• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۹۰۹۷۹
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
اژه‌ای در دیدار با فعالان اقتصادی و کارآفرینان استان سیستان و بلوچستان ؛

جهش تولید ملی نیازمند حمایت از فعالان اقتصادی است

رئیس قوه قضاییه گفت: باید ضوابطی متقن برای حمایت و جهش تولید ملی تنظیم و تدوین شود تا سرمایه‌گذاران اطمینان کنند با تغییرات مدیریتی سرمایه‌ آنان آسیب و خسارت نمی‌بیند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در دیدار با فعالان اقتصادی و کارآفرینان استان سیستان و بلوچستان با اشاره به ضرورت ایجاد فهم مشترک میان همه مسئولان و دست اندرکاران امر تولید و اقتصاد در ارتباط با عوامل و عناصر پیش‌برنده تولید ملی گفت: امروز در میان همه مسئولان و متولیان و دست‌اندرکاران امر اقتصاد و تولید، این فهم مشترک ایجاد شده که خنثی کردن تحریم و جنگ اقتصادی و انجام جهاد اقتصادی، یک اصل مهم است.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه به تشریح و تبیین بر خی آسیب‌های مأخوذ از پرونده‌های قضایی حوزه رشد و جهش تولید ملی پرداخت و در همین زمینه بیان کرد: چگونگی حمایت از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان دارای نبوغ، فکر، مدیریت و بهره‌وری بالا؛ تشخیص مرز‌های فساد و خلاف؛ چگونگی نحوه حمایت از سرمایه‌گذاری پایدار و فعالان این عرصه؛ تنظیم ضوابط بین کارگر و کارفرما در جهت ارتقای تولید؛ چگونگی ایجاد ضوابط پایدار برای فعالیت اقتصادی، در زمره مواردی هستند که باید درباره آن‌ها به یک فهم مشترک نائل آییم تا بتوانیم در جهت جهش تولید ملی گام‌های بلندتری را برداریم.

قاضی‌القضات در ادامه با اشاره به اهمیت ایجاد فهم واحد و مشترک در راستای حمایت همه‌جانبه از تولید ملی، تصریح کرد: همگان در سطوح مختلف بر حمایت از تولید تاکید و تکیه دارند، اما در چگونگی انجام این حمایت نظر واحدی ارائه نمی‌شود و بعضا اختلاف‌نظر‌های شدیدی مشاهده می‌شود؛ گاهی در بخش‌های مختلف مبادرت به اقدامی می‌شود که تصور می‌کنیم در جهت حمایت از تولید است، اما عکس آن حادث می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله تشخیص مرز‌های فساد و خلاف گفت: در مواجهه با فردی که اشتباه یا خلاف کرده است و فردی که می‌خواهد چوب لای چرخ تولید ملی بگذارد و احیانا به جایی وابسته است نباید به صورت یکسان برخورد کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ضوابط میان کارگر و کارفرما بر پایه عقلانیت
رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله تنظیم ضوابط بین کارگر و کارفرما در جهت ارتقای تولید ملی گفت: باید به این درک و فهم مشترک دست یافت که چگونه ضوابط میان کارگر و کارفرما را بر پایه یک عقلانیت و منطق استوار در راستای ارتقای تولید ملی تنظیم کنیم؛ در مواردی می‌خواهیم به کارگر کمک کنیم، اما کارفرما متضرر می‌شود؛ در مواردی دیگر می‌خواهیم به کارفرما کمک کنیم، اما کارگر متحمل زیان می‌شود؛ در جایی دیگر می‌خواهیم هم به کارگر و هم کارفرما کمک کنیم، اما اصل تولید ضربه می‌خورد؛ بنابراین در این امور نیازمند تنظیم و تدوین ضوابطی متقن و استوار هستیم که ارکان تولید، حرکت رو به جلوی خود را مستمرا ادامه دهند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله چگونگی ایجاد ضوابط پایدار برای فعالیت اقتصادی و تولیدی در کشور گفت: باید ضوابطی متقن در راستای حمایت و جهش تولید ملی تنظیم و تدوین شود که بر مبنای آن، سرمایه‌گذاران اطمینان یابند که به واسطه ایجاد تغییرات در سطوح مختلف مدیریتی، برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری آن‌ها متحمل آسیب و خسارت نمی‌شود؛ به معنای دیگر به واسطه آن ضوابط متقن، سرمایه‌گذاران از قدرت پیشبینی برخوردارند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه نشست با فعالان اقتصادی و کارآفرینان استان سیستان و بلوچستان، در واکنش به گلایه‌های فعالان حوزه معدن استان در خصوص مشکلات دسترسی به ماشین‌آلات، ضمن توصیه به مسئولان سیستان و بلوچستان برای تمهید مقدمات تسهیل دستیابی فعالان مدنی سیستان و بلوچستانی به ماشین آلات، به سفر اخیر خود به استان هرمزگان و بازدید از انبار‌هایی در بنادر و گمرکات اشاره کرد که در آن‌ها به سبب ضعف مدیریتی، تعداد زیادی از وسایل راه‌سازی سنگین، از سال‌های قبل مستهلک و متروکه شده بودند.

به تخصصی کردن امور ملزم و معتقد هستیم
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به درخواست برخی از فعالان اقتصادی و تولیدی استان سیستان و بلوچستان برای ایجاد شعب تخصصی دادگاه در حوزه‌هایی نظیر معدن و کشاورزی و ... گفت: به تخصصی کردن امور ملزم و معتقد هستیم و شما فعالان اقتصادی نیز می‌توانید آسیب‌شناسی‌های لازم را در این زمینه انجام دهید.

رئیس قوه قضاییه در پایان تصریح کرد: از ایجاد شعب شورا‌های حل اختلاف در بخش‌ها و حوزه‌های گوناگون به ویژه عرصه‌های اقتصادی و تولیدی حمایت می‌کنیم و اعتقاد داریم که هر یک از فعالان اقتصادی و تولیدی می‌توانند در مقام یک مصلح ظاهر شوند.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «حسین مدرس خیابانی» استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سفر حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به این استان و اهتمام وی به این سفر و شرکت در جلسه فعالان اقتصادی و کارآفرینان یک پیام واضح دارد و آن اینکه رفع بسیاری از مسائل و مشکلات در استان در گرو توسعه تجارت و اشتغال است.

وی در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد استان سیستان و بلوچستان در راستای توسعه تجارت و اشتغال پرداخت و گفت: استان سیستان و بلوچستان با برخورداری از هزار و ۶۰۰ کیلومتر مرز آبی و خاکی با سه کشور عمان، افغانستان و پاکستان، ظرفیت قابل ملاحظه‌ای برای توسعه تجارت و اشتغال را دارد.

همچنین در این مراسم «ریگی» رئیس اتاق بازرگانی سیستان و بلوچستان، «آسوده» رئیس خانه معدن سیستان و بلوچستان، «میرحسینی» رئیس اتاق اصناف سیستان و بلوچستان، «صفری» نماینده کشاورزان سیستان و بلوچستان، «احمدی» نماینده صنایع معدنی، «نیکخواه» نماینده تولیدکنندگان و «فداحسین مالکی» نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، ضمن تقدیر از نگاه ویژه رئیس دستگاه قضا به رفع مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی و کارآفرینان، به بیان مسائل و نقطه نظرات خود پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)