• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۸۳۲۹
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تولید و عرضه ماسک حاوی نانوالیاف در بازار هند

شرکت نیروانا بینگ اولین شرکت هندی است که با استفاده از نانوالیاف، ماسک و فیلتر هوا تولید کرده است.

تولید و عرضه ماسک حاوی نانوالیاف در بازار هندبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما، به نقل از پایگاه خبری فناوری نانو ایران، این شرکت در حال حاضر در بازار هند و جنوب آسیا محصولات خود را توزیع می‌کند.

نیروانا بینگ (Nirvana Being) با چشم‌اندازی برای بهتر کردن جهان در سال ۲۰۱۵ تأسیس شد. این شرکت متعهد به ارائه محصولاتی برای زندگی بهتر به مشتریان خود است. جی دهار موسس و مدیرعامل نیروانا بین، قربانی آلودگی هوا در دهلی شد، که همچنان آلوده‌ترین منطقه روی کره زمین و کانون بیماری‌های واگیردار است. از آنجایی که هیچ راه حل سریعی برای معکوس کردن آلودگی هوا وجود ندارد، او متوجه شد که به راه‌حل‌هایی برای فیلتر کردن هوایی که تنفس می‌کند، چه در داخل خانه و چه در خارج از منزل نیاز دارد. دهار چاره‌ای جز یافتن راه‌حل‌های مطمئن برای محافظت از خود، هم در داخل و هم در خارج از خانه نداشت.

نیروانا بینگ بر عرضه محصولات زیست محیطی پایدار، قابل استفاده مجدد و مقرون به صرفه متمرکز شده است که به دلیل کیفیت هوای بد هند، در حال توسعه بازار خود در جنوب آسیا است. استفاده از فناوری نانو آن‌ها را قادر می‌سازد تا سهم بیشتری از بازار را بدست آورند و رشد کنند.

دهار می‌گوید: «کسب و کار ما به دو استراتژی آنلاین و آفلاین تقسیم می‌شود. برای بخش آنلاین، ما وب‌سایت خود را داریم که همه این راه‌حل‌های داخلی و خارجی را برای مبارزه با آلودگی هوا و کرونا در دسترس قرار می‌دهد. ما همچنین در برخی از بازار‌های تجارت الکترونیک پیشرو در هند و بسیاری از پلتفرم‌ها، فهرست شده‌ایم. برای خرده فروشی، ما راهبردی برای تجارت مدرن و همچنین تجارت عمومی داریم. نیروانا بینگ یک مدل توزیع دارد که در آن به داروخانه‌ها، اسباب‌بازی‌فروشی‌ها، فروشگاه‌های لوازم‌التحریر، کتاب‌فروشی‌ها و فروشگاه‌های بزرگ در دهلی، گورگان و بمبئی دسترسی داریم. ما حدود ۶۰ درصد مشتریان دائمی در پلتفرم‌های خود داریم.»

نیروانا بینگ مجموعه‌ای از محصولات و راه‌حل‌های نوآورانه ضد آلودگی را ارائه می‌دهد. این شرکت محصولاتی دارد که از ماسک‌های تخصصی با بالاترین گواهی‌نامه‌ها برای استفاده عمومی روزمره گرفته تا ماسک‌های ورزشی با سطح بالاتر برای قابلیت تنفس بهتر، با گواهی‌های جهانی آزمایش‌شده مطابق با نیاز‌های مشتری، شروع می‌شود.

نیروانا بینگ اولین برندی در هند بود که ماسک‌هایی را از نانوالیاف یا فناوری نانو الکتروریسی شده ساخته است. دهار گفت: «راه‌حل‌های فناوری برای سلامت و ایمنی، محیط زیست و پایداری در این زمان‌های سخت مورد تقاضا هستند. از زمانی که شروع کردیم، هدف ما این بود که با راه‌حل‌های منحصربه‌فرد مبتنی بر فناوری نانو که برای بهبود سلامت و تندرستی افراد و خانه‌ها یا محل کارشان طراحی شده‌اند، در بازار اثر بگذاریم. محصول ما، ماسک Airific ۲.۰ اولین ماسک ضد ویروسی هند است که ۹۶ ویروس و باکتری کامل را از بین می‌برد. ما معتقدیم که با سابقه طولانی بیماری‌های واگیردار و آلودگی هوا در هند، فناوری نانو راهکار اصلی برای ساخت فیلتر هوا است. تمام راه‌حل‌های تهویه مطبوع ما نیز از فناوری سبز تایید شده استفاده می‌کنند و کاملاً قابل استفاده مجدد و قابل شستشو هستند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چشم بینا در صحنه
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
گمرک زنجان؛ پل ارتباطی ۶۷ واحد تولیدی با بازار‌های خارجی
برگزاری همایش ملی حسابداری هوشمند در بناب
قهرمانی پندار ترکزاد از کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
برگزاری آیین پایانی جشنواره موسیقی دستگاهی ایرانی در تبریز
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه؛ گسترش شعله‌ها در منطقه حفاظت‌شده شمس‌کلایه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان ابهر
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)