• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۰۸۷۰
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

حراست از میراث فرهنگی کار ارزشمندی است

شناسنامه هر کشوری میراث‌فرهنگی آن است و حراست از میراث‌فرهنگی کاری ارزشمند است و فرقی با حفاظت از ارزش‌های انقلاب اسلامی ندارد.

حراست از میراث فرهنگی کار ارزشمندی استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، سردار سرتیپ پاسدار حسین اشتری فرمانده‌کل انتظامی کشور در پنجمین گردهمایی سراسری فرماندهان، معاونان، مدیران و مسئولان پایگاه‌های یگان حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: کار یگان حفاظت میراث‌فرهنگی کار ارزشمندی در کشور است و تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و فراجا منشا تحول و پیشرفت برای کار‌های ما خواهد بود.
پنجمین گردهمایی سراسری فرماندهان، معاونان، مدیران و مسئولان پایگاه‌های یگان حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور مهندس سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی و سرتیپ پاسدار حسین اشتری فرماده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران امروز ۳۱ اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر وزارتخانه برگزار شد.
سردار سرتیپ پاسدار حسین اشتری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در این گردهمایی گفت: تفاهم‌نامه مهمی امروز بین فراجا و وزارت میراث‌فرهنگی به امضا رسید. شناسنامه هر کشوری میراث‌فرهنگی آن است و حراست از میراث‌فرهنگی کاری ارزشمند است و فرقی با حفاظت از ارزش‌های انقلاب اسلامی ندارد. امروز میراث‌فرهنگی که در اقصی نقاط کشور وجود دارد، گنجینه‌ای باارزش است.
فرمانده‌کل انتظامی کشور در ادامه گفت: کار یگان حفاظت میراث‌فرهنگی کار ارزشمندی در کشور است و خوشبختانه مهندس ضرغامی به این موضوع اهتمام دارند. چند ماه پیش با مهندس ضرغامی جلسه‌ای داشتیم و قرار شد تفاهم‌نامه‌ای امضا شود که امروز اتفاق افتاد و کار کارشناسی بر روی آن انجام شد.
سردار اشتری با اشاره به همکاری مجموعه‌های مختلف برای حمایت از میراث‌فرهنگی، گفت: این تفاهم‌نامه منشا تحول و پیشرفت برای کار‌های ما خواهد بود. ماموریتی که وزارت میراث‌فرهنگی دارد، وظیفه خودمان می‌دانیم و به آن افتخار می‌کنیم. امروز حفاظت و حراست از میراث‌فرهنگی مورد توجه همه مسئولان است و از طرفی باید از ظرفیت مردمی برای حفاظت از میراث‌فرهنگی استفاده کرده و این ظرفیت را ساماندهی کنیم.
وی درباره گردشگری و صنایع‌دستی هم بیان کرد: در حوزه گردشگری، ما به جذب گردشگر داخلی و خارجی نیاز داریم. خوشبختانه برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشور عزیزمان آمادگی کامل داریم، از طرفی در بخش صنایع‌دستی نیز با تاکید مقام معظم رهبری برای حمایت تولید داخلی، آماده حمایت از این حوزه هستیم.
فرمانده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در جلساتی که با جمع تولیدکنندگان داشتیم، به آن‌ها اطمینان دادیم که امنیتشان تضمین شود. با توافقی که با وزارتخانه انجام شده است، به محض اعلام، آماده خدمت‌رسانی هستیم.
سردار اشتری افزود: موضوع تفاهم‌نامه به فرمانده‌ها در سراسر کشور ابلاغ خواهد شد. عزیزانی که در راس وزارت میراث‌فرهنگی هستند انگیزه ما را برای انجام کار‌ها در سه حوزه این وزارتخانه مضاعف می‌کنند. همچنین، پژوهشگاه و مراکز آموزشی فراجا این آمادگی را دارند که بر اساس تفاهم‌نامه، آموزش‌های لازم را به افراد ارائه دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
رسیدگی به پرونده تخلف ۷۵۹ واحد نانوایی‌ در استان زنجان
شب لیلةالرغائب؛ شبی پر فضیلت برای رسیدن به آرزوها و پاک کردن دل از غفلت ها
تشکیل هیئت اجرایی گنبکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
افزایش قیمت کاغذ و کاهش سرانه مطالعه
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)