• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۰۶۵۹
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

برنامه آموزش و پرورش برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

وزیر آموزش و پرورش برنامه های خود در زمینه حفظ آسیبهای اجتماعی در سه محور آموزشی، ترویجی و مراقبتی را اعلام کرد.

 به‌ گزارش خبرگزاری صدا و سیما متن پیام  یوسف نوری به‌ مناسبت آغاز اختتامیه‌های استانی یازدهمین دوره جشنواره نوجوان سالم به شرح زیر است:

آسیب‌های اجتماعی و رفتار‌های پرخطر، اکنون بیش از هر زمان دیگری، موجب نگرانی مدارس و خانواده‌ها است. گسترش عوامل مخاطره‌آمیز تهدیدکننده سلامت روانی اجتماعی دانش آموزان، موجب شد محافظت از کودکان و نوجوانان در برابر آسیب‌های اجتماعی و رفتار‌های پرخطر، در کنار دیگر اولویت‌های تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان و بلکه جزء مهم‌ترین آن‌ها قرار گیرد.

برنامه آموزش و پرورش برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعیشواهد نشان می‌دهد که فعالیت‌های ترویجی و فرهنگی، در کنار فعالیت‌های آموزشی و مراقبتی، از مهم‌ترین راهکار‌ها برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سطح مدارس کشورها، شناخته شده است که می‌تواند موجب ارتقای آگاهی عمومی و بهبود نگرش‌ها درزمینه عوامل مخاطره‌آمیز کودکان و نوجوانان و چگونگی محافظت از ایشان شود.

وزارت آموزش و پرورش، با اعتقاد به این‌که مراقبت و محافظت از دانش آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی، یکی از رسالت‌های مهم نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور است، اهتمام ویژه‌ای در زمینه طراحی و اجرای برنامه‌های متنوع پیشگیرانه در سطح مدارس دارد که بسته کاملی از برنامه‌های مرتبط با راهکار‌های معتبر و شناخته‌شده در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را در سه محور آموزشی، ترویجی و مراقبتی را شامل می‌شود.

جشنواره نوجوان سالم که هرساله باهدف ترویج شیوه‌های زندگی سالم و پیشگیری از رفتار‌های پرخطر در مدارس کشور برگزار می‌گردد، از جمله فعالیت‌هایی است که در زیرمجموعه راهکار ترویج و پیشگیری، اجرا می‌شود و با همت مدارس، دانش آموزان و خانواده‌ها، در سال تحصیلی جاری، یازدهمین دوره آن نیز برگزارشده است.

جشنواره نوجوان سالم، با دارا بودن ۳ محور خلاقیت‌های دانش‌آموزی، ابتکارات مدرسه‌ای و ابتکارات جامعه‌محور و نیز بیش از ۲۰ رشته ارائه اثر، ظرفیت ارزشمندی برای سرمایه‌گذاری در زمینه ترویج پیام‌های پیشگیرانه در سطح جامعه بزرگ مدارس، دانش آموزان و خانواده‌ها است که جا دارد نهاد‌های سیاست‌گذاری و اجرایی در زمینه پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، این ظرفیت را موردتوجه قرار داده و از آن استفاده کنند.

اکنون‌که جشنواره نوجوان سالم، باوجود شرایط ناشی از همه‌گیری بیماری کرونا، به راه خود ادامه داده و اختتامیه‌های استانی یازدهمین دوره آن از اردیبهشت‌ماه جاری در سراسر کشور برگزار می‌شود، به‌تمامی دانش آموزان، همکاران فرهنگی و خانواده‌ها که در استمرار این تلاش جهادی برای محافظت از کودکان و نوجوان در برابر آسیب‌های اجتماعی و رفتار‌های پرخطر، مشارکت داشته‌اند، تبریک و خدا قوت می‌گویم و ضمن تشکر، اعلام می‌کنم که وزارت آموزش‌ و پرورش در ادامه این جهاد، در کنار شماست و از تلاش‌های شما برای آموزش و ترویج پیام‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بین کودکان و نوجوانان، حمایت می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)