• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۴۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

شهدای سوم خرداد؛ فاتحان قله‌های ایثار و رشادت

رئیس پلیس پیشگیری انتظامی کشور با بیان اینکه آزادسازی خرمشهر مرهون ایمان الهی، ولایتمداری و مجاهدت نیرو‌های مسلح است، گفت: شهدای والامقام سوم خرداد سال ۶۱ مجاهدان واقعی و فاتحان قله‌های ایثار و رشادت هستند.

شهدای سوم خرداد؛ فاتحان قله‌های ایثار و رشادتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار مهدی معصوم بیگی با اشاره به چهلمین سالگرد آزادسازی خرمشهر همیشه قهرمان اظهار داشت: یاد و خاطره امام شهدا حضرت امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای سوم و پانزدهم خرداد سال‌های ۶۱ و ۴۲ را که با رشادت و از جان گذشتگی برگ زرین دیگری بر افتخارات ایران اسلامی افزودند و سرمنشا بیداری مردم در مقابل ظلم و جور رژیم طاغوت شدند را گرامی می‌داریم.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه عنایت خداوندی، رهبری مدبرانه و همراهی مردم نجیب از بدو پیروزی انقلاب، یاری‌گر نظام مردم پایه ایران اسلامی است، افزود: پیروزی رزمندگان اسلام در آزاد سازی خرمشهر نقطه عطفی در همدلی و یکپارچگی نیرو‌های مسلح است که توانستند پوشالی بودن نقشه‌های استکبار جهانی را با بازپس گیری خاک پاک وطن عزیزمان به جهانیان ثابت کنند.

ایمان الهی، پیروی از ولایت و فداکاری؛ رمز آزادسازی خرمشهر

وی با بیان اینکه رمز آزادسازی خرمشهر در ایمان الهی، ولایتمداری، مجاهدت، ایثار و فداکاری رزمندگان نهفته است، گفت: عملیات بیت المقدس که منجر به این پیروزی تاریخی شد یک اقدام ناشدنی از نظر ایادی استکبار جهانی بود تا جایی که امام امت و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به خاطر اهمیت این خودباوری اظهار می‌دارد: «من به دست و بازوی این جوانان بوسه می‌زنم» و در بیان دیگری می‌فرمایند «خرمشهر را خدا آزاد کرد» لذا باید قدردان این وحدت و یکپارچگی در مقابل معاندان که در نوع خود توفیق الهی است، باشیم.

گرامیداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد

سردار معصوم بیگی در بخش دیگر سخنان خود به سالروز رحلت امام (ره) و مناسبت مهم و سرنوشت ساز ۱۵ خرداد سال ۴۲ اشاره کرد و گفت: ۱۴ خرداد ماه یادآور ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و شخصیتی جهانی است که در سایه ایمان به خداوند متعال و به پشتوانه همراهی مردم توانست پایه‌های ظلم ستمشاهی را برچیند و پرچم حق و حقیقت و آزادی را به اهتزار درآورد و پیام انقلاب اسلامی را به گوش جهانیان برساند.

رئیس پلیس پیشگیری انتظامی کشور ادامه داد: قیام خونین و حماسی پانزده خرداد به رهبری امام راحل نیز در حقیقت سرآغاز بیداری و آگاهی مردم مومن ایران در برابر طاغوت بود که ریشه‌های انقلاب را قوی‌تر کرد.

وی آشنایی مردم با ماهیت ضداسلامی شاه و تقویت روحیه دینی همچنین مستحکم‌تر شدن بیش از پیش پیوند بین روحانیت و مردم را از جمله دستاورد‌های این قیام برشمرد که در ثمردهی و پیروزی انقلاب اسلامی نقش موثری داشت.

لزوم ارتقاء بصیرت و آگاهی کارکنان

ارشدترین مقام پلیس پیشگیری کشور با اشاره به اینکه معاندان نظام اسلامی از آغازین روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون دسیسه‌های مختلفی را برای براندازی حکومت دینی و مردمی ایران به مرحله اجرا گذارده لکن بصیرت مردم مانع از تحقق خواسته آن‌ها شده است، افزود: در حال حاضر بدخواهان ایران اسلامی در خصوص مسائل مرتبط با موضوعات اقتصادی و فرهنگی متمرکز شده اند و در صدد هستند با توسل به ۲ ابزار تحریم اقتصادی و فضای مجازی نظام اسلامی را تحت تاثیر قرار دهند.

وی با بیان اینکه پایه‌های انقلاب ایران بر مدار اخلاق، دینمداری و ترویج هنجار‌های اسلامی استوار است، گفت: هدف دشمنان تاثیرگذاری بر مولفه‌های مرتبط با حوزه معیشت مردم است تا روز به روز جامعه ما را از محور دین خارج کنند از این رو لازم است تا کارکنان با بصیرت افزایی، بینش و آگاهی خود از اهداف معاندان ارتقاء دهند چراکه بصیرت لازمه پلیس در تراز اسلامی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)