• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۲۰۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۳
اجتماعی » محیط زیست
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس:

گروه های پارلمانی برای تغییرات اقلیمی فعال می شود

رئیس فراکسیون حفاظت محیط زیست مجلس شورای اسلامی از فعال کردن گروه های دوستی پارلمانی برای مذاکرات منطقه ای درباره تغییرات اقلیمی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما سمیه رفیعی رئیس فراکسیون حفاظت محیط زیست مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه این فراکسیون، گفت: نمی شود ما در کشور خود و در یک منطقه جغرافیایی اقدامی انجام دهیم و کشور دیگری که خودش متأثر یا تأثیرگذار است اقدامی نکند.

رفیعی تأکید کرد: اگرچه امکان دارد که خیزش گرد و غبار کم و زیاد شود اما تا این کشورها با هم با یک بسته جامع وارد عمل نشوند، از بین رفتن گرد و غبار و مدیریت آن قطعاً انجام نخواهد نشد.فعال کردن گروه های دوستی پارلمانی برای مذاکرات منطقه ای درباره تغییرات اقلیمی

وی ادامه داد: من با رئیس مجلس در این باره صحبت کرده ام که هم وی و هم نمایندگان مجلس از فعال شدن گروه های دوستی پارلمانی حفاظت محیط زیست حمایت می کنند.

رفیعی افزود: با فعال کردن این گروه ها با کشورهایی که در این امر دخیل هستند وارد مذاکره خواهیم شد و مباحث کارشناسی و محورهای برنامه جامع اقدام مشترک را دنبال خواهیم کرد.


رئیس فراکسیون حفاظت محیط زیست مجلس شورای اسلامی همچنین درباره علت تعطیل نشدن تهران با وجود آلودگی بسیار زیاد هوا در چند روز گذشته گفت: سوال بزرگ و مهم این است که چرا کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران در این شرایط برگزار نشد که به آن پاسخ داده نشده است.

رفیعی اظهارداشت: چه اتفاقی باید بیافتد که جلسه این کمیته برگزار شود در حالی که در دنیا اعلام می شود که تهران آلوده ترین شهر جهان است؟

وی با بیان اینکه یکی از مدیران استانداری تهران اشاره ای کرده است به این که آلودگی در این حد نبوده که ما بخواهیم این جلسه را برگزار کنیم،گفت: ضروری است ما در نگرش و یادآوری مجدد وظایف بعضی از مدیران شهری تذکر دهیم.

رفیعی در ادامه با اشاره به خواسته های نمایندگان در جلسه امروز فراکسیون حفاظت محیط زیست مجلس،گفت: ما به وزارتخانه های مختلف و ده دستگاهی که در حوزه آلودگی هوا متولی و مسئول هستند چهار ماه فرصت می دهیم که پاسخ مطالبات مجلس را بدهند چرا که حق تنفس طبیعی ترین حق مردم است و ما نمی توانیم از منافع مردم کوتاه بیاییم.

وی افزود: سالها است که مردم کشور ما در جای جای کشور با پدیده گرد و غبار روبرو هستند و این موضوع هر سال تکرار می شود یعنی اگر قرار بود مدام هم غافلگیر شویم این حجم از غافلگیری جای ناراحتی دارد.

رفیعی گفت: ما این موضوع را پیگیری می کنیم و پس از چهار ماه به صورت کاملا رسانه ای با مردم سخن می گوییم که هر دستگاهی چقدر توانسته است به وظایفش عمل کند.

رئیس فراکسیون حفاظت محیط زیست مجلس در پاسخ به این سوال که با وجود شاخص های یکسان آلایندگی چرا بعضی شهرها تعطیل شدند و بعضی نشدند،گفت: تعطیلی شهرها به عهده استانداران و کمیته اضطرار آلودگی هواست اما وقتی در تهران جلسه تشکیل نمی شود ، نتیجه جلسه ای هم وجود ندارد و این امر نارضایتی واضح مردم را در پی داشت و مردم با این شرایط آلایندگی بیرون رفتند.

رفیعی اظهارداشت: موضوع دستگاه های سنجش آلودگی هوا برای من بسیار مهم است زیرا یک ماه اعلام عمومی و شفاف سازی کردیم که مردم خودشان شرایط را بدانند و اقدامات پیشگیرانه کنند اما می بینیم که این دستگاه ها به خصوص در آلوده ترین مناطق تهران خاموش می شود.

وی گفت: در شرایطی که ما شش ماه قبل به شهرداری تهران اعلام کردیم و جلسه گذاشتیم و یکی از مواردی که مشخصا از شهرداری خواستیم وضع دستگاه های سنجش آلودگی هوا و کالیبراسیون آنها بود.

رفیعی افزود: در جواب نامه ای که شهرداری تهران با تاخیر داد اعلام شد که این دستگاه ها کالیبر می شود ولی در نشانگرها مشاهده می شود که خروجی دستگاهها با وضع موجود تطابق ندارد ولی همین دستگاه ها را هم خاموش می کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)