• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۱۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۷
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
نماز جمعه شهرستان ها؛

اوکراین چوب اعتماد به غرب را خورد

مردم اوکراین چوب اعتماد دولتمردان کشورشان را به آمریکا و اروپایی‌ها می‌خورند.

اوکراین چوب اعتماد به غرب را خوردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه دهدشت در خطبه‌های نماز جمعه دهدشت با اشاره به وضعیت روز دنیا و تحولات روسیه و اوکراین گفت: ما از جنگ استقبال نمی‌کنیم اسلام با جنگ افروزی و با بی خانمان کردن مخالف است باید همسایه‌ها بنشینند مذاکره کنند و با مذاکره مسائل حل شود.
حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر اضافه کرد:، اما از این اتفاق باید عبرت‌ها بگیریم باتلاقی که اوکراین در آن گرفتار شده نتیجه کودتای مخملی دهه گذشته توسط ایالات متحده امریکا است.

وی گفت: اوکراین در سال ۱۹۹۴ با اعتماد به غرب و آمریکا برخی فعالیت‌های هسته‌ای خود را جلوی چشم جهانیان تعطیل کرد برای اینکه گفتند ما تضمین می‌کنیم اگر تهدیدی شد ما کمک می‌کنیم، اما امروز در پاسخ درخواست کمک اوکراین می‌گویند ما برای شما دعا می‌کنیم.
وی با اشاره به نگاه غربگرایانه در مذاکرات ادوار گذشته که امضای کری را تضمین می‌خواندند، افزود: درود بر ملت ایران و رهبر عزیز ما که این تضمین‌ها را نپذیرفتند.
امام جمعه دهدشت گفت: تحولات این روز‌ها به ما می‌گوید این همان دنیای فردایی است که گفته می‌شد دنیای فردا دنیای گفتمان‌ها و نه موشک‌ها است! دیدید دنیا با موشک چکار می‌کند؟ سردار ما را با موشک زدند، امروز می‌بینید که دنیا دنیای زور و موشک است اگر توان نداشته باشید اگر قدرت نظامی نباشد شما را زیر پا له می‌کنند.

وی سرنوشت حاکمان متکی به غرب را یادآور شد و بیان کرد: ببینید سرنوشت پهلوی در ایران، صدام در عراق، مرسی در مصر، قذافی در لیبی، بن‌علی در تونس اشرف غنی در افغانستان که تکیه بر باد کردند به کجا رسید؟ جمهوری اسلامی، اما با تکیه بر قدرت درونی جایگاه والا دارد.
حجت‌الاسلام وحدانی‌فر مسئله جهاد تبیین را متذکر شد و گفت: ما نباید اجازه دهیم امر فوری امام مسلمین روی زمین بماند.
وی با اشاره به اینکه دشمن در دو جبهه اقتصادی و رسانه‌ای جنگ ترکیبی راه انداخته است و القا می‌کند که انقلاب موفق نبوده است، تأکید کرد: نباید مشکلات که وجود دارد باعث شود از گفتمان انقلاب، امام و رهبری و این همه برکات دست بکشیم.

استکبار جز حیله گری و مکاری چیزی ندارد
اوکراین چوب اعتماد به غرب را خوردامام جمعه گچساران در خطبه‌های نماز این هفته گفت: سه شنبه ۱۰ اسفند ماه عید بزرگ مبعث رسول اکرم (ص) است، پیامبر اکرم در ۴۰ سالگی به رسالت رسیدند؛ امام عصر (عج) فرمودند که همه نعمت را خداوند به وسیله پیامبر اکرم (ص) تمام کرد و این عید بزرگ را به همه مومنان و مومنات تبریک و تحنیت عرض می‌کنم.
حجت الاسلام سید امین الله حجازی افزود: رهبرمعظم انقلاب فرمودند که جهاد تبیین واجب قطعی و فوری است، یعنی اینکه دشمن تلاش دارد دین اسلام، مکتب تشییع و نظام اسلامی را تضعیف کند و بر هر مسلمان و مومنی واجب است که به میدان بیاید و جهاد کند.
امام جمعه گچساران عنوان کرد: جهاد یعنی تلاشی که دشمن را هدف گیری کند آنهم در عرصه‌ها و میدان‌های مختلف، بنابراین برهمه واجب است که با جریان تحریف دشمنان مقابله کنیم و این امر هم مسئول و غیر مسئول ندارد.
حجت الاسلام حجازی با بیان اینکه دنیا متوجه شد که استکبار جز حیله گری و مکاری چیزی ندارد، افزود: در رابطه با جنگ روسیه و اوکراین، در کتاب شهید مطهری بیان شده که گذر زمان خیلی از مجهولات را روشن می‌کند و البته روزی دشمن تصور می‌کرد که می‌تواند انقلاب نوپای ما را سرنگون کند و ۸ سال جنگ تحمیلی به طول انجامید و درس بسیار بزرگی به ما داده شد که لازم است امکانات و مایحتاج نظامی قوی داشته باشیم.
وی ادامه داد:توجه کنیم اینکه رهبری اصرار داشتند که باید موشک داشته باشیم و درمیدان نظامی قوی باشیم به همین منظور است چرا که هیچ اعتمادی به غرب و شرق نباید داشته باشیم و توکل باید برخداوند باشد.

توجه جدی به اعمال معنوی ماه رجب
اوکراین چوب اعتماد به غرب را خوردامام جمعه موقت شهر لیکک در جمع نماز گزاران این شهر با اشاره به اینکه ماه رجب یکی از ماه‌های پر فیض و برکت الهی است و باید نهایت بهره را از این ماه الهی برد، گفت: استفاده از برکات و فرصت‌های ماه رجب و شعبان، فراهم کردن زمینه‌ای برای دنیا و آخرت و آماده شدن برای ماه رمضان است، پس همه ما باید با خودسازی برای ماه مبارک رمضان آماده شویم.
حجت‌الاسلام صالح ویسی با بیان اینکه در حال حاضر گرفتار برخی جاهلیت مدرن شده ایم که مقابله با اسلام ناب محمدی و فضا سازی علیه حقوق اسلام و زنان و حقوق بشر را در سر لوحه کار خود قرار داده است، افزود: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و به حول و قوه الهی و با رهبری فرزانه، توانستیم در مقابل این جاهلیت ایستادگی کنیم و نقشه‌های دشمنان و آنان را یکی پس از دیگری نقش بر آب کنیم.
وی با حمایت از طرح صیانت از فضای مجازی که به همت مجلس شورای اسلامی با هدف حفاظت و حراست از اخلاق انسانی و اسلامی تصویب شده بود، افزود: متاسفانه عده‌ای با الگو گرفتن از رسانه‌های بیگانه و ایجاد حواشی متعدد، درصدد حذف و عدم تصویب این طرح گام برداشتند، ولی باید آنچه به مصلحت عمومی است میسر شود.

انتقاد امام جمعه دیشموک از قطعی درختان جنگلی در دیشموک
اوکراین چوب اعتماد به غرب را خوردامام جمعه دیشموک در خطبه‌های نماز این هفته با اشاره به کوره‌های غیرقانونی ذغال، گفت: عرصه‌های منابع طبیعی دیشموک طبقه گفته کارشناسان به ۱۵ نیرو نیاز دارد، ولی منابع طبیعی دیشموک یک نیرو داشت و آن را به شهرستان انتقال دادند.
حجت الاسلام علی اکبر راوند افزود: درختان زیادی در دیشموک توسط عده‌ای برای ایجاد ذغال قطع می‌شوند، ولی نیرویی وجود ندارد که جلوی این مسائل را بگیرند.
وی با اشاره به سالروز شهادت شهید خیرالله پرواز و پیام رئیس دفتر شورای نگهبان استان در خصوص این شهید در فضای مجازی گفت: طی این پیام این شهید را یک عارف خطاب کردند که شهید پرواز نمونه بارز روحانی و طلبه عامل به احکام بودند.

امام جمعه دیشموک با اشاره به ضرورت پیگیری مشکلات بخش دیشموک توسط نخبگان این منطقه گفت: پیگیری مشکلات بخش دیشموک توسط نخبگان، تأثیر گذاران ساکن در مرکز استان و سایر نقاط کشور سبب ایجاد خیر و برکت در منطقه دیشموک می‌شود.
وی با اشاره به جنگ بین روسیه و اوکراین گفت: عده‌ای در کشور می‌گفتند که فردا، فردای مذاکره است نه موشک، اما رهبری فرمودند هر کس که این حرف را از روی آگاهی بزند موجب خیانت است.
خطیب سیاسی عبادی جمعه دیشموک با اشاره به تعرض به دختر مسلمان در هندوستان توسط اسلام ستیزان افزود: تلاش این دختر محجبه برای حفظ حجاب ستودنی است که در کشور اسلامی وظیفه سنگینی داریم که با حجاب مان پاسدار خون شهدا باشیم.

خطبه‌های نماز جمعه پاتاوه
اوکراین چوب اعتماد به غرب را خوردامام جمعه پاتاوه درخطبه سیاسی حمله روسیه به اوکراین را برای آزادگان دنیا خصوصا مدافعان غرب وآمریکا مایه عبرت دانست وگفت: آمریکا، انگلیس و روسیه طبق معاهده بوداپست آن‌ها را خلع سلاح هسته‌ای کردند که از استقلال و امنیت اوکراین دفاع کنند، ولی امروز تبدیل به زمین بازی غرب و شرق شده است.
حجت الاسلام سیدرحمت الله سیادت به جنگ رسانه‌ای غرب برای پیروزی در مذاکرات وین اشاره کرد وگفت: مذاکرات روز‌های حساسی را می‌گذراند، آمریکا به دلیل فقدان اراده واختیار لازم برای گام برداشتن در مسیر رفع موانع توافق، تلاش می‌کند با بهره گیری از فشار روانی بر مذاکره کنندگان ایرانی ونهاد‌های تصمیم گیر در کشور را برای اتخاذ رویکرد حداقلی زیرفشار قرار دهد..
امام جمعه پاتاوه سفر ریاست جمهوری اسلامی ایران به قطر برای کشوررا منشاء خیر وبرکت ودارای منافع اقتصادی، سیاسی، اجتماعی وعلمی بیان کرد.

خطبه‌های نماز جمعه چرام
حجت الاسلام سید نوراله افشار امام جمعه چرام در خطبه‌های روز جمعه این هفته گفت: دشمنان اسلام از حجاب و چادر زن مسلمان ترس دارند، حجاب یک سنگر و خاکریز مهم در مقابل دشمنان دین است و شاید به همین خاطر بسیاری از شهدا انقلاب توصیه به حفظ حجاب زنان کرده اند.
وی افزود: حمله‌ی تعدادی هندوی متعصب به یک دختر مسلمان در هندوستان نشان از بغض و کینه دشمنان نسبت به حجاب است.
حجت الاسلام افشار بیان کرد: قانون صیانت از حقوق کاربران، راهبرد روشن برای داخلی‌سازی زیرساخت‌ها و در نتیجه ایجاد یک امنیت پایدار در فضای مجازی دارد، طرح حمایت، تنها قانونی است که پیگیری حقوق کاربران از شرکت‌های ارائه سرویس و خدمات را الزامی کرده است.
وی اضافه کرد: هیچ پلتفرمی در ایران با تصویب این طرح مسدود نخواهد شد، بلکه در چارچوب قانون ایران، از حقوق عادی کاربران در مقابل سانسورگری آن‌ها دفاع خواهد شد، شاید یکی از معایب قانون مذکور عدم اطلاع‌رسانی به موقع و شفاف درباره ضرورت و فواید آن است.
 
خطبه‌های نماز جمعه باشت
اوکراین چوب اعتماد به غرب را خوردامام جمعه باشت گفت: آن‌هایی که اهل گفتمان سازش بودند وگفتند ما نیاز به موشک نداریم، یک مصداق حاضر کشور اوکراین است که این همه کلاهک هسته‌ای داشت وجنگنده هایش راهم نابود کردند وکف وسوت هم زدند، ما نمی‌گوییم گفتمان بد است درکنار این گفتگو باید پشتیبان واقتدار نظامی هم باشد.
حجت الاسلام گنجه‌ای افزود: مجوز‌های حوزه علمیه براداران گرفته شد وهمشهریان عزیز برای ثبت نام به دفتر امام جمعه مراجعه کنند.

خطبه‌های نماز جمعه لنده
حجت السلام سید هدایت محمودی اصل با توجه به فرا رسیدن سالروز شهادت دوتن از سرداران بزرگ و رزمندگان دفاع مقدس شهدان مهدی باکری و حاج حسین خرازی این مردان بزرگ الهی و یاوران راستین انقلاب اسلامی گفت: آنچه که می‌تواند ایمان انسان را بارورکند مقاومت درسایه استقامت و در کنارایمان با ارزش است.
اوکراین چوب اعتماد به غرب را خوردامام جمعه لنده افزود: مقاومت نتیجه بخش و کارآمد مهم‌تر از سازش و انعطاف پذیرش ذلت است و این روز‌ها نمونه‌ای از مقاومت نتیجه بخش در مذاکرات وین مشهود است، چون در مسیر درست و درحال انجام هست، ولی متاسفانه جریان تحریف هم در داخل و در خارج دنبال برجسته سازی گفتمان سازش هستند.

وی گفت: یکی از راه‌ها برای تبیین گفتمان مقاومت و کارآمدی، ارزیابی وتحلیل نمونه‌های مشابه در جهان و درمنطقه غرب آسیا همانند کشور فلسطین است که نزدیک به ۸۰ ساله که از ناحیه یهود صهیونیست اشغال شده است که اگر قراره این کشور به آرمان بلند خود برسد آیا راه حل‌هایی بهتر از استقامت وجود دارد.

امام جمعه شهر لنده به مشکلات راه‌های روستایی شهرستان اشاره کردو گفت: بار‌ها از این تریبون این مشکلات را به اداره راه لنده بیان کردیم، نامه نگاری انجام شد، ولی جواب خاصی نگرفتیم، اینبار به راهداری استان هم تذکر می‌دهیم که به داد مردم روستا‌های این شهرستان برای راه مناسب و در شان این مردم برسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)