاز و غیرمجاز گفت: اتباع خارجی که به صورت قانونی در کشور زندگی می‌کنند نیز با همکاری کمیساریای عالی تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند و برای بیماران خاص این قسمت ۱۰۰ درصد هزینه‌ها پرداخت می‌شود.

ناصحی افزود: برای افرادی که بیماری جدی ندارند، با پرداخت حداقلِ حق بیمه، پوشش بیمه‌ای انجام می‌شود. درباره مناطق آسیب پذیر و حتی افرادی که به صورت قانونی وارد کشور نشده اند، نیز با همکاری وزارت کشور پیگیر این هستیم که افراد تا زمانی که مراحل قانونی اقامتشان سپری شود، تحت پوشش بیمه سلامت باشند.

وی ادامه داد: در زمینه منابع و هزینه‌ها نیز اقداماتی انجام شده است و پارسال از نظر مدیریت منابع، زیان انباشته سازمان را از ۵ هزار میلیارد تومان به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رساندیم تا مشکلات مالی نداشته باشیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با تاکید بر اهمیت پوشش بیمه‌ای درمان نازایی گفت: بار‌ها اعلام شده است که این آمادگی وجود دارد که زوج‌های نابارور تا ۳ بار در سال تحت پوشش قرار گیرند.

ناصحی با بیان اینکه اداره‌های کل بیمه سلامت در استان‌ها در این زمینه آمادگی دارند تا موسساتی که طرف قرارداد نیستند نیز با بیمه سلامت قرارداد منعقد کنند، افزود: در صورت مراجعه افراد به مراکزی که طرف قرارداد نیستند نیز به ازای ارائه اسناد می‌توانند این هزینه را تا ۳ نوبت در سال دریافت کنند.

وی ادامه داد: هر فردی که در کشور از هر بیمه‌ای مانند تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح استفاده می‌کند، می‌تواند از اعتبارات بیمه سلامت در زمینه درمان نازایی استفاده کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به اینکه اُتیسم در سال ۱۴۰۰ تحت پوشش بیمه رفت، گفت: درباره افراد مبتلا به اُتیسم، برای اولین خدمات گفتار درمانی و مشاوره روان شناسی و کاردرمانی را تحت پوشش قرار دادیم و هزینه ۹۶ جلسه در سال با بیمه پرداخت می‌شود.

ناصحی افزود: اقدام مهم دیگر سازمان بیمه سلامت این بود که در کنار بیمه پایه و به خصوص در صندوق‌های روستایی و همگانی که نزدیک ۳۰ میلیون نفر را تحت پوشش داریم، بیمه مکمل آتیه سازان را با پشتیبانی ستاد‌های حمایتی و بنیاد‌های خیریه کشور برقرار کنیم.

وی ادامه داد: با حمایت ستاد‌های حمایتی از این اقدام می‌توان بیمه قدرتمندی داشته باشیم تا بیشتر هزینه‌های درمانی را دولت پرداخت کند که انقلابی در بیمه درمانی برای مردم اتفاق خواهد افتاد و برنامه سال آینده ما بر این بخش متمرکز است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کرمان رتبه نخست جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور
اجرای برنامه‌های مختلف در هفته منابع طبیعی
ارتقای زیرساخت‌ها و بهبود فضا‌های عمومی در اولویت برنامه‌های عمرانی
اجرای طرح «انصار سربازی» برای مشمولان غایب در زنجان
آمادگی ۹۳ واحد نیروگاهی برای شرایط اضطراری
پیش بینی بارندگی برای مناطقی از شمال غرب کشور
میزبانی کیش از پنجمین نمایشگاه گل و گیاه و صنایع‌دستی سوغات استان‌ها
پایش زیست‌محیطی واحد‌های تولید شن و ماسه چایپاره
فیلم‌های امروز تلویزیون برای مخاطبان
آخرین خبر‌ها از اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
پژوهشگر زنجانی از کاربرد پورفیرین‌ها در تصفیه آلاینده‌های آلی خبر داد
فعال‌سازی ۲۶۰ معدن غیرفعال زنجان با ایجاد ۴ هزار فرصت شغلی
تساوی بازی ۲ تیم بانوان هندبالیست نفت و گاز گچساران و بافق یزد
تعامل با جوامع محلی؛ محور توسعه پایدار در صنعت مس
آغاز پایش و مبارزه با آفت شپشک سیاه زیتون در باغات طارم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
کاهش دما در استان یزد
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
نمایندگان ایران طلایی شدند
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
برخورد پلیس با خودرو‌های دارای چراغ زنون  (۱ نظر)