• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۶۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
سیاسی » مجلس

میرسلیم: در حمایت از تولید دانش بنیان خلاء قانونی نداریم

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: هم اکنون هفت قانون مصوب داریم که هدف آنها فراهم کردن محیط کسب و کار، رفع موانع تولید، تقویت تولید دانش بنیان و اشتغال آفرینی است. بنابراین در این زمینه‌ها مشکلات قانونی نداریم.

میرسلیم: در حمایت از تولید دانش بنیان خلاء قانونی نداریمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما مصطفی میرسلیم در گفتگو با رادیو تهران افزود: البته همیشه می‌شود بسته به شرایط قوانین را اصلاح کرد و بهبود داد، اما این مهم باید در اجرا خود را نشان دهد.
وی درباره مصوبه خودرویی و نتایج آن نیز گفت: وقتی یک قانون در مجلس تصویب شود نباید خلاف قانون اساسی و مسائل شرعی باشد، واردات در هر حال باعث می‌شود که وقتی ما ظرفیت در کشور داریم آن ظرفیت تضعیف شود البته کیفیت تولیدات داخل مطلوب نیست و قیمتی که در بازار وجود دارد اجحاف است بنابراین باید اصلاح شود و این حق مردم است، اما چاره این نیست که ما از طریق واردات این کار را انجام دهیم.
نماینده تهران اضافه کرد: واردات موقعی خوب است که امکان تولید در داخل کشور وجود نداشته باشد یا استعداد اصلاح وجود نداشته باشد الان ظرفیت تولید خودروی کشور بیش از نیاز است و یک میلیون و ۴۰۰ هزار ظرفیت تولید خودروی سواری وجود دارد و کشور بیشتر از یک میلیون نیاز ندارد.
میرسلیم ادامه داد: امروز نیازمند استفاده از ظرفیت جوانان دانشگاهی در پیشبرد امور به ویژه در زمینه خودرو هستیم البته مسائل مدیریتی تاثیرگذار هست، چون الان مدیران خودروساز‌های سایپا و ایران خودرو را دولت تعیین می‌کند و این خلافی است که دارد انجام می‌گیرد، چون سهام دولت دقیقا سهام اقلیت است و الان دولت ایراد می‌گیرد و خودش هم مسئولیت دارد این تناقص وجود دارد باید اصلاح ساختاری انجام شود و وزیر صمت قول داد که اصلاح ساختاری را انجام دهد.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: درد اصلی این است که بین قیمت خروج از کارخانه و قیمت بازار تفاوت فاحشی وجود دارد البته نمی‌گویم فساد وجود ندارد فساد و انحراف وجود دارد، ولی این که بگوییم مافیا وجود دارد یعنی دولت و دستگاه‌های خصوصی دست به دست هم داده اند و قوایی هم که باید نظارت کنند آن‌ها هم دست به دست آن‌ها دادند و همگی به هم تنیده هستند این به نظر من درست نیست.
وی درباره تاثیر واردات خودرو بر صنعت خودروسازی و قیمت‌ها نیز تاکید کرد: برخی می‌خواهند خودرو‌های تجملی بخرند و وارد کنند که مساله مردم را حل نمی‌کند اتفاقا پنجاه هزار و بیست هزار خودرو نیاز کشور نیست خواهش می‌کنم دوستانی که دارند باد می‌زنند به آتش واردات باعث نشود که این‌هایی که دارند کار‌های خوب و فنی اساسی انجام می‌دهند مایوس شوند و به خارج بروند.
میر سلیم ادامه داد: هر مدیری چه در صنعت خودرو و یا غیر آن که من به او مشورت می‌دهم معنی اش این نیست که من ذینفعم بلکه برعکس است، هر کسی تجربه به دست آورده آیا می‌خواهد با خودش به گور ببرد؟ این خلاف و خیانت است نباید این کار را کرد، ولی اگر نفعی باشد باید جلویش گرفته بشود.
وی در باره اظهارات رئیس پلیس راهور در خصوص خودروسازان نیز گفت: پلیس راهور از روی دلسوزی این حرف را زده این‌ها در تخصص او نیست که وارد مسائل فنی و خودروسازی بشود و کارشناسی صحبت نکرده، این‌ها باید به طور کارشناسی مسائل راهنمایی و رانندگی را مطرح بکنند خلاف‌هایی که در راهنمایی و رانندگی صورت گرفته چی بوده و خلاف‌هایی که در راه‌های ما هست چی هست و بحث خودروسازی در تخصص آن‌ها نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)