• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۹۵۶۶
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۲
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

در ماه ضیافت الله با «ماه خدا» همراه می‌شویم

«ماه خدا» ویژه برنامه سحری ماه رمضان و محصول گروه معارف شبکه یک سیماست که با اجرای حسن سلطانی روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بیش از یک دهه است که «ماه خدا» در ناب‌ترین لحظات معنوی ماه مبارک رمضان از قاب پنجره شبکه یک سیما میهمان سحرگاهی ایرانیان است. برنامه‌ای که سعی کرده است از رقبای سحرگاهیش عقب نماند و هرسال حرف جدیدی برای گفتن داشته باشد.در ماه ضیافت الله با «ماه خدا» همراه می‌شویم

محور برنامه «ماه خدا» دعا و نیایش است و حجت الاسلام رفیعی به عنوان کارشناس، حسن سلطانی و حسین صیرفی، اجرای این مجموعه برنامه را برعهده دارند.

این ویژه برنامه شامل بخش‌های مختلف کارشناسی، سخن بزرگان، مناجات خوانی، تلاوت قرآن، ادعیه، مداحی و ... است.

یونس قاسمی تهیه کننده این برنامه در خصوص تجربه برنامه سحرگاهی گفت: تدارک برنامه سحر به لحاظ حساسیت زمانی و جدول پخش متنوع و در عین حال جامع، تجربه‌ای متفاوت و البته دشوار است.

وی ادامه داد: خط موضوعی محتوایی برنامه سحرگاهی شبکه یک سیما ماه رمضان امسال، دعا و نیایش است و سعی کردیم حتی دکور برنامه هم با محتوای برنامه همسو باشد.

تهیه کننده برنامه «ماه خدا» تصریح کرد: کار طراحی دکور این برنامه به پیمان قانع سپرده شده است و از آنجایی که در فرهنگ تشیع، دست‌های رو به آسمان، نماد دعا و نیایش است، برای همین دکور برنامه به این شکل طراحی شده که حال و هوای عرفانی و معنوی لحظات دعا و نیایش را تداعی کند.

قاسمی خاطرنشان کرد: فلسفه دعا و مناجات در فرهنگ دینی ما از خاستگاه خاصی برخوردار است و به موضوع «دعا» که از آن به عنوان زنده نگه دارنده روح عبودیت در انسان در احادیث و روایات یاد شده در برنامه امسال به طور ویژه پرداخته شده است.

تهیه کننده برنامه «ماه خدا» ادامه داد: از آن جایی که در دین ما به دعا کردن حتی در حق دیگران بسیار سفارش شده و اجابت دعا برای شخص دعاکننده در این زمینه بسیار مجرب است، شعار امسال برنامه را (# برای همه دعا کنیم)، درنظر گرفتیم.

قاسمی با اشاره به این که «ماه خدا» از قدیمی‌ترین برنامه سحرگاهی رسانه ملی است و مخاطبان خودش را دارد، تصریح  کرد: طیف گسترده‌ای از بینندگان همه ساله در ماه مبارک رمضان ما را همراهی می‌کنند و این برای ما افتخار بزرگی است.

اجرای برنامه به عهده حسن سلطانی بوده که چند سالی است، اجرای برنامه «ماه خدا» را به عهده دارد و پیش‌تر با گویندگی خبر شبکه سراسری در دهه شصت و هفتاد شناخته شده است. وی از نیمه‌های دهه هفتاد بیشتر اجرای برنامه‌های ترکیبی به ویژه در حوزه معارف اسلامی را به عهده گرفت و در این سال‌ها به صورت متناوب مجری برنامه‌های مختلف معارفی و معرفتی است.

ختم قرآن کریم در ماه مبارک با مشارکت بینندگان

قاسمی تهیه کننده برنامه «ماه خدا» تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان یک سامانه پیامکی راه اندازی کردیم که بینندگان با ارسال عدد یک به شماره‌ای که پیش‌تر در برنامه اعلام شده بود، نشانی یک صفحه از قرآن برایشان پیامک می‌شود و به این ترتیب در تلاوت جمعی ختم قرآن کریم مشارکت می‌کنند و از این طریق چندین بار قرآن ختم می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان امسال بیش از ۱۳۰۰ بار قرآن کریم با مشارکت بینندگان و مخاطبان عزیز ختم شده و این سومین سال پیاپی است که ختم قرآن در برنامه «ماه خدا» صورت می‌گیرد.

تهیه کننده برنامه سحرگاهی شبکه یک افزود: «ماه خدا» از بخش‌های کوتاه تشکیل شده است و در آن از مطول گویی پرهیز کردیم تا بینندگان و مخاطبان در هر بخشی از برنامه که به ما ملحق شدند، بیشترین بهره و استفاده را ببرند.

قاسمی ادامه داد: کشورمان دارای افق گسترده اذان است به طوری که وقتی برنامه سحرگاهی ما شروع می‌شود در شرق کشور به لحظات اذان نزدیک می‌شوند و در پایان برنامه، در برخی شهر‌های کشورمان بانگ اذان صبح نواخته می‌شود، بنابراین طیف گسترده‌ای از شب زنده داران ما را دنبال می‌کنند و از همین رو لازم بود محتوای برنامه به گونه‌ای باشد که بینندگان از هر نقطه‌ای از کشورمان به تماشای «ماه خدا» نشستند، بیشترین بهره را ببرند.

وی خاطرنشان کرد: تمام پلاتو‌های مجری برنامه «ماه خدا» کوتاه است و بخشی هم به جنبه‌های آوایی و مناجاتی اختصاص دارد.

قاسمی خاطرنشان کرد: دعای سحر به عنوان یکی از بخش‌های اصلی برنامه هر سحرگاه به مدت ۱۵ دقیقه پخش می‌شود و بخش مناجات خوانی در هر سحرگاه هم به صورت زنده پخش و از بزرگوارانی که مناجات خوانی می‌کنند در برنامه دعوت می‌شود و این امر توانسته است رنگ متفاوتی به جدول پخش برنامه بدهد.
کارشناس برنامه هم حجت الاسلام رفیعی است که حسین صیرفی با وی به گفتگو می‌نشیند و یکی از دعا‌های منسوب به ساحت امام زمان (عج) را شرح می‌دهد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)