• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۸۱۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
اردبیل » اجتماعی
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان

افزایش نظارت بر عملکرد ناوگان های مسافربری

در طرح نوروزی بر عملکرد شرکت‌ها و ناوگان‌های عمومی مسافربری در سطح استان به دقت نظارت می شود.

افزایش نظارت بر عملکرد ناوگان های مسافربریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: مطابق شیوه نامه‌های ابلاغی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فعالیت نوروزی اداره کل نیز آغاز شده و طرح نوروزی راهداری از ۲۵ اسفندماه تا ۱۵ فروردین اجرا می‌شود.

کلیم اله وثوقی گفت: در آخرین جلسه شورای اداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل شعار طرح نوروزی راهداری را نوروزی متفاوت عنوان کرد و گفت: این طرح با هدف برخورداری از سفری ایمن، روان و آسان اجرا خواهد شد.

وی می‌گوید: طرح پیش فروش بلیت نوروزی از دهم اسفندماه آغاز شده که این طرح با رعایت سقف ۵۰ درصد ظرفیت سرویس دهی شرکت‌های حمل و نقل مسافر بدون افزایش نرخ و به منظور امکان مدیریت محدودیت‌های احتمالی ناشی از شیوع ویروس کرونا عملیاتی شده است.

او تشدید نظارت بر فعالیت شرکت‌ها و ناوگان‌های حمل و نقل عمومی مسافری گفت: نظارت بر عملکرد شرکت‌های حمل و نقل با تاکید بر توقف ناوگان تحت پوشش آن‌ها در زمان و مکان مناسب برای ادای فریضه نماز، صرف غذا و همچنین مساجد و نمازخانه‌های بین راهی، هماهنگی با پلیس راهور به منظور اعمال نظارت کافی در خصوص جلوگیری از سوار و پیاده نمودن مسافران در محدوده شهری و خارج از پایانه‌های مسافری، فعالیت موثر مدیران فنی شرکت‌ها و موسسات حمل و نقل در اعمال دقت نظر بیشتر جهت تایید سلامت فنی وسایل نقلیه مسافربری قبل از اعزام به سفر، کنترل تجهیزات ایمنی ناوگان‌های حمل و نقل عمومی مسافری از قبیل وسایل گرمایشی، زنجیر‌چرخ، برگ معاینه فنی معتبر، کپسول آتش نشانی، جعبه کمک‌های اولیه و مثلث شبرنگ مورد توجه و بازرسی ویژه قرار می‌گیرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل از انجام تمهیدات لازم جهت اعزام زائران کاروان‌های راهیان نور خبر داد و گفت: اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل نیز در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی بیش از پیش مردم با رشادت‌های شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس مناسب‌ترین ناوگان‌های حمل و نقل عمومی را به این مهم اختصاص داده تا زائران سرزمین‌های ایثار و مقاومت سفری ایمن داشته باشند.

وثوقی می‌گوید: بکارگیری ناوگان عمومی فاقد شرایط لازم ممنوع است و صدور مجوز سرویس دربستی در ایام نوروز به این اداره‌کل واگذار شده است.

او توقف فعالیت‌های عمرانی در سطح و حریم راه‌ها را در طول اجرای طرح نوروزی یادآور شد و گفت: گشت‌های نوروزی راهداری در این ایام خاص از فعالیت دست فروشان در حریم جاده‌ها جلوگیری کرده و با حضور شبانه‌روزی خود در محور‌های مواصلاتی از حریم راه‌ها حفاظت و صیانت خواهند کرد.

افزایش نظارت بر عملکرد ناوگان های مسافربری

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل بر زیباسازی و بهسازی جاده ها، مرمت و اصلاح تابلو‌های اطلاع‌رسانی، رنگ آمیزی جداول و سرعت گیرها، مرمت و نصب گاردریل ها، رفع مشکلات سیستم‌های روشنایی، اصلاح خط کشی راهها، پاکسازی زباله از حریم راهها، انجام اقدامات مستمر راهداران در نگهداری راه‌ها، آشکارسازی نقاط پرحادثه، لکه گیری و رفع افتادگی چاله ها، استفاده از ظرفیت تابلو‌ها و بیلبورد‌های جاده‌ای به منظور اطلاع رسانی‌های لازم، تسطیح حریم و رفع افتادگی شانه راه در راستای استقبال هر چه از مسافران نوروزی تاکید کرد.

وثوقی گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی استان اکیپ‌های راهداری زمستانی تا پایان تعطیلات نوروزی جهت ارائه خدمات لازم به مردم عزیز در راهدارخانه‌ها و گردنه‌های استان اردبیل مستقر خواهند بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
کدوم نظارت؟نظارت براتوبسهای داغون؟کرایه های عجیب وغریب؟برحوردنامناسب راننده ها؟کدومشون؟
بهتــــــــتره بگم هیچکدام
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)