• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۹۱۷۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۰
سمنان » اجتماعی
تعطیلات آخر هفته کجا برویم ؟

فردا ؛ برگزاری جشنواره شقایق ها در کالپوش

پانزدهمین جشنواره سفر به دشت شقایق کالپوش پس از دو سال وقفه بخاطر کرونا ، برگزار می‌شود

فردا ؛ برگزاری جشنواره شقایق ها در کالپوشبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ،سید صادق رضویان مدیر میراث فرهنگی و صنایع دستی شهرستان میامی گفت: ازجمله برنامه‌های این جشنواره اجرای موسیقی محلی، چوب بازی ، نمایشگاه سوغات و صنایع دستی و بازدید از دشت‌های شقایق و روستا‌های هدف گردشگری حسین آباد، دشت شاد ، تلوبین و نردین بازدید کنند.

دشت شقایق ها کجاست ؟

گردشگری به عنوان نبض تپنده مناطق روستایی عاملی ملموس و نام آشنا در پیشبرد اقتصاد خردو کلان و بستر ساز عمران و آبادانی است.
عاملی که از چندین منظر می‌توان تأثیرات مثبت آن را بر بسیاری از موضوعات از جمله کنترل جمعیّت شهر نشینی، جلو گیری از مهاجرت روستائیان به کلان شهر‌ها، ایجاد اشتغال، حفظ طبیعت بکر و فرهنگ اصیل مناطق مختلف را در بی داشته باشد.
توجه به مناطق روستایی و رفع مشکلات زیر ساختی و استفاده به جا از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های آن به خصوص در بحث گردشگری و جذب توریست می‌تواند راهگشایی مهاجرت معکوس به رو ستا‌ها و رشد و توسعه اقتصادی در آنجا شود.
بخش کالپوش در ۱۲۰ کیلومتری شهرستان میامی و در ۲۲۰ کیلومتری شمال شرقی شهرستان شاهرود، در بین سه استان سمنان ، گلستان و خراسان شمالی  واقع شده است.
این منطقه دارای ۱۲ روستا و از نظر قومی و زبانی به سه گروه: ترک ها، فارس‌ها و بلوچ تقسیم می‌شوند و با جمعیتی بالغ بر ۱۷ هزار نفر و ۳۹۵۷ خانوار با بر خورداری از طبیعت بکر و ناب خود به عنوان نگین انگشتری در استان سمنان خود نمایی می‌کند و زیبایی‌های طبیعی خود را همه ساله در دشت وسیعی از شقایق‌ها در اردیبهشت در قالب جشنواره کشوری شقایق‌ها ودر مرداد ماه دشت وسیعی از گل‌های آفتابگردان را هدیه چشمان طبیعت دوستان می‌کند.
حال آنکه در اوایل سال ۱۳۹۸ زمین زیر پای اهالی حسین آباد کالپوش لرزید و بسیاری از منازل مسکونی و را‌های درون و بیرون آن را تخریب کرد.
حال پس از گذشت سه سال از وقوع این حادثه هنوز جاده حسین آباد کالپوش که محل بر گزاری جشنواره است بهسازی نشده و جاده همچنان تخریب است و در کنار اصلی‌ترین مسیر دسترسی به منطقه تبدیل به یک دغدغه مسئولین و اهالی حسین آباد و مردم کالپوش شده است.
دهیار حسین آباد کالپوش نیز با اشاره به نامطلوب بودن جاده‌های دسترسی به منطقه کالپوش گفت: این موضوع باعث بی رغبتی مسافرین و گردشگران برای حضور در منطقه نمونه گردشگری کالپوش شده است.
آب و هوای خاص سرد و کوهستانی، این منطقه  که در شمالی‌ترین نقطه استان  سمنان واقع شده ؛ با زمستانی پر بارش، بهاری دل انگیز و سرسبز تابستانی خنک، پاییزی رنگارنگ با چشمه سار‌ها و کوه‌های سرسبز، تالابها، آبشار‌ها، سد زیبای کالپوش، جنگل‌های بکر و تپه‌های باستانی از ظرفیت های دیگر کالپوش است .
ظرفیت راهسازی شرق استان صرف اتوبان تهران مشهد و نهایت تلاش آن‌ها تا کلاته‌های شرقی می‌رسد و منطقه زیبای کالپوش از داشتن تنها جاده مطلوب و با کیفیت که مسیر متصل کننده به شهرستان‌ها است محروم است 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)