• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۰۳۲۲
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

سردار هادیانفر: برای کاهش تصادفات، نیازمند واردات خودرو با کیفیت هستیم

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: برای کاهش حوادث رانندگی نیاز است تا واردات خودروی با کیفیت داشته باشیم که این موضوع رقابت نیز ایجاد می‌کند تا خودرو سازان خودروی باکیفیت تولید کنند.

سردار هادیانفر: برای کاهش تصادفات نیاز است تا خودروی خارجی با کیفیت وارد شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار هادیانفر در نشست خبری در جمع خبرنگاران در خصوص واردات خودرو افزود: تاکید ما بر این است که کشور به سمت خودکفایی برود و یک محصول باکیفیت تولید کند، اما در شرایط فعلی باید فکری برای واردات خودروی با کیفیت کرد.

وی گفت: در سال ۸۴- ۸۵- ۸۶ میزان تصادفات و جان باختگان ۲۷ هزار نفر بود که با واردات خودرو و خودرو‌های ایمن این میزان به ۱۷ هزار جان باخته رسید که اين نشان مي دهد  ما نیازمند هستیم از خودرو‌های ایمن و با کیفیت استفاده کنیم.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: واردات خودرو موجب می‌شود تا خودرو سازان با انگیزه بیشتر رقابت کنند و بتوانیم شاهد این هم  باشیم در آینده خودرو سازان یک محصول ایمن و با کیفیت تولید کنند، اما اگر واردات انجام نشود مطمئناً خودرو سازان به فکر بهبود کیفیت خودرو نخواهند بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
برای کاهش تصادفات نیازمند؛
1. استاندارد کردن معابر و جاده ها
2. ارتقاء فرهنگ رانندگی
3. انجام معاینات روانپزشکی از متقاضیان گواهینامه
هستیم
گره زدن کیفیت خودرو به واردات خودرو کار درستی نیست . آیا مگر ما در صنایع دفاعی و فضایی کشورمان با اتکا به مدیران توانمند و دلسوز به کیفیت قابل قبولی نرسیدیم ؟ آیا در کشاورزی برای بهبود کیفیت محصولاتمان واردات انجام میدهیم ؟ آیا برای بالابردن کیفیت سوخت ( گاز و بنزین ) تولیدی در پالایشگاهها واردات انجام میشود؟ آیا فی المثل در جامعه پزشکی و بهداشت کشورمان واردات نیروی متخصص خارجی توان متخصصان داخلی را بالا برده است ؟
بجای واردات خودرو با ارزی که با مشکلات فراوان تحصیل میشود ، بفکر واردات تجهیزات و ماشین آلات بروز و کارآمد باشیم تا کیفیت قطعه سازی ارتقاء یابد. مدیران دلسوز و جهادی را بکار بگماریم . نظارت هایمان را بر کیفیت ساخت قطعات و مونتاژ قوی تر کنیم . کادر پرسنلی اعم از مهندسان و تکنسین ها و کارگرانمان را با تکنیک های روز آموزش دهیم و تربیت کنیم .
واردات خودرو بسان مسکنی است که درد را موقتا ساکت میکند اما درمان نیست و راه علاج مشکلات خودرو سازی در کشورمان اراده ای قوی برای بالابردن کیفیت هزاران قطعه ای است که در کشورمان ساخته و تولید و مونتاژ میشود و موجب رونق اقتصادی و ایجاد شغل و کارآفرینی میشود.
وارد کردن هر خودرو یعنی کارآفرینی بیشتر برای نیروهای خارجی و بی اعتمادی به تولیدات داخلی . ما خودمان بایستی صادر کننده خودرو باشیم همانطور که بسیاری از تولیدات صنعتی و کشاورزی و پزشکی کشورمان را با کیفیتی قابل قبول بخارج صادر میکنیم . چرا در مورد خودروهایمان اینچنین نیست و یا این رضایتمندی وجود ندارد؟ بجای پر رونق تر کردن صنایع خودروسازی سایر کشورها ، مشکل خودرو سازی در کشورمان را ریشه یابی و حل کنیم . . .
سردار هادیانفر حرف دل همه مردم رو زدین، خدا خیرتون بده. واردات خودرو با کیفیت باعث میشه خودروسازان مجبور بشن بخاطر رقابت هم که شده خودرو با کیفیت بسازن.
من تو طول عمرم از زمان تولید پراید تا الان دارم این حرفا رو میشنوم. تولید داخل وقتی کیفیت ندارد چرا انحصاری میکنید که با جون انسان ها بازی شود؟ باید رقابت باشد تا کیفیت باشد. خودرو ساز داخلی خون مردم را به چه قیمتی در شیشه میکند. نمیتوانید با کیفیت بسازید تعطیل کنید.
پس فرمایش رهبری برای ارتقای کیفیت خودرو چه شد؟ چرا لازم الاجرا نمیشود؟
متاسفانه تولید خودروی با کیفیت در کشورمان جدی گرفته نمیشود. سر هم بندی میکنیم و به خلق الله میفروشیم چون تقاضا بالاست و در مورد جان و مال مردم بی اعتنا هستیم. باید مدیران جهادی تولید خودرو را بعهده بگیرند تا هم به تیراژ تولید و هم به کیفیت آن متعهد باشند و جریمه های سنگین برای اشخاص حقیقی یا حقوقی که به کیفیت اهمیت نمیدهند و سرسری از آن میگذرند در تمام سطوح در نظر گزفته شود.
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از دو طرح نیروگاه خورشیدی در قم
پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تأمین آب شرب رابر از سد شهیدان امیرتیموری
به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقات ورزشی در رشته‌های مختلف برای کارکنان صدا و سیما برگزار شد.
هدفگذاری بخش درمان استان؛ بی‌نیازی بیماران از مراجعه به سایر استان‌ها است
بازرسی از داروخانه‌های دولتی و خصوصی توسط معاونت غذا و دارو در زنجان
رویکرد مردم‌ محوری عامل توفیقات دولت در آذربایجان شرقی
رونمایی از ماشین‌آلات دهیاری‌های و افتتاح پروژه‌های برق‌رسانی
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
کشف بیش از دو هزار لیتر سوخت قاچاق در پلدختر
استان زنجان جزو سه استان پیشرو کشور
تشریح نتایج طرح ارتقاء امنیت اجتماعی شهرستان کرمان
زخمی تازه از جلاد‌های آشنا
افزایش مشارکت مردمی در توسعه اماکن متبرکه در سراسر کشور
خرید ۴ میلیارد ریال پسته با وجوه حاصل از فریب و کلاهبرداری
تداوم افتتاح طرح‌های عمرانی در گیلان در هشتمین روز دهه فجر
بسته خبر‌ی دهه فجر ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
لیگ برتر تنیس روی میز؛ شکست سپاهان مقابل مناطق نفت‌خیز جنوب
فعالیت سامانه بارشی از امشب در گلستان
برگزاری دومین دوره مسابقه ملی کتابخوانی مجازی در زنجان
توسعه خوشه خرمای خوزستان با اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
نام ۲ کشاورز زنجانی در فهرست کشاورزان نمونه زراعت کشور
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)