• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۹۸۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۲
آذربایجان شرقی » سیاسی

تاکید استاندار آذربایجان‌شرقی بر توسعه روابط با روسیه

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به فرصت‌ها و منافع مشترک ایران و روسیه، گفت: ما برای توسعه روابط همه امکانات را در اختیار داریم و امیدواریم که ارتباطات دو کشور عمیق‌تر، گرم‌تر و بامعناتر از گذشته ادامه یابد.

تاکید استاندار آذربایجان‌شرقی بر توسعه روابط با روسیهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان‌شرقی، عابدین خرّم در دیدار سفیر فدراسیون روسیه در ایران، با بیان اینکه سفر دکتر رئیسی به مسکو، نقطه عطف و فصل نوینی در روابط دو کشور بود، افزود: بعد از این سفر، با سفیر کشورمان در روسیه نشستی داشتیم که تمام موانع و مشکلات توسعه روابط اقتصادی و تجاری را بررسی کردیم و مقرر شد که با پیگیری سفیر، این موانع رفع شود.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به برخی از ظرفیت‌های استان در حوزه اقتصادی و صنعتی، گفت: سیاست‌های دولت سیزدهم در حوزه روابط خارجی و اختیاراتی که این دولت به استان‌های مرزی و بویژه استان آذربایجان شرقی داده است، فرصت مغتنمی برای تبادل ظرفیت‌ها و توسعه همکاری‌های مشترک است.
 
خرّم با اشاره به زمینه‌های همکاری استان آذربایجان شرقی با فدراسیون روسیه، گفت: ما در استان دو منطقه آزاد و ویژه اقتصادی داریم که دارای زیرساخت‌های ترانزیتی و ریلی هستند و اگر سرمایه‌گذاری مشترکی در این مناطق صورت گیرد، زمینه ایجاد هاب ترانزیتی و لجستیکی در استان فراهم خواهد شد.
 
وی درخصوص مشارکت در بازسازی مناطق آزادشده قره‌باغ نیز گفت: با توجه به توانمندی شرکت‌های فنی و مهندسی استان، علاقه‌مند مشارکت در این امر هستیم و نقش فدراسیون روسیه در این زمینه تسهیل‌کننده خواهد بود.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به فعالیت بزرگترین گلخانه‌های خاورمیانه در منطقه آزاد ارس، گفت: راه‌اندازی یک آزمایشگاه مشترک و مرجع در این منطقه می‌تواند دغدغه‌های فدراسیون روسیه از لحاظ استاندارد محصولات کشاورزی را در مبدأ رفع کند.
 
وی همچنین بر تقویت ارتباطات در حوزه اوراسیا و کشورهای CIS، بهره‌مندی از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه روابط، تسهیل مبادلات بانکی و گشایش خط اعتباری ویژه استان آذربایجان شرقی از سوی روسیه، تسهیل صادرات مواد غذایی از آذربایجان شرقی به روسیه، برپایی نمایشگاه دائمی مشترک بین تبریز و روسیه، تسهیل رفت‌وآمد هیأت‌های تجاری و بازرگانان دو طرف، برگزاری جشنواره‌های مشترک فرهنگی و استفاده از ظرفیت‌های گردشگری برای توسعه روابط تأکید کرد.
 
سفیر فدراسیون روسیه در ایران هم در این دیدار، سفر رئیس جمهور ایران به مسکو را نقطه عطفی در روابط دو کشور خواند و گفت: بعد از این سفر، سه وزیر دولت جمهوری اسلامی هم از مسکو بازدید کردند و امیدوارم در سال جدید، شاهد توسعه رفت‌وآمدها از سوی هر دو طرف باشیم.

 لوان جاگاریان با اشاره به اینکه همکاری آذربایجان شرقی با روسیه قدمتی طولانی دارد، افزود: در حال حاضر ارتباطات خوبی بین این استان و جمهوری تاتارستان وجود دارد و معتقدیم که با وجود ظرفیت‌های مشترک بین دو طرف، این روابط می‌تواند توسعه یابد.
 
سفیر روسیه در ایران همچنین با اشاره به نیازمندی بازار روسیه به محصولات کشاورزی و مواد غذایی، گفت: مشکلاتی که برای صادرات برخی محصولات از آذربایجان شرقی به روسیه ایجاد شده بود رفع شده و علاقه‌مند به توسعه مبادلات در این زمینه هستیم.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص ۵۶۰ میلیارد ریال برای توسعه و تأمین تجهیزات آموزشی خراسان‌شمالی 
شکست تراکتور و پیروزی سپاهان در هفته بیستم
اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران 
توسعه گردشگری بین المللی، از اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
تداوم بارش برف و باران در محور‌های اصلی چهارمحال و بختیاری
احیای بافت تاریخی مازندران با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار
جمهوری اسلامی مردم ایران
۱۹ بهمن ۵۷؛ نقطه گسست ارتش از پهلوی و پیوند با امام خمینی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
افزایش تولیدات کشاورزی از ۲۵ میلیون تن به حدود ۱۳۰ میلیون تن
بهره‌برداری از ۲۳ طرح صنعت برق در مازندران 
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
تاکید دیوان محاسبات بر ضرورت اصلاح ساختار شرکت ملی گاز برای جلوگیری از زیاندهی
دعوت نمایندگان مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ منتشر شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
‌می‌خواستیم تهران را دوست داشتنی نشان دهیم
پیام تبریک قالیباف در پی قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
۳ نشان نقره و برنز ملی پوشان ایران در دومین روز دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)