• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۱۴۲۰
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹
ایلام » سیاسی

انقلاب اسلامی تداوم بعثت و استمرار نهضت انبیاء است

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: انقلاب اسلامی ما ادامه نهضت انبیاء الهی و استمرار بعثت خاتم الانبیاء (ص) است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره بهانقلاب اسلامی تداوم بعثت و استمرار نهضت انبیاء است سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) به شیعیان جهان، اظهار کرد: از حوادث تلخ تاریخ این است که کسی که داعیه حاکمیت بر جهان اسلام دارد و خود را مجری احکام الهی می‌داند، امام معصوم (ع) را در زندان غریبانه و مظلومانه به شهادت برساند.
 
وی با اشاره به ۲۷ رجب سالروز عید مبعث حضرت محمد (ص) پیامبر اکرم، ادامه داد: مبعث عید بزرگ بشریت و نقطه آغازی برای اتمام مکارم اخلاقی در جهان بشریت است، حرکت از ظلم، ستم و فساد به سوی نور عدالت و آرمان خواهی است.
 
حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار بیان کرد: برخی موقع کسانی هستند که در انقلاب پیشگام هستند، اما به خاطر منافع شخصی و هوای نفس تغییر موضع داده و بر علیه آن اهداف اولیه توان خود را به کار خواهند گرفت، اما نور الهی با این موارد خاموش شدنی نیست، آن سختی ها، صبر و مقاومت‌ها و تحریم‌ها موجب شد که اسلام رشد کند و جزیره العرب را فرا گیرد و امروز می‌بینیم که کره زمین را فرا گرفته است.
 
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما ادامه نهضت انبیاء الهی و استمرار بعثت خاتم الانبیاء (ص) است، افزود: امروز هم با صبر و مقاومت و تلاش شما مردم عزیز، این حرکت به پیروزی نهایی و رسیدن به قله نهایی تمدن تنوین اسلامی ادامه خواهد یافت، امروز دشمن تمام تلاش خود را برای ناامید کردن مردم به کار گرفته است، اما همین دشمن به عظمت انقلاب اسلامی اقرار می‌کند.
 
امام جمعه ایلام یادآور شد: امروز ایران اسلامی به اذعان خود دشمنان، با وجود همه تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی، اقتصاد هفدهم جهان است، دانش هسته‌ای را نهادینه کرده است، در سلول‌های بنیادین پیش قراول است، پنجمین ارتش جهان را در اختیار دارد، این کشور با این ظرفیت‌ها و توانمندی ها، احیاگر تمدن بزرگ اسلامی ایرانی مورد نظر امام راحل و مقام معظم رهبری خواهد بود .
 
وی گفت: اجازه ندهیم دشمن با تحریف واقعیت ها، نقاط ضعف ما را برجسته کند تا فشار اقتصادی که بر ما ایجاد کرده دست از انقلاب و رهبرمان برداریم، جهاد تبیین لازم است جوان ایران امروز بایستی به انقلاب اسلامی، توانمندی‌ها و دستاورد‌های انقلاب اسلامی افتخار کند و ضعف دشمن را بشناسد و تبیین کند.
 
امام جمعه ایلام مطرح کرد: اوکراین کشوری بود که انقلاب رنگی را در آنجا ایجاد کردند و تبدیل به نظامی طرفدار آمریکا شد، خواسته این کشور این بود که در جمع ناتو قرار بگیرد، طبیعتا در کنار مرز روسیه ناتو بخواهد پایگاه بزند امنیت ملی روسیه، دچار خدشه می‌شود و عکس العمل را نشان می‌دهد، آمریکا اعلام پشتیبانی از اوکراین با برگزاری رزمایش اعلام کرد و، اما واقعیت چیز دیگری شد، وقتی تهدید روسیه جدی شد آمریکایی‌ها اعلام کردند که ما کاری نداریم.
 
وی اضافه کرد: کسانی که کودتا کردند حاکمیت اوکراین را تغییر دادند، الان که اوکراین مورد تهاجم قرار گرفته است، تماشاچی شده اند، این برای ما آموزنده است که به غرب و قدرت‌های شیطانی اعتماد نکنیم، به خدا اعتماد کنیم، به داشته و ظرفیت‌های خودمان تکیه کنیم به وعده‌های الهی اعتماد کنیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه اسوه در خوروبیابانک
پیام فرمانده انتظامی لرستان به مناسبت هفته بسیج
جنگ رسانه ای دشمن با اسلام و ایران
تفکربسیجی در جهان فراگیر شده است
بسیجی در هیچ ساختار و سازمان محدودی نمی‌گنجد
اقامه نماز باران در سمنان
بی مهری پرده نقره ای به نقش سرنوشت ساز رزمندگان استان مرکزی در عملیات خیبر
آقایی در پاراوزنه برداری پنجم شد
درخشش ورزشکاران بوکانی در مسابقات سرعت تبریز
احیای فرش و قنات نائین
بسیج مردمی‌ترین نیروی مقاومت جهان است
برگزاری یادواره ۲۵ شهید تنگ‌ چنار
نخبگان بسیجی پیشگام تحقق برنامه هفتم باشند
آنچه که لازم است درباره واکسیناسیون کودکان بدانیم!
۱۱۴ نیروگاه خورشیدی، هفته بسیج در بوشهر افتتاح می‌شود
تاکید بر تقویت زیرساخت‌های درمانی گلوگاه
دادگستری مازندران رتبه برتر کشور در حوزه حل اختلاف
مسکو: هیچ طرحی از آمریکا برای اوکراین دریافت نکردیم
رونمایی از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی
سجده شکر نمازگزاران بوکانی به‌پاس نعمت باران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)