امروز: -
صیادان منطقه میانکاله در اواخر هر سال تور‌های ماهی گیری خود را، در آب‌های ساحلی شرقی‌ترین بخش دریای خزر، پهن می‌کنند؛ و انواع ماهی را برای سفره نوروزی مردم صید می‌کنند. گونه‌های کفال، ماهی سفید و کپور عمده‌ترین ماهیان استخوانی دریای خزر هستند که توسط ماهیگیران صید و در شب سال نو در بازار عرضه می‌شوند
عکاس :سعید افخم
تاریخ : ۱۴۰۰/۱۲/۲۸ - ۱۳:۰۶
 
به گزارش گروه عکس خبرگزاری صدا و سیما؛ میانکاله شبه جزیره‌ای با مساحت بیش از ۶۸ هزار هکتار در منتهی‌إلیهِ جنوبِ شرقیِ دریای خزر واقع در ۱۲ کیلومتریِ شمالِ شهرِ بهشهر استان مازندران است که در اواخر هر سال صیادان منطقه، به روش «پره» با پهن کردن تور‌های ماهیگیری در آب‌های دریای خزر، فصل صید و صیادی را  آغاز می‌کنند. در این روش شرایط جوی و موج دریا یکی از مهم ترین عوامل برای پهن کردن تور در دریا است.صیادان مازندرانی در شب سال نو گونه‌های مختلف ماهی، را برای سفره نوروز مردم تهیه میکنند. صید و ماهیگیری به روش «پره» ، به این صورت که تور‌هایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول ۱۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس از انباشته شدن از ماهیان استخوانی، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می‌شوند.
 
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha