• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۱۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

برنامه‌های شاخص صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: موضوع ازدواج دانشجویی و جوانی جمعیت از موضوعات مهم و مورد توجه وزارت بهداشت و تیم معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

برنامه‌های شاخص صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا؛ دکتر علی‌اکبر محمدی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: یکی از دغدغه‌های مهم تیم جدید وزارت بهداشت، بحث ازدواج دانشجویی است و برنامه‌های خوبی در این خصوص در حال اجرا است. وزیر بهداشت نیز با توجه به اهمیت موضوع هر هفته در قرارگاه سیاست‌های افزایش جمعیت حضور پیدا می‌کنند و دستورات عملیاتی را برای تشکیل کمیته‌های مختلف برای رسیدن به دستورالعمل‌های تسهیل امر ازدواج برای دانشجویان ارائه می‌دهند.
 
وی به دغدغه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در حوزه ازدواج دانشجویی و جمعیت اشاره کرد و ابراز داشت: مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز در این خصوص فعالیت‌هایی در دست اقدام دارد و جلسات منظمی در این خصوص برگزار می‌کند تا با استفاده از کارشناسان و نخبگان در حوزه ازدواج دانشجویی به راه‌کار‌های بهتر برای رفع موانع ازدواج دانشجویان برسند.
 
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت یکی از مهمترین موانع شناسایی شده در مسیر ازدواج دانشجویی را نبود مسکن و خوابگاه متاهلی دانست و بیان داشت: دانشجو باید بداند سقفی بالای سر او است و رفع مشکلات خوابگاهی در این خصوص دارای اهمیت بسیار است. بر اساس تحقیقات صرفا بحث مالی مشکل اصلی در حوزه ازدواج نیست، زیرا در این صورت مناطق مرفه‌تر باید دارای جمعیت بیشتر ازدواج‌های بیشتر و خانواده‌های پرجمعیت‌تر می‌بودند، در حالی که اینگونه نیست.
 
محمدی مباحث فرهنگی را در حوزه ازدواج و فرزندآوری اثرگذار دانست و به برنامه‌های صندوق رفاه دانشجویان در این حوزه اشاره کرد و گفت: صندوق رفاه دانشجویان ۹ برنامه مطابق با قانون جوانی جمعیت برای خود دیده است که این ۹ برنامه شاخص است و هر برنامه سرفصل خاص خود را دارد.
 
وی اضافه کرد: «افزایش مقدار و تعداد وام‌های ودیعه مسکن افزایش سرانه حق اولاد دانشجویان برقراری وام ازدواج دانشجویی برقراری تسهیلات فرزندآوری افزایش وام ودیعه مسکن نخبگانافزایش وام‌های دانشجویان متاهل کمک در تجهیز تکمیل و بهسازی خوابگاه‌های متاهلی ارایه کمک‌های راهبردی در جهت توسعه صندوق‌های فعلی قرض‌الحسنه خیران و استفاده از ظرفیت‌های ماده ۶۳ جهت ساخت خوابگاه‌های متاهلی» ۹ برنامه حمایت‌گرانه صندوق است.
 
وی با بیان این‌که ذیل این ۹ برنامه پیشنهاداتی وجود دارد بیان داشت: برای کمک و تکمیل و تجهیز بهسازی خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی برای ۵ سال ساخت ۱۰ هزار خوابگاه دارای واحد‌های ۷۰ متری برای ۵ سال پیشنهاد شده است که ۲۰ هزار زوج را در بر خواهد گرفت که هزینه در نظر گرفته شده برای این حوزه حدود هشت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است.
 
محمدی بیان داشت: برای کمک به تکمیل و تجهیز خوابگاه‌های متاهلی تجهیز ۱۰ هزار خوابگاه متاهلی را نیز در برنامه داریم که برای این حوزه هزار میلیارد تومان برای ۵ سال نیاز است. برای افزایش مقدار و تعداد وام‌های ودیعه مسکن از پیشنهادات ما برای شهر‌های بالای ۵۰۰ هزار نفر واحد‌های ۷۰ متری و واحد‌های ۱۰۰ متری در سایر شهر‌ها بوده است که حدود هزار میلیارد تومان برای این حوزه بودجه مورد نیاز است.
 
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت به برخورداری دانشجویان دستیاری از بیمه تکمیلی اشاره کرد و گفت: این موضوع مهم است که بعد از ازدواج می‌تواند دانشجویان را حمایت کند. برای افزایش وام ازدواج دانشجویی پیشنهاد ما برای ۱۰ هزار نفر دانشجو به مبلغ ۵۰ میلیون تومان در عرض ۵ سال بوده است. برای ۵ هزار دانشجو افزایش سرانه حق اولاد نیز دیده خواهد شد تا در ۵ سال آینده در بحث سیاست جمعیتی بتوانیم کشور را از شرایط فعلی انشاءالله خارج کنیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)