• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۴۰۸۶
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۵
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

راهبردهای کمیسیون کشاورزی مجلس در خصوص نهاده های دامی

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین موضوعات این روزهای کمیسیون کشاورزی در خصوص نهاده های دامی، واردات و تامین کالاهای اساسی، دام وطیور هست.

راهبردهای کمیسیون کشاورزی مجلس در خصوص نهاده های دامیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای احد آزادیخواه، سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در برنامه رادیو گفتگو در خصوص راهبردهای کمیسیون کشاورزی در مورد مسائل مهم کشور گفت: کشور در این ایام درگیر موضوع جراحی اقتصادی که دولت محترم آغاز کرده و تغییر در نوع مدیریت یارانه ها که هم رقم، رقم سنگینی است و هم شیوه، شیوه بسیار حساس و پراثری هست، مهمترین کمیسیونی که در این ارتباط درگیری های زیادی را دارد کمیسیون کشاورزی است به خاطر موضوع نهاده های دامی، کالاهای اساسی، دام و طیور که مستقیم درگیر است.

وی گفت: بیشترین درگیری در رابطه با موضوع دامپروری است و کمیته دامپروری جلسه اش را با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های مختلف و دستگاه های متنوع شروع کرد و در کمیسیون با حضور معاون مربوط وزیر جهاد این موضوع را دنبال می‌کنیم.

دستور شماره یک ما بحث نهاده های دامی است که با توجه به اینکه واردکننده دیگر قرار نیست یارانه‌ای دریافت کند شکل واردات نهاده‌های دائمی به چه شکل خواهد بود که بتوانیم انگیزه ای که تا حالا واردکننده داشته است را نگهداریم و با مشکل نهاده های دامی مواجه نشویم که به لطف خدا تدابیر خیلی خوب اندیشیده شد و نتیجه این شد که حالا بالغ بر ۹۰ هزار تن نهاده در سامانه بازارگاه بارگذاری شده و مشکلی در این حوزه نداریم. راستی‌آزمایی هم شد و این موضوع برای ما قطعی شد.

آزادیخواه در مورد بی اثر بودن ارز 4200 تومانی به واردکنندگان نهاده های دامی در زندگی و سفره مردم و همچنین مشکلات تهیه نهاده ها برای دامداران گفت: یکی از ایرادات، چون کار کمیسیون کار نظارتی است و باید اشکالات را تدبیر کند ضمن این که بنده سخنگوی کمیسیون و رئیس کمیته دامپروری هستم، و از نزدیک شاهد بودم روزانه برای حمل نهاده از بندر امام به اقصی نقاط کشور حداقل ۱۲۰۰ دستگاه کامیون ظرفیت بنادر است که بتواند از بندر ماهشهر یا امام خمینی این نهاده را به جاهای مختلف کشور حمل کند و سازمان راهداری و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی هم پای کار آمده است اما اشکالی که حالا داریم تقریبا حداقل ۸۰۰ دستگاه است یعنی چهارصد دستگاه کامیون خلا داریم و همین باعث شده که دامدار یا مرغدار نهاده را سفارش می دهد اما دیر به دستشان می رسد. حالا اینکه چرا کامیون کم است علت آن را شناسایی کردیم و برمی گردد به موضوع کرایه های کامیون داران که کرایه آنها با یک ماه تاخیر انجام می‌شود که به جهاد کشاورزی و هم به دستگاه های مرتبط تذکر داده ایم. که انشالله به روز رسانی پرداخت کرایه کامیون داران پرتلاش انجام شود که انگیزه حمل نهاده های دامی را از بندر امام خمینی داشته باشند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس در مورد مشکل ترخیص کالاها از گمرک گفت: در کمیته دامپروری یکی از میهمانان نماینده گمرک ایران بود و همین موضوع مطرح شد ما رسوب نهاده و کالا در بندر و هزینه‌های دموراژ را داشتیم که خوشبختانه با توجه به متغیرهای مختلف، عمده این ایرادات حل شده و امروزه رسوب به لحاظ زمانی به حداقل رسیده و الان موضوع مورد نظر به لطف خدا ۸۰ درصد آن تقریباً حل شده است.

آزادیخواه در مورد صحبت های گمرک که می گفتند دپو و ماندگاری بالای کالاهای دپو شده در گمرک مسئولیت آن به عهده ما نیست و باید از سازمان، نهاد یا شرکت های وارد کننده ثبت سفارش بشود تا بتوانیم روال اداری ترخیص را انجام دهیم گفت: بله وقتی کالا در بندر دپو می‌شود باید دنبال علل آن گشت یکی از علت ها این است که توان حمل نداریم، امروز مرغداران و دامداران ثبت سفارش را برخط انجام می دهند. وقتی ما در روز ۴۰۰ کامیون ظرفیت داریم اما آنجا کامیون بارگیری نمی شود خود همین ۱۰ روز حدود 4000 تا کامیون می شود تاخیر در حمل نهاده و دپو می‌شود و انشاءالله دوستان مرتبط کمک کنند تا این مشکل حل شود.

وی گفت: نکته دیگر با توجه به این که یارانه تدبیر و جابجا شد و دیگر به واردکننده تحویل نمی‌شود، ۲۰ هزار میلیارد تومان بانک کشاورزی متعهد شده است که به تولید کننده یعنی مرغ داران تسهیلات سرمایه در گردش اعطا کند و دستورالعمل آن ابلاغ شده است و تقاضا می‌کنم تولیدکنندگانی که این خبر را می شنوند اگر از چیزی غیر از این خبر دارند به ما خبر دهند تا کمیسیون وظیفه نظارتی خود را انجام دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
اوقات شرعی اهواز، ۷ اسفند ۱۴۰۴
کمک میلیونی اهالی گوراب زرمیخ با پرداخت زکات مستحبی
صادرات کالا به ارزش بیش از ۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار از استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
نخستین نشست کارگروه ساماندهی مد و لباس استان کرمان برگزار شد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)