• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۰۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
رئیس جمهور در سالن اجلاس سران

معرفی برگزیدگان جشنواره بین المللی خوارزمی

از برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی با حضور رئيس جمهور تجليل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دراین جشنواره که باحضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری و دکتر عین اللهی وزیر بهداشت در سالن اجلاس سران برگزار شد،در این دوره از جشنواره خوارزمی ۳ طرح بنیادی، ۶ طرح کاربردی، ۲ طرح توسعه‌ای و یک طرح نوآوری برگزیده شده است که از مهم‌ترین این طرح‌ها می‌توان به «سامانه بررسی امنیت شبکه تلفن همراه» و «طراحی و تولید دستگاه الکترو شوک قلبی»، اشاره کرد.

معرفی برگزیدگان جشنواره بین المللی خوارزمی با حضور دکتر رئیسی


«فتوکاتالیست‌های ناهمگون»، «درمان فشار خون بالا در گذشته، حال و آینده» و «ژنتیک انسانی بیماری‌های عفونی» به ترتیب طرح‌های برگزیده پژوهشگران خارجی از چین، ایتالیا و فرانسه بودند که در این جشنواره برگزیده شدند.
دکتر رئیسی همچنین از ۸ طرح برگزیده بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی در بخش‌های تخصصی عمران، فناوری‌های نانو، مکانیک، فناوری‌های شیمیایی و محیط زیست با اهداء لوح و تندیس جشنواره تقدیر کرد.

 

معرفی برگزیدگان جشنواره بین المللی خوارزمی با حضور دکتر رئیسی

همچنین همزمان با برگزاری سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی برگزیدگان بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی نیز معرفی شدند که آقای محمد ایرانی و خانم لیلا روشنفکر راد در حوزه طراحی و ساخت نانو الیاف، آقای وحید صفری فرد در حوزه تهیه جاذب‌های نانو، آقای امین انصاری در حوزه توسعه روش‌های نوین، آقای معین اشکانی رضا بیگلو در حوزه ساخت الکترود ترکیبی، آقای شاهین یوسفی در حوزه طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری گشتاور، آقای امین جمال پور در حوزه دستگاه محاسبه گاز‌های پنهان و آقای عباس کرمی در حوزه توسعه روش مبتنی بر فناوری نانو از جمله برگزیدگان این جشنواره هستند.
سه برگزیده خارجی این دوره از جشنواره هم آقای دکتر جیاگویو از کشور چین در حوزه فتوکاتالیست‌های ناهمگون آقای دکتر جوزف مانسیا از کشور ایتالیا در حوزه درمان فشار خون بالا و آقای دکتر جین لارنت کازانوا از کشور فرانسه در حوزه ژنتیک انسانی بودند. 

جشنواره بین‌المللی خوارزمی به عنوان مهم‌ترین رویداد علمی کشور علاوه بر کشف استعداد‌ها و معرفی طرح‌های برتر امروز نقش مهمی در تجاری‌سازی دستاورد‌های علمی کاربردی کردن ایده‌ها، کارآفرینی و توجه به بخش صنعت به سرمایه گذاری در طرح‌های خلاقانه دارد.

جشنواره بین‌المللی خوارزمی به عنوان مهم‌ترین رویداد علمی کشور علاوه بر کشف استعدادها و معرفی طرح های برتر امروز نقش مهمی در تجاری‌سازی دستاوردهای علمی کاربردی نمودن ایده ها، کارآفرینی و توجه به بخش صنعت به سرمایه گذاری در طرح های خلاقانه دارد.

در سی و پنجمین دوره از جشنواره بین‌المللی خوارزمی سه برگزیده از کشورهای ایتالیا، فرانسه و چین و ۹ برگزیده داخلی شامل فاطمه کشاورز در حوزه سامانه بررسی امنیت شبکه تلفن همراه، امیرحسین علی نوری در زمینه آشکار ساز قابل حمل ترکیبات شیمیایی، پارسا پهلوان در حوزه حوزه مصالح مرمتی میراث فرهنگی؛ دکتر مرتضی گل‌محمدی در حوزه دستیابی به دانش فنی و تولید ارقام محتمل و تولید ارقام محتمل و مقاوم به بیماری؛ امیر رستگاری در حوزه رادار فرودگاهی تقرب، سید محمدرضا الحسینی در حوزه سامانه تبادل سیگنال راه‌آهن، خلیل ترکان در حوزه طراحی و تولید دستگاه الکتروشوک قلبی،‌ رسول رئیسی اردلی در حوزه سامانه کنترل و نظارت برای مدیریت شبکه‌های توزیع انرژی، جواد عیسی وند در حوزه طراحی و ساخت بستر آزمون بارگذاری فشار صوت امروز معرفی معرفی شدند.

همچنین همزمان با برگزاری سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی، برگزیدگان بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی معرفی شدند.

برگزیدگان جوان جشنواره جوان خوارزمی محمد ایرانی و لیلا روشنفکر راد در حوزه طراحی و ساخت نانو الیاف؛ وحید صفری فرد در حوزه تهیه جاذب‌های نانو؛ امین انصاری در حوزه توسعه روش‌های نوین؛ معین اشکانی رضا بی گلو در حوزه ساخت الکترود ترکیبی؛ شاهین یوسفی در حوزه طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری گشتاور، امین جمال پور در حوزه دستگاه محاسبه گازهای پنهان و عباس کرمی در حوزه توسعه روش مبتنی بر فناوری نانو بودند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)