• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۷۲۹۴
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۶:۴۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

درخواست برای تکمیل واکسیناسیون سرخک کودکان

مدیرگروه تخصصی پیشگیری بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی از شهروندان خواست واکسیناسیون سرخک کودکان زیر ۵ سال خود را تکمیل کنند.

درخواست برای تکمیل واکسیناسیون سرخک کودکان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، علی گل محمدی گفت: با توجه به افزایش بروز سرخک در کشور به دلیل شرایط این بیماری در کشور افغانستان از شهروندان ایرانی و اتباع دعوت می‌شود در صورتی که واکسیناسیون کودک زیر ۵ سالشان به هر دلیلی به تعویق افتاده است حتما برای تکمیل واکسیناسیون سرخک به مراکز جامع سلامت، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت مراجعه کنند.

مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه سرخک، بیماری حاد ویروسی است و از طریق قطرک‌های تنفسی منتقل می‌شود، افزود: میزان سرایت این بیماری به حدی است که اگر فرد مبتلا ۱۰ دقیقه در اتاق بسته‌ای باشد و فردی که ایمنی کافی ندارد، ۵ دقیقه بعد از خروج بیمار وارد همان اتاق شود، ممکن است به بیماری مبتلا شود.

علی گل محمدی تاکید کرد: دوره نهفتگی بیماری سرخک حدود ۲ هفته است و پس از این مدت، علائم بیماری با تب ظاهر می‌شود و با بی حالی و بی اشتهایی ادامه می‌یابد.

درخواست برای تکمیل واکسیناسیون سرخک کودکان

مدیر گروه تخصصی پیشگیری بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی گفت: تب ناشی از سرخک می‌تواند، بیشتر شود تا جایی که به ۴۰ درجه هم برسد؛ بعد از یک دوره تب سه تا چهار روزه علائم دیگری هم ظاهر می‌شود که مهم‌ترین آن دانه‌های قرمز رنگی است که از صورت و گردن شروع و به پایین بدن منتشر می‌شوند.

علی گل محمدی با اشاره به دوره پنج روزه ظاهر شدن این دانه‌های قرمز رنگ روی بدن، تصریح کرد: دو تا سه روز اول که دانه‌ها ظاهر می‌شود، تب نیز هنوز ادامه دارد به همین دلیل علامت اصلی که برای تشخیص این بیماری کمک می‌کند، تب و بثورات قرمز رنگ سطح پوست هستند.

مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: بیماری سرخک می‌تواند با علائم تنفسی، سرفه و آبریزش بینی و قرمز شدن مخاط چشم هم همراه باشد و در موارد شدید منجر به مرگ هم شود.

به گفته علی گل محمدی در موارد همه گیری بیماری ممکن است بین یک تا پنج درصد مرگ در بیماران رخ دهد و افرادی که ضعف سیستم ایمنی و یا سوء تغذیه دارند، بیشتر به عوارض سرخک مبتلا می‌شوند.

مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه سرخک به درمان دارویی ویژه نیاز ندارد و پیشگیری از آن راحت است، افزود: سرخک واکسن موثری دارد که در کشور ما به شکل واکسن سه گانه MMR که واکسن ترکیبی ضد بیماری‌های سرخک، سرخجه و اوریون است، استفاده می‌شود.

علی گل محمدی گفت: این واکسن در دو نوبت در سن ۱۲ و ۱۸ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود. افرادی که در جریان یک همه گیری در معرض بالای ابتلا به بیماری سرخک باشند، ممکن است به عنوان دوز تکمیلی لازم باشد، واکسن دریافت کنند.

مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: واکسیناسیون برای همه افراد شامل شهروندان ایرانی و اتباع خارجی رایگان است و همه کودکان باید دو نوبت واکسن سرخک را دریافت کرده باشند.

علی گل محمدی خاطرنشان کرد: پس اگر در هر سنی متوجه شدید واکسیناسیون فرزندتان کامل نیست، فارغ از ملیت خود به نزدیک‌ترین مرکز جامع سلامت، پایگاه یا خانه بهداشت مراجعه و واکسن کودک خود را به صورت رایگان تزریق کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
ضرورت تعیین حساب بانکی هزینه انتخاباتی داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)