• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۱۹۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱
سیاسی » عمومی

ولایتی: روز جمهوری اسلامی، نماد مردم سالاری دینی

دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت: روز جمهوری اسلامی، نماد مردم سالاری دینی و نقطه عطف استقلال، اقتدار و توسعه ایران اسلامی است.

ولایتی: روز جمهوری اسلامی، نماد مردم سالاری دینیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ولایتی به مناسبت گرامیداشت یوم الله ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران و با تبریک این روز باشکوه افزود: ۱۲ فروردین نماد تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و تاسیس نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی اضافه کرد: ۱۲فروردین، روز تثبیت اراده و خواست ملت بزرگ ایران در جهت برپایی حکومت مبتنی بر دین مبین اسلام است. روزی ماندگار، حماسی و پر افتخار در تاریخ ایران که مردم شریف با رای حداکثری خود، این نظام مقدس را تاسیس و در طی بیش از چهل و سه سال، مقتدرانه و علیرغم تمام تحریم‌ها و دشمنی ها، در جهت حفظ، رشد، توسعه و اقتدار آن تلاش، ایثار و از خودگذشتگی کردند.

دکتر ولایتی تاکید کرد: جمهوری اسلامی با هدایت رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ایثار، فداکاری و ایستادگی ملت غیور و فرزندان پرافتخار این سرزمین در مقابل تحریم ها، دشمنی‌ها و توطئه ها، رشادت‌ها و شجاعت‌های شهداء، ایثارگران و خانواده معزز آنان در انقلاب، دفاع مقدس و دفاع از حرم همچون سردار سرافراز اسلام شهید سلیمانی که این نظام مقدس را حرم می‌دانست و تمام فرزندان توانمند این مرز و بوم توانست مسیر استقلال، اقتدار و توسعه ایران اسلامی را به پیش ببرد و امروز به دستاورد‌های بزرگی علیرغم سال‌ها تحریم ظالمانه دست یابد و به الگوی توانمندی در جهان مبدل گردد و "ما می‌توانیم" را محقق سازد.

وی افزود: پس از گذشت چهار دهه و در گام دوم انقلاب، ایران اسلامی پر افتخار و متکی بر هدایت‌های داهیانه رهبر معظم انقلاب و حمایت و پشتیبانی ملت بزرگ ایران و بهره مندی از استعداد و توان داخلی، این مسیر را با عزت پیش می‌برد و در داخل، منطقه و جهان در جهت ایجاد ثبات، امنیت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی‌های دشمنان به ویژه در تضعیف و تجزیه کشور‌های اسلامی منطقه پایمردی نموده و شاهدیم جبهه مقاومت توطئه‌ها و خواب شوم دشمنان از جمله امریکا، اسراییل و حامیان آنان را در منطقه نابود کرده و از بین برده است که همه این ها، دستاورد شجره طیبه تاسیس و برپایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران عامل ثبات، امنیت و پیام آور صلح و دوستی در منطقه و جهان است و نمونه آن رشادت‌ها و مجاهدت‌های فرماندهان و سربازان مدافع حرم در مبارزه و مقابله با گروه‌های تروریستی و افراطی از جمله داعش است که اگر تلاش ایران اسلامی و جبهه مقاومت نبود باید امروز با تروریسم و داعش در بسیاری از پایتخت‌های جهان مقابله و مبارزه صورت می‌گرفت.

وی در پایان تاکید کرد: باید این مسیر روشن و نورانی با بهره مندی از تمام ظرفیت‌های داخلی، منطقه‌ای و بین المللی ادامه یابد و با فتح قله‌های پیشرفت و توسعه، در راه تحقق اهداف این نظام مقدس که حاصل خون شهداست، تلاش نمود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)