• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۹۸۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۲
آذربایجان شرقی » سیاسی

تاکید استاندار آذربایجان‌شرقی بر توسعه روابط با روسیه

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به فرصت‌ها و منافع مشترک ایران و روسیه، گفت: ما برای توسعه روابط همه امکانات را در اختیار داریم و امیدواریم که ارتباطات دو کشور عمیق‌تر، گرم‌تر و بامعناتر از گذشته ادامه یابد.

تاکید استاندار آذربایجان‌شرقی بر توسعه روابط با روسیهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان‌شرقی، عابدین خرّم در دیدار سفیر فدراسیون روسیه در ایران، با بیان اینکه سفر دکتر رئیسی به مسکو، نقطه عطف و فصل نوینی در روابط دو کشور بود، افزود: بعد از این سفر، با سفیر کشورمان در روسیه نشستی داشتیم که تمام موانع و مشکلات توسعه روابط اقتصادی و تجاری را بررسی کردیم و مقرر شد که با پیگیری سفیر، این موانع رفع شود.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به برخی از ظرفیت‌های استان در حوزه اقتصادی و صنعتی، گفت: سیاست‌های دولت سیزدهم در حوزه روابط خارجی و اختیاراتی که این دولت به استان‌های مرزی و بویژه استان آذربایجان شرقی داده است، فرصت مغتنمی برای تبادل ظرفیت‌ها و توسعه همکاری‌های مشترک است.
 
خرّم با اشاره به زمینه‌های همکاری استان آذربایجان شرقی با فدراسیون روسیه، گفت: ما در استان دو منطقه آزاد و ویژه اقتصادی داریم که دارای زیرساخت‌های ترانزیتی و ریلی هستند و اگر سرمایه‌گذاری مشترکی در این مناطق صورت گیرد، زمینه ایجاد هاب ترانزیتی و لجستیکی در استان فراهم خواهد شد.
 
وی درخصوص مشارکت در بازسازی مناطق آزادشده قره‌باغ نیز گفت: با توجه به توانمندی شرکت‌های فنی و مهندسی استان، علاقه‌مند مشارکت در این امر هستیم و نقش فدراسیون روسیه در این زمینه تسهیل‌کننده خواهد بود.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به فعالیت بزرگترین گلخانه‌های خاورمیانه در منطقه آزاد ارس، گفت: راه‌اندازی یک آزمایشگاه مشترک و مرجع در این منطقه می‌تواند دغدغه‌های فدراسیون روسیه از لحاظ استاندارد محصولات کشاورزی را در مبدأ رفع کند.
 
وی همچنین بر تقویت ارتباطات در حوزه اوراسیا و کشورهای CIS، بهره‌مندی از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه روابط، تسهیل مبادلات بانکی و گشایش خط اعتباری ویژه استان آذربایجان شرقی از سوی روسیه، تسهیل صادرات مواد غذایی از آذربایجان شرقی به روسیه، برپایی نمایشگاه دائمی مشترک بین تبریز و روسیه، تسهیل رفت‌وآمد هیأت‌های تجاری و بازرگانان دو طرف، برگزاری جشنواره‌های مشترک فرهنگی و استفاده از ظرفیت‌های گردشگری برای توسعه روابط تأکید کرد.
 
سفیر فدراسیون روسیه در ایران هم در این دیدار، سفر رئیس جمهور ایران به مسکو را نقطه عطفی در روابط دو کشور خواند و گفت: بعد از این سفر، سه وزیر دولت جمهوری اسلامی هم از مسکو بازدید کردند و امیدوارم در سال جدید، شاهد توسعه رفت‌وآمدها از سوی هر دو طرف باشیم.

 لوان جاگاریان با اشاره به اینکه همکاری آذربایجان شرقی با روسیه قدمتی طولانی دارد، افزود: در حال حاضر ارتباطات خوبی بین این استان و جمهوری تاتارستان وجود دارد و معتقدیم که با وجود ظرفیت‌های مشترک بین دو طرف، این روابط می‌تواند توسعه یابد.
 
سفیر روسیه در ایران همچنین با اشاره به نیازمندی بازار روسیه به محصولات کشاورزی و مواد غذایی، گفت: مشکلاتی که برای صادرات برخی محصولات از آذربایجان شرقی به روسیه ایجاد شده بود رفع شده و علاقه‌مند به توسعه مبادلات در این زمینه هستیم.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)