• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۲۱۳۲
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷
سیاسی » دولت
محمد مخبر:

دو هزار میلیارد تومان اوراق مالی برای حمایت ویژه از دانشگاه‌ها

معاون اول رئیس جمهور گفت: انتشار دو هزار میلیارد تومان اوراق مالی برای حمایت ویژه از دانشگاه‌ها از جمله حمایت‌هایی بوده که در بودجه سال آینده، لحاظ شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، دکتر محمد مخبر با تاکید بر ضرورت تلاش برای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر دستیابی به جایگاه مرجعیت علمی در جهان گفت: مرجعیت علمی یکی از اصول اساسی و پراهمیت برای داشتن اقتدار است و دستیابی به آن با اتکا به یکی دو نفر نخبه و ارائه چند مقاله تحقق نمی‌یابد بلکه لازم است طیف وسیع و گسترده‌ای در سطح بین الملل به یافته‌ها و آثار و دستاورد‌های علمی ما مراجعه داشته باشند. دو هزار میلیارد تومان اوراق مالی برای حمایت ویژه از دانشگاه‌ها
 
دکتر مخبر صبح امروز (دوشنبه) در بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی که در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد با تبریک ولادت با سعادت حضرت علی (ع) اظهار داشت: امیرالمومنین علی (ع) باب علم است و امروز که جشنواره‌ای علمی با سالگرد ولادت این امام بزرگ مصادف شده است بر خیر و برکت این جشنواره می‌افزاید و امیدوارم که با پیروی از ایشان بتوانیم توسعه علمی را با شتاب بیشتر ادامه دهیم.
 
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه پیشینیان ما در سال‌های دور مرجعیت علمی را در جهان داشته اند، اما ما این دستاورد را از دست داده ایم اظهار امیدواری کرد بتوانیم مجددا به این جایگاه برسیم.
 
وی با یادآوری اینکه در اوایل انقلاب پزشکان متخصص در داخل کشور معمولا از کشور‌هایی نظیر هند و بنگلادش بودند خاطر نشان کرد: دوران دفاع مقدس جایگاه پزشکی کشور را ارتقا جدی داد و بیشتر پزشکانی که در خط مقدم فعالیت می‌کردند یا دانشجوی پزشکی و یا پزشک عمومی بودند که با تعداد محدودی متخصص که در دوران دفاع مقدس فعالیت داشتند تبادل تجربه می‌کردند.
 
دکتر مخبر با ابراز خرسندی از گزارش‌های ارائه شده مبنی بر اینکه جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی امسال با رویکرد فناوری برگزار شده و موضوع فناوری را نسبت به موضوعات علمی و مقالات ارجحیت داده، تصریح کرد: هفته گذشته نیز از نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان بازدید کردم که بخش زیادی از دستاورد‌های ارائه شده در این نمایشگاه مربوط به فناوری‌های جدید پزشکی بود و این ظرفیت جزو ظرفیت‌های بزرگ و امتیازات ویژه جمهوری اسلامی ایران است.
 
وی با بیان اینکه در سال‌های آینده اقتصاد دیجیتال و دانش بنیان بخش زیادی از اقتصاد دنیا را شامل خواهد شد، اظهار داشت: اگرچه ما در برخی حوزه‌ها از دنیا کمی عقب هستیم، اما در زمینه فعالیت‌های دانش بنیان و فناوری‌های نوین پا به پای دنیا حرکت کرده ایم و از دستاورد‌های خوبی برخوردار هستیم چرا که لازمه و مواد اولیه فعالیت‌های دانش بنیان جوانان تحصیلکرده و نخبگان علمی هستند که خوشبختانه در اقصی نقاط کشور حضور دارند و سرمایه‌های عظیمی برای کشور به شمار می‌آیند.
 
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت مصمم به استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و فناوری‌های نوین است، گفت: خوشبختانه در بودجه سال آینده حمایت از علم و فناوری بیش از پیش لحاظ شده و تشکیل صندوق فناوری، حمایت ویژه از پارک‌های فناوری، تقویت منابع اعتباری مرجعیت علمی، دادن جایزه تا ۲۵ درصد معادل تحقیقاتی که برای بخش خصوصی انجام می‌شود، ردیف درآمد هزینه برای اعاده مالیات بر ارزش افزوده برای شرکت‌های مستقر و انتشار ۲۰۰۰ میلیارد تومان اوراق مالی برای حمایت ویژه از دانشگاه‌ها از جمله حمایت‌هایی بوده که در بودجه لحاظ شده است، اما معتقد هستم که این‌ها هنوز کافی نیست و باید نقدینگی بزرگی که در کشور وجود دارد را به سمت تولید و به‌خصوص تولید فناوری هدایت کنیم که این امر می‌تواند کشور را به رشد و شکوفایی برساند.
 
در این مراسم که وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز حضور داشتند، با حضور معاون اول رئیس جمهور از برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی با اهدا تندیس و لوح سپاس قدردانی شد.
 
گفتنی است معاون اول رئیس جمهور پیش از حضور در این مراسم، از نمایشگاه دستاورد‌های تحقیقات و فناوری علوم پزشکی که در حاشیه این جشنواره برپا شده بود، بازدید کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شورا‌ها یکی از ارکان مشارکت مردم در سرنوشت خودشان است
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)