• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۲۴۲۸
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۶
علمی و فرهنگی » معارف

وزیر ارشاد: از برنامه‌های ترویجی و آموزشی در حوزه قرآنی حمایت می‌کنیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در جمهوری اسلامی ایران، قرآن و اهل بیت (ع) محور وحدت و تقریب میان مسلمانان است، گفت: این وزارتخانه از همه برنامه‌های توسعه ای، ترویجی و آموزشی در حوزه قرآن و عترت حمایت می‌کند.

وزیر ارشاد: از برنامه های ترویجی و آموزشی در حوزه قرآنی حمایت می کنیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی پیش از ظهر امروز در نشستی با معاون و مدیران معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: حضور آقای معاف در این معاونت امیدوارکننده است و امیدواریم معاون جدید قرآن و عترت با ایده‌ های همیشه نو از یک سو و حمایت جامعه قرآنی که خود یک سرمایه ارزشمند است از سوی دیگر، بتواند به فضای جامعه قرآنی کمک کند.

اسماعیلی با تاکید بر نقش خلوص در انجام امور به ویژه فعالیت های قرآنی، ادامه داد: هر فعالیتی که در نظام جمهوری اسلامی ایران همراه با خلوص باشد برای انسان مغتنم است و امیدواریم توفیق انجام کارهای قرآنی را در نظام مقدس داشته باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به موارد مورد تاکید در احکام مدیران و معاونان این وزارتخانه، گفت: در حکم آقای معاف بندهای قابل توجهی وجود دارد و در احکام مدیران بر موارد مورد انتظار تاکید می کنم، احکام به منزله یک تفاهم نامه همکاری با مدیران به شمار می آید و انتظار می رود به صورت مستمر و دوره های مشخص گزارشی از اقدامات مرتبط با بندهای احکام ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در راس نظام جمهوری اسلامی شخصیتی قرآنی هستند، تصریح کرد: معظم له هر ساله با آغاز ماه مبارک رمضان نشستی با حافظان و فعالان قرآنی دارند و این نشان از توجه و تاکید ایشان به این حوزه است .

وی افزود:البته تا برآورده شدن انتظارات مقام معظم رهبری در این حوزه فاصله داریم و باید همه اهتمام و تلاش خود در این زمینه مبذول داریم‌.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به نگاه قرآنی رئیس جمهور به امور قرآنی هم اشاره کرد و افزود: آقای رئیسی همواره یکی از خادمان قرآن بوده اند و در دولت ایشان توجه ویژه ای به حوزه فعالیت های قرآن و عترت خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ساختار بودجه ای معاونت قرآن و عترت اشاره و بر اصلاح وضعیت ساختاری و بودجه ای آن تاکید کرد.

رئیس شورای هنر تصریح کرد: معاونت قرآنی باید با نهادهای دینی و قرآنی مانند سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حوزه‌ های علمیه و... ارتباط داشته باشد و وجود شبکه گسترده‌ای در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فعالان فرهنگی و هنری و دینی می‌تواند در‌ حوزه‌ های قرآن و عترت فعالیت کنند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال در حوزه سینمایی می توان فیلم هایی تولید کرد که با نگاه وسیعی مفاهیم عمیق قرآنی را تبیین کند؛ بنابراین باید مسیر فعالیت‌ های قرآنی را با قدرت ادامه بدهیم.

در این نشست معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه نام این وزارتخانه پسوند اسلامی را به همراه دارد، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها وزارتخانه ای است که این پسوند را داراست که واژه ای عینی، حقیقی و جدی به شمار می آید و باید محقق شود.

علیرضا معاف گفت: قرآنی شدن و قرآنی سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حائز اهمیت است و معاونت قرآن و عترت در این زمینه مذاکراتی با وزرای مختلف و معاونان ریاست جمهوری انجام داده است.

وی درعین حال تصریح کرد: قرآنی سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این معناست که مخاطب مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین، این وزارتخانه است و باید بتوانیم با جهاد زبان، رسانه، قلم، هنر و ابزار هنری و ... به این هدف برسیم و معاونت ها و بخش های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در این زمینه تلاش و اهتمام داشته باشند.

همچنین در این نشست برخی از مدیران معاونت قرآن و عترت، نظرها و پیشنهادهای خود را در راستای بهبود ساختاری این معاونت در حوزه های مختلف بودجه ای و منابع انسانی ارائه کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)