• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۲۹۷۸
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱
مرکزی » سیاسی
خطیب جمعه اراک؛

روز قدس، روز عزت، شرف و عظمت ملت است

نماینده، ولی فقیه در استان روز قدس را روز عزت و عظمت ملت دانست و بربرگزاری هرچه با شکوهتر این روز توسط ملت مومن و انقلابی استان مرکزی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ آیت الله دری نجف آبادی در خطبه های نماز جمعه این هفته در مصلی بیت المقدس شهر اراک با توجه به درپیش بودن جمعه پایان ماه رمضان و روز قدس گفت: ایران اسلامی، مردم استان مرکزی و شهر اراک خودمان را آماده می کنیم برای این روز بزرگ همانطور که در طول 42 گذشته روز قدس را با عظمت و باشکوه برگزار کرده و هفته آینده نیز آیین روز قدس را هرچه باشکوهتر برگزار می‌کنند و همه یکصدا، یکپارچه و باعظمت شعار مرگ بر اسرائیل، مرگ برصهیونیت و دورد بر فلسطین سر می دهیم و با تمام وجود از فلسطین حمایت می کنیم.

امام جمعه اراک روز قدس را روز عزت، شرف و عظمت ملت دانست و افزود: روز قدس روز امت اسلام است و ما پای قدس ایستاده ایم و تا آخر خواهیم ایستاد و در راهپیمایی روز جهانی قدس با شکوه بیشتری برگزار می‌شود.
امام جمعه اراک بیان کرد: در برخی افراد با وجود با عظمت امام راحل(ره)، رهبر معظم انقلاب، علما و شهدای انقلاب اسلامی به دنبال این هستند که پهلوی بازگردد این افراد اگر در کربلا هم بودند امام حسین(ع) را نیز تنها می گذاشتند.
آیت الله دری نجف آبادی با یادآوری وجود برخی مشکلات اقتصادی در کشور گفت: نیاز است در کنار مشکلات کارنامه درخشان انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف علمی و نظامی نیز دیده شود.
وی ادامه داد: در دوران طاغوت با وجود صادرات پنج و ۶ میلیون بشکه نفت از کشور به آمریکا و اسرائیل، توان ساخت یک اصلحه ژ۳ نیز در کشور وجود نداشت.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با یادآوری حادثه دلخراش مدرسه پسرانه در افغانستان، غرب و شرق کابل، مزار شریف و حمله به کنسولگری ایران در این کشور، افزود: طالبان باید امنیت را در این کشور برقرار کنند و نباید خودشان در این مسائل نقش داشته‌ باشند.

نماز عبادی سیاسی جمعه اراک نماز عبادی سیاسی جمعه اراک نماز عبادی سیاسی جمعه اراک نماز عبادی سیاسی جمعه اراک نماز عبادی سیاسی جمعه اراک نماز عبادی سیاسی جمعه اراک نماز عبادی سیاسی جمعه اراک


آیت الله دری نجف آبادی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه اراک گفت: توهین به قرآن کریم در کشورهای اروپایی ننگ دیگری بر غرب، استکبار جهانی و مدعیان دموکراسی است.
وی ادامه داد: استکبار جهانی و مدعیان دموکراسی از جنایتکاران حمایت کرده و نسبت به قرآن کریم بی‌احترامی می‌کنند.
نماینده ولی فقیه در استان در ادامه به شب های بافضیلت قدر هم اشاره ای کرد و گفتت: باید از این شب های قدر و فرصت باقی مانده ماه مبارک رمضان حداکثر استفاده را ببریم و قدر شب های قدر را بیشتر بدانیم و از همه ظرفیت ها برای بهره مندی هرچه بیشتر از آن استفاده کنیم و با همت، عزم و اراده و عظمت این فرصت ها و شب ها را قدر بدانیم چرا که مقدرات ما در این شب ها نوشته می شود و به مهر و امضای نهایی خواهد رسید.

۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی و دوم اردیبهشت سالروز تشکیل سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی و دفاع از نیروهای مسلح از دیگر محورهای خطبه های نماز عبادی سیاسی روز جمعه اراک بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)