• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۸۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
سیاسی » مجلس

مجوز مجلس به سازمان زندان‌ها برای فروش یا واگذاری املاک

نمایندگان مجلس به سازمان زندان‌ها اجازه دادند تا سقف ۲۰ هزار میلیارد ریال از محل فروش یا واگذاری املاک به مفاد ماده ۱۱۳ قانون برنامه ششم توسعه اختصاص دهد.

مجوز مجلس به سازمان زندان‌ها برای فروش یا واگذاری املاکبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه) و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، با الحاق بندی به تبصره (۲) ماده واحده این لایحه درباره اختیارات سازمان زندان‌ها برای تجهیز و افزایش امنیت زندان‌ها به پیشنهاد موسی غضنفرآبادی با ۱۰۶ رأی موافق، ۸۳ رأی مخالف و ۱۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۲ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
بخش درآمدی بند الحاقی مذکور عبارت است از سازمان زندان‌ها مجاز است تا سقف ۲۰ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و در قالب اختیارات مشابه جز (۱) بند (پ) ماده (۱۱۳) قانون برنامه ششم توسعه و ماده (۵) آیین‌نامه اجرایی آن از محل فروش یا واگذاری اراضی و املاک.
موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در توضیح پیشنهاد خود گفت: ما برای افزایش امنیت زندان‌ها و تکمیل طرح‌های توسعه‌ای داخل مراکز زندان‌ها و یا مباحث مرتبط با بهداشت و درمان باید مبلغی را مشخص کنیم که بر اساس جز (۱) بند (پ) قانون برنامه ششم و از محل فروش یا واگذاری املاک بتوانیم هزینه کنیم.
وی یادآور شد: بر اساس این بند از قانون برنامه ششم «فروش زندان‌های داخل شهر‌ها و اموال مازاد بر نیاز به روش مذاکره و توافق به شهرداری‌ها و دیگر سازمان‌های عمومی غیردولتی و سایر نهاد‌های عمومی بدون الزام به رعایت مقررات و قوانین مربوط به مزایده به صورت نقد حداقل به قیمت کارشناسی یا فروش زندان‌های داخل شهر‌ها و اموال مازاد بر نیاز به اشخاص حقیقی و حقوقی با رعایت کلیه قوانین و مقررات مربوط وجوه حاصل از فروش هر کدام از زندان‌های مذکور که به تدریج و براساس توافق بهعمل آمده به حساب ویژه نزد خزانه‌داری کل واریز می‌گردد به عنوان درآمد اختصاصی سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور تلقی می‌گردد و در چهارچوب بودجه سنواتی صرف احداث زندان‌های جایگزین در همان استان می‌گردد. در صورت وجود مازاد درآمد حاصل از بند فوق، اعتبار مذکور صرف تکمیل، تعمیرات اساسی و تجهیزات دیگر زندان‌های همان استان می‌گردد.»
الیاس نادران نیز در مخالفت با این پیشنهاد گفت: سازمان زندان‌ها در تأمین امکانات و بودجه مشکلاتی دارد، اما اگر قرار است مغایر برنامه ششم قوانین تصویب کنیم باید به همه نمایندگان اجازه داده شود که پیشنهاد‌های خلاف برنامه خود را مطرح کنند، در این زمینه پیشنهاد می‌کنم کمیسیون قضایی و تلفیق بودجه با دولت یک پیشنهاد جامع در راستای حل مشکلات را ارائه دهند.
احمد راستینه هم در موافقت با این پیشنهاد به مشکلات سازمان زندان‌ها اشاره کرد و گفت: اگر امکان بازگشت زندانیان به جامعه فراهم نشود ما از ظرفیت عظیم و پویایی بی‌بهره خواهیم شد ما می‌خواهیم در جهان یک الگوی موفقی در نظام‌سازی ارائه دهیم لذا جا دارد در ذیل نظام اسلامی، زندان‌ها، مراکز تربیتی باشند تا زندانیان بتوانند به فعالیت‌های زندگی و اشتغال برگردند.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس هم گفت: این پیشنهاد در چارچوب برنامه ششم توسعه مطرح شده و سقفی برای واگذاری یا فروش املاک پیشنهاد شده تا برای مواردی که در همان بند ماده ۱۱۳ قانون برنامه آمده هزینه شود لذا خلاف برنامه نیست.
نمایندگان در ادامه نشست علنی امروز با تمام بخش‌های درآمدی تبصره (۲) ماده واحده لایحه با ۱۶۶ رأی موافق، ۱۵ رأی مخالف، ۱۹ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۹ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
 
پیگیری کمیسیون قضایی برای ساماندهی زندان‌ها
 
در جریان بررسی بند‌های الحاقی به تبصره (۲) پیشنهادات دیگری از سوی کمیسیون قضایی و حقوقی درباره انتقال زندان‌ها به خارج از شهر از طریق تهاتر یا ضبط ساختمان‌های دولتی برای سازمان زندان‌ها یا شورا‌های حل اختلاف و یا سازمان تعزیرات مطرح شد که با مخالفت نمایندگان مواجه شد.
 
ایران مسائل خود را در منطقه حل می‌کند
 
نصرالله پژمانفر نیز در جریان رسیدگی به بخش درآمدی بند‌های الحاقی تبصره (۲) ماده واحده به سفر رئیس جمهور به قطر اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور در سیاست خارجی به کشور‌های همسایه توجه ویژه داشته و برخلاف دولت گذشته که نگاهش تنها به اروپایی‌ها و آمریکا بود، امروز با سفر به قطر دستاورد‌های خوبی را برای کشور رقم خواهد زد. سفررئیس جمهور به قطر باید این پیام را در وین داشته باشد که جمهوری اسلامی ایران مسائل خود را در منطقه حل می‌کند و هیچ گاه مسائل ما در وین حل نخواهد شد.
 
تعیین سقف تسهیلات تامین مالی خارجی برای طرح‌های دولتی و غیردولتی

نمایندگان مردم در مجلس یازدهم سقف تسهیلات تأمین مالی خارجی (فاینانس) برای طرح‌های دولتی و غیر‌دولتی معادل ریـالی را ۳۰ میلیارد یورو تعیین کردند.
نمایندگان در نوبت صبح نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور با بند الف تبصره ۳ ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
براساس بخش درآمدی بند الف تبصره ۳ ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۱؛ با رعایت بند (الف) ماده (۴) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۴/۱۲/۱۳۹۵ در سال ۱۴۰۱ سقف تسهیلات تأمین مالی خارجی (فاینانس) برای طرح‌های دولتی و غیر‌دولتی معادل ریـالی سی میلیارد (۳۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) یورو تعیین می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)