• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۵۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۵
آذربایجان غربی » اقتصادی

ایجاد بندر خشک در میاندوآب

سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب گفت: با هدف تسریع و تسهیل در امر ترانزیت و صادرات کالا ایجاد بندر خشک به عنوان یک طرح مهم در این شهرستان در حال پیگیری است.

ایجاد بندر خشک در میاندوآببه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی،علی پیام روز سه‌شنبه در نشست با دهیاران بخش‌های دوگانه مرکزی و بکتاش میاندوآب اظهار کرد: از محل ایجاد آن به عنوان یک طرح مهم در سفر هفته پیش مقام عالی استان به میاندوآب بازدید شد و اجرای آن توسط نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است.

وی افزود: ماهیت و کارآیی بندر خشک همانند منطقه آزاد تجاری است که در جوار آن فرودگاه، راه‌آهن و محورهای ارتباطی تقویت می شود که نقش مهمی در ترانزیت کالا به کشور و همچنین صادرات داشته و کمک بزرگی به کشاورزی و دامداری شهرستان خواهد کرد.

سفرهای روستایی با هدف رسیدگی به مشکلات روستاها در میاندوآب کلید می‌خورد 

سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب در ادامه از آغاز سفرهای روستایی در این شهرستان خبر داد و گفت: در این سفرها ابتدا با اولویت روستاهای محروم و فاقد دهیاری خواهد بود.

پیام، با بیان اینکه ۱۱ روستای میاندوآب شامل هفت روستا بدون شورا و چهار روستا بدون دهیاری استد: قبل از آغاز سفرها، شوراهای بخش مشکلات این روستاها را باید احصا و جمع‌آوری کرده و از قبل، باید این سفر برای مردم اطلاع‌رسانی شود تا در مسجد روستا حضور یابند.

وی اظهار کرد: به تناسب حجم مشکلات، مسوولان دستگاه‌های اجرایی در سفرهای روستایی که 2 روزه است حضور می‌یابند.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف این سفرها، در میان مردم بودن و لمس و حل مشکلات روستاهاست، افزود: در هر روستا و در هر حوزه‌ای در رابطه با دستگاه‌های خدمات رسان، مشکلی مشخص شود براساس اولویت و بودجه شهرستان به آنها رسیدگی خواهد شد.

سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب با اشاره به اینکه در این سفرها از جاده‌ها و نقاط مختلف روستاها نیز بازدید به عمل می‌آید، اظهار کرد: همچنین در این سفرها عملکرد دهیاران در بخش‌های مختلف از جمله حوزه بهداشت و مسایل زیست محیطی نیز بررسی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این راستا مهم‌ترین مقوله فرهنگ‌سازی بین مردم است، افزود: همه ما در این نظام و در برابر مردم مسوولیت داریم و اولین گام در این مسوولیت رسیدگی به وضعیت خانواده‌های بی‌بضاعت است.

پیام در ادامه با اشاره به سفر ۲ روزه استاندار آذربایجان غربی به شهرستان میاندوآب، گفت: در این سفر مصوبات خوبی برای پیشرفت و توسعه شهرستان به تصویب رسید که بزودی جزییات کامل آن از طریق رسانه‌ها در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب بر صیانت از بیت‌المال توسط دهیاران تاکید کرد و افزود: نباید اجازه داد برخی افراد سودجو به صورت غیرقانونی نسبت به برداشت شن و ماسه اقدام کنند و به دنبال آن بدبینی در شهرستان ایجاد شود بلکه بخشداران و دهیاران در این راستا باید نظارت جدی داشته باشند و متثاضیان به صورت قانونی و با دریافت مجوزهای لازم اقدام کند.

وی با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی که با دهیاران و شوراهای اسلامی در روستاها همکاری نمی‌کنند به فرمانداری معرفی شوند، ادامه داد: اکنون که دولت مردمی و انقلابی راس کار است، ملاک ارزیابی عملکرد مدیران شهرستان رسیدگی به وضعیت روستاهای دوردست و محروم است. 

پیام با اشاره به اینکه همچنین برخی روستاها که فاقد نانوایی هستند، افزود: این امر از سوی دهیاری آن روستا به بخشداری اعلام شود تا پس از بررسی در کارگروه آرد و نان به افراد واجد شرایط امتیاز راه‌اندازی نانوایی اعطا شود و دهیاران در روستاها به فعالیت نانوایی‌ها نظارت کنند تا کم‌فروشی و گران فروشی صورت نگیرد.

همچنین در این نشست صلاح احمدزاده رییس شورای بخش مرکزی میاندوآب با اشاره به بخشی از مشکلات دهیاران این بخش خواستار رفع آن از سوی فرمانداری این شهرستان شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)