• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۱۳۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

لزوم ایجاد زیرساخت‌های امن برای معاملات خودرو

سرپرست اداره کل برنامه ریزی و راهبردنگاری معاونت راهبردی قوه قضائیه گفت: باید برای معاملات خودرو، زیرساخت‌ها و پلتفرم‌های امن، با کیفیت و کم هزینه را ایجاد کنیم.

لزوم ایجاد زیرساخت‌های امن برای معاملات خودروبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست اداره کل برنامه ریزی و راهبردنگاری معاونت راهبردی قوه قضائیه امروز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در نشست نحوی استفاده از ظرفیت پلتفرم‌های معاملات خودرو در کاهش پرونده‌های قوه قضائیه اظهار کرد: توسعه ابزار‌های آی‌تی و فناوری‌ها به طور جدی مدل‌های حکمرانی را در کشور‌ها متحول کرده است. در کشور نیز حضور پررنگ زیست بوم فناوری، استارت‌آپ ها، انواع شرکت‌های دانش بنیان و پلتفرم‌های آی‌تی در نقش حاکمیت خیلی پررنگ بوده و طی این سال‌ها با نقش آفرینی زیست بوم فناوری بسیاری خدمات با کیفیت و هزینه بسیار پایین‌تر عرضه می‌شود.

محمد طاهری نژاد افزود: پیگیری سند تحول توسط رئیس قوه قضائیه ما را به این نقطه می‌رساند که بحث تحول در قوه قضائیه جدی است.

طاهری نژاد بیان کرد: یکی از چالش‌های جدی که در سند تحول مدنظر قرار گرفته است، شناسایی ریشه‌های شکل گیری جرایم، دعاوی و پرونده‌ها در دستگاه قضایی است. برای رفع این چالش باید راهبرد‌ها و راهکار‌هایی در نظر گرفت که یکی از آن‌ها هوشمند سازی شناسایی ریشه‌های شکل گیری جرایم و استفاده از ظرفیت‌های بیرون از قوه قضائیه است.

وی گفت: یکی از مهمترین ارکان محیط کسب و کار کشور ضمانت اجرای قرارداد‌ها بوده که در نظام قضایی کشور به طور جدی مسئولیت آن بر عهده قوه قضائیه است. به منظور اینکه ضمانت اجرای قرارداد‌ها بین آحاد مختلف جامعه افزایش پیدا کند باید رویکرد‌های نوین حکمرانی قضایی در قوه قضائیه توسعه یابد.

سرپرست اداره کل برنامه ریزی و راهبردنگاری معاونت راهبردی قوه قضائیه اظهار کرد: باید برای معاملات خودرو پلتفرم‌ها و زیرساخت‌های امن، با کیفیت و کم هزینه را ایجاد کنیم، زیرا بخش زیادی از مشکلاتی که در قوه قضائیه مطرح می‌شود مربوط به پرونده‌های کیفری و جرایم مختلف از جمله انواع کلاهبرداری و انواع اختلافات در دعاوی است.

در ادامه نشست معاون مدیرکل نظارت بر فضای مجازی دادستانی کل کشور اظهار کرد: مسائلی در بحث معاملات خودرو و فروش کالا در سایت‌های آگهی وجود دارد که بخشی از آن کلاهبردارانی است که کالایی ندارند، ولی اقدام به فروش کالا می‌کنند و چون هزینه پیگیری جرایم سایبری برای افراد قابل توجه است بنابراین بسیاری از مواقع اشخاص مسیر قضایی را انجام نمی‌دهند.

مهدی امیری افزود: مساله دیگر فروش کالا‌های سرقتی است و اشخاص با استفاده از هویت‌های مجهول اقدام به فروش اموال سرقتی از جمله خودرو می‌کنند.

امیری در ادامه بیان کرد: مسئله دیگر قیمت سازی و اخلال در بازار است به طوری که اشخاص به صورت سازمان یافته تقاضای کاذب با قیمت‌های بالا ایجاد و بازار را تحریک می‌کنند که این امر منجر به اخلال در نظام اقتصادی کشور می‌شود که مجازات‌های سنگینی برای این اخلال در نظر گرفته شده‌است.

معاون مدیرکل نظارت بر فضای مجازی دادستانی کل کشور بیان کرد: در این نشست می‌توانیم بحث حوزه موجودیت‌هایی که در سیستم فروش آنلاین وجود دارد را مطرح کنیم که این موجودیت شامل موجودیت کالا و عنصر خریدار و فروشنده است به طوری که کاربر و کالا باید احراز هویت و اعتبارسنجی شوند و این موضوع به کاهش جرم کمک می‌کند.

وی در ادامه گفت: بهترین راهکار این است که یک سرویس اعتبارسنجی داشته باشیم تا موجودیت‌ها از این طریق مشخص شود.

گفتنی است که در این نشست سنگ پورمدیر بخش کارشناسان دادگستری، اسکندری سرپرست معاونت پیشگیری از جرائم قوه قضائیه، امیری معاون مدیرکل نظارت بر فضای مجازی دادستانی کل کشور، مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، رزاقی معاون پیگیری ماموریت‌های تحولی مرکز تحول قوه قضائیه، هاشمی معاون آی‌تی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و انواع پلتفرم‌هایی که عموماً در حوزه معاملات خودرو فعالیت دارند حضور داشتند و نقطه نظرات، پیشنهاد‌ها و مشکلات در حوزه معاملات خودرو را مطرح کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
برای اینکه ضمانت اجرای قرارداد‌ها بین آحاد مختلف جامعه افزایش پیدا کند باید رویکرد‌های نوین حکمرانی قضایی در قوه قضائیه توسعه یابد.
نظر شما
آخرین اخبار
مرکز نگهداری دختران مبتلا به اوتیسم در یزد راه اندازی می‌شود
برداشت زیتون روغنی از باغ‌های طارم سفلی
رونمایی از پوستر رویداد محتوای دیجیتال بسیج با محوریت خرم آباد هوشمند  
رونمایی از سه داروی جدید در البرز
فردا: رقابت تیم پاس همدان با سپاهان نوین اصفهان 
عیادت رئیس‌جمهور پزشکیان از آقای سقاب اصفهانی
آغاز بکار هنرستان‌های وابسته به صنعت در کردستان
تعطیلی برخی مقاطع تحصیلی مناطق گرمسیری در کهگیلویه و بویراحمد
خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع است
تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
کشف شواهد نوسنگی در تپه باستانی ابراهیم‌آباد هزارجلفا
توزیع آبگرمکن خورشیدی در مناطق بدون گاز استان
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز
پلمب شهربازی یکی از بازار‌های مشهد
برگزاری نخستین همایش جوانان منطقه کدکن
استادیوم جدید در افسریه احداث می‌شود
سفر پاپ به لبنان
ماهیگیران فلسطینی، هدف نظامیان صهیونیست
صد‌ها کشته و مفقود در سیل اندونزی و تایلند
گلایه شهروندان از وضعیت نامناسب آسفالت جاده بستان آباد به بناب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۸ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)