• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۰۶۷۴
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

۱۳ محصول دانش‌بنیان کاربردی در صنعت هوایی

یک شرکت دانش بنیان با بهره‌مندی از حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توانسته توانمندی‌های خود را به شکلی کاربردی در تامین نیاز‌های کشور در صنعت هوایی به کار برد.

۱۳ محصول دانش‌بنیان کاربردی در صنعت هواییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ افزایش تولید و اشتغال‌زایی از جمله دستاورد‌هایی است که از رهگذر اقتصاد مقاومتی و توجه به شرکت‌های دانش بنیان و خلاق به دست می‌آید.
این باور شکل گرفته که تنها راه خودکفایی کشور و برون رفت از مشکلات اقتصادی، اتکا به توان داخلی و اعتماد به دارایی‌های دانشی و تخصصی خودمان است. این اتفاق زمانی میسر خواهد شد که ایران در همه زمینه‌ها و صنایع به توسعه یافتگی برسد و از نیروی انسانی ماهر و نخبه خود برای پیشرفت علمی و فناورانه کشور بهره ببرد.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز به عنوان یکی از پیشتازان در عرصه حمایت از توان نخبگانی و علمی کشور، پیش قدم شده است و از شرکت‌های دانش بنیان و خلاق فعال در صنایع مختلف حمایت می‌کند و با همین پشتیبانی‌های مادی و معنوی ۱۳ محصول دانش بنیان در صنعت هوایی بومی سازی شد و به بازار رسید.
یک شرکت دانش بنیان با بهره‌مندی از حمایت‌های ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توانسته توانمندی‌های خود را به منصه ظهور برساند و تخصص خود را به شکلی کاربردی در تامین نیاز‌های کشور به کار برد.
این مجموعه کار خود را با تولید روانکار‌های هوایی و بی نیاز کردن صنعت هوایی از واردات این محصولات آغاز کرد و در حال حاضر با داشتن ۱۳ محصول هوایی که ۴ محصول آن روغن موتور هواپیما‌های پیستونی، ۳ روغن توربین جت (روغن موتور هواپیما‌های جت)، ۴ سیال هیدرولیکی، ۱ روغن گیربکس هلیکوپتر و یک گریس را تشکیل می‌دهد بزرگترین سبد محصولات پر مصرف هوایی را در بین رقبای خارجی خود مانند شل، اگزان موبیل، ایست من و نایکو را دارا است. از این تعداد؛ ۷ محصول به دست مشتریان رسیده و ۵ محصول دیگر در مرحله تست‌های نهایی و اخذ تاییدیه‌ها است.
این شرکت که محصولات خود را با نام تجاری پراویا به بازار عرضه می‌کند؛ با حمایت‌های معاونت علمی و فناوری به جمع شرکت‌های دانش بنیان پیوست تا بتواند به عنوان یک شرکت دانش بنیان ایرانی عنوان نخستین تولید کننده تخصصی روانکار‌های هوایی در خاورمیانه را به خود اختصاص دهد.
محمد جواد خواجه مدیر گروه این شرکت دانش بنیان گفت: با تولید این محصولات؛ ایران از واردات ۱۲ محصول پر مصرف و استراتژیک هوایی که تولید آن تنها در اختیار دو کشور در جهان است و بیشترین فشار تحریم‌ها را به خود اختصاص داده است بی‌نیاز شده و به عنوان سومین کشور تولید کننده روانکار‌های هوایی صاحب فرمولاسیون در جهان شناخته خواهد شد. تا نه تنها از خروج میلیون‌ها دلار ارز از کشور جلوگیری کند بلکه با تولید و صادرات روانکار‌های هوایی با کیفیتی برابر و حتی بالاتر از نمونه مشابه خارجی به کشور‌های منطقه و حتی اروپا بتواند ارز آورری بسیار قابل توجهی برای کشور داشته باشد.
این شرکت دانش بنیان در کنار محصولات هوایی خود نیز به فرمولاسیون و تولید روانکار‌های های تک در تمامی صنایع که تا به امروز به هر دلیلی در کشور تولید نشده و به صورت واردات تامین می‌شود پرداخته و به کمک نیرو‌های متخصص، توانسته ۳ محصول صنعتی برای استفاده در سالن‌های تولید کارخانجات خودرویی و همچنین ۱۶ محصول برای استفاده در خودرو‌های روز جهان که بخش زیادی از آن‌ها از بازار جهانی تامین می‌شد را فرموله و تولید کند که به زودی وارد بازار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف 89 کيلو ترياک از اتوبوس عبوري از فهرج
ملت ایران پای نظام اسلامی ایستاده
برگزاری اجلاسیه سالانه مجمع بسیج
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول دانشگاه شهرکرد با یک هفته تاخیر
برگزیدگان دومین جشنواره ملی فیلم ایثار معرفی شدند
اجرای طرح ملی جامع ۱۵ ماده‌ای حمایت معیشتی و امنیت غذایی
معرفی و راه‌اندازی سامانه جدید سازمان منطقه آزاد انزلی
آغاز ثبت‌نام بیست‌وچهارمین دوره اعزام دانشجویان به نجف و کربلا
تقویت سیل‌بندهای بالادست روستای رستم‌آباد چاه‌ملک
برگزاری رقابت‌های شطرنج جام پدر در ماسال
دعوت بوکسور بوکانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
ورود پلیس به بیمارستان امام خمینی، فقط برای مقابله با هنجارشکنان بود
شعب اخذ رای انتخابات شوراها در مشهد افزایش خواهد یافت
نماینده ایران ربایش رئیس جمهور ونزوئلا را به شدت محکوم کرد
تاکیدمردم زرند و کوهبنان در مجلس بر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی
وقوع ۸۰ درصد از حوادث تروریستی پاکستان در ایالت خیبرپختونخوا
کلاهبرداري3ميلياردي با ترفند فروش تراکتور به شهروند کهنوجي
پیروزی نمایندگان آذربایجان شرقی در لیگ یک والیبال کشور
طرح تنظیم امنیت غذایی و ضرورت نظارت بیشتر بر بازار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)