• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۸۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۵:۱۸
بین الملل » اروپا

تحلیلگر سیاسی پرس تی وی: مقامات واشنگتن جنایتکارند

کریستوف هورستل تصریح کرد: دولت زلنسکی قصد دارد اوکراین را در تسلیحات نظامی آمریکا و ناتو غرق کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، کریستوف هورستل، نویسنده، سیاستمدار و تحلیلگر از برلین در گفتگو با شبکه خبری پرس تی وی گفت: دولت زلنسکی قصد دارد اوکراین را در تسلیحات نظامی ارسالی از سمت آمریکا و ناتو غرق کند تا مانع از پیشروی عملیات ویژه نظامی روسیه و تحقق اهداف آن شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مجری تلویزیون پرس تی وی  گفت: «ما شاهد عملیاتی ده روزه بوده ایم که روسیه علیه اوکراین انجام داده است. بخشی از ماجرا که چندان حرفی درباره آن زده نمی‌شود، و ما آن را از سمت روسیه می‌شنویم درباره از بین بردن نازی گرایی و برخورد با ملی گرایان افراطی و مسئله خلع سلاح است. درباره روایتی که روسیه ارائه می‌دهد، برایمان بگویید، چون این روایت یا خط خبری‌ای نیست که رسانه‌های غربی به آن بپردازند.»
کریستوف هورستل پاسخ داد: «در حال حاضر، جنگ اطلاعاتی در بالاترین سطح خود در جریان است. ما شاهد همه نوع فعالیت‌های سرویس مخفیانه هستیم، برای مثال در شهر «خرسون» که تازه به اشغال روسیه درآمده است، به نظرم نیویورک تایمز بود که گزارش داده بود جمعیت به خیابان‌ها آمده اند تا علیه طرف روسی تظاهرات کنند، ولی تصاویر به نظر قابل استناد نیستند، چون گروه حاضرین کم تعداد است و حرکات دوربین هم گواه همین نکته است. ما شاهد چنین اقداماتی هستیم. ما همچنین می‌بینیم که استراتژی و تاکتیک‌های روسیه، در حقیقت، می‌خواست انتقالی آرام را رقم بزند. هیچ کسی در غرب حتی کوچکترین شانسی برای اوکراین قائل نبود تا واقعاً بتواند در مقابل ارتش روسیه ایستادگی کند. این کاملاً طبیعی است و نیازی به بحث درباره آن نیست.
هورستل در ادامه افزود: واقعیت این است که دولت اوکراین می‌خواهد کشور را در تسلیحاتی که از غرب می‌آید، غرق کند، ولی همین سلاح‌ها هم حین پیشروی روسیه از کنترل آن‌ها خارج می‌شود. اما این به آن معناست که رئیس جمهور اوکراین آماده است تا کشورش را نابود کند تا با واشنگتن توافق کند که او رهبر اوکراین است. این کار دیوانگی است. به نظرم او نهایت دو ماه دیگر دوام بیاورد و بعد دیگر خبری از او نیست؛ و حالا طرف روسی مجبور است روش خود را تغییر بدهد و افراد بیشتری را در معرض دید قرار بدهد. آن‌ها از ستون تانک و کامیون استفاده کرده اند، اما این کافی نیست. آن‌ها باید تعداد نیروهایشان را در میدان نبرد افزایش بدهند تا کنترل موقعیت را واقعاً در دست بگیرند و به همین خاطر بود که پوتین، رئیس جمهور روسیه چند ساعت پیش گفت اوکراین ممکن است موقعیت خود به عنوان یک کشور را از دست بدهد، اگر به ایجاد هراس جنگ علیه مردم روسیه ادامه بدهد. مردم روسیه علیه مردم روسیه بجنگند؛ این داستانی فوق العاده برای واشنگتن است. آن‌ها از این خوششان می‌آید که مسلمانان را در مقابل مسلمانان قرار بدهند و حالا می‌خواهند اسلاو‌ها را مقابل اسلاو‌ها قرار بدهند و این سرگرمی آمریکایی هاست و ربطی به نژاد و دین ندارد، بلکه دلیلش این است که مقامات واشنگتن، جنایتکارند.»
مجری در ادامه پرسید: «مشخص است که آمریکا، روسیه را تحت نظر داشته و قصد داشته به هر ترتیبی که شده به اقتصاد این کشور ضربه بزند. آمریکا، چین و روسیه را تهدید امنیت ملی شماره یک و دو خود می‌داند. حالا هم که شاهد جنگ اقتصادی هستیم که علیه روسیه به راه افتاده است. آیا به نظر شما، این‌ها ابتکار عمل‌هایی از سوی آمریکا و ناتو برای رسیدن به اهدافشان نیست؟»
کریستوف هورستل در پاسخ گفت: «از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، اندیشکده‌های آمریکایی مطالبی درباره حضور آمریکا در این منطقه نوشته اند و همه در دسترس است. آن‌ها می‌خواستند همان طور که اتحاد جماهیر شوری را از پا درآوردند، روسیه را هم به همان طریق به زمین بزنند.
وی افزود: اگر به سابقه حرفه‌ای (ولودیمیر) زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نگاه کنید، او از طرف «اولیگارشی» اوکراینی با پاسپورت اسرائیلی حمایت مالی می‌شد که او را وارد برنامه‌های تلویزیونی کرد و به او فرصت داد تا سریال تلویزیونی بیست و سه قسمتی بسازد که زلنسکی در آن نقش معلم ریزنقشی را بازی می‌کند که برحسب اتفاق رئیس جمهور اوکراین می‌شود. این آقا یک هنرپیشه است. او یک عروسک خیمه شب بازی است. او داستانی ساختگی است که قرار است منافع کشور‌هایی را تامین کند. منافع این کشور‌ها هم در مسلح کردن اوکراین است، حتی اگر اوکراین شانسی در مقابله با روسیه نداشته باشد. آن‌ها حاضرند که اوکراین ویران بشود، اما اجازه ندهند ارتش روسیه به خاطر حفظ امنیت روسیه کارش را انجام بدهد.
وی همچنین در پایان گفت: می‌دانیم که جنایت‌های نیرو‌های مسلح اوکراین در جمهوری «دونباس» ظرف هشت سال باعث مرگ ۱۴۰۰۰ نفر شده است و «کوچه فرشتگان» هم در دونتسک به یاد کودکانی نامگذاری شده که جانشان را در جنگ دونباس از دست دادند. به همین خاطر مهمترین مسئله (برای غرب و آمریکا) زمین زدن روسیه است.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)