• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۵۵۴۸
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

گفتگو‌های عالمانه مقدمه‌ای برای تشکیل امت واحده اسلام است

رئیس سازمان ارتباطات با بیان اینکه گفتگو‌های عالمانه مقدمه‌ای برای تشکیل امت واحده اسلام است گفت: امیدواریم با وحدت و همدلی، دستاورد‌های خوبی در راستای شکوفایی تمدن نوین اسلامی داشته باشیم.

گفتگو‌های عالمانه مقدمه‌ای برای تشکیل امت واحده اسلام استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور صبح امروز در دیدار جمعی از هیأت علمای اهل سنت نپال در این سازمان با تأکید بر حرکت در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، افزود: تمدن نوین اسلامی جز با وحدت امت اسلامی محقق نمی‌شود.

تاکید بر ضرورت معرفی اسلام واقعی در جهان
وی همچنین بر ضرورت معرفی اسلام واقعی در جهان تأکید کرد و گفت: متأسفانه رسانه‌های غربی به دنبال مخدوش کردن چهره دین مبین اسلام و ایران اسلامی هستند، اگر مسلمانان پایبند به مسائل دین باشند، استکبار بر آن‌ها مسلط نمی‌شوند.
ایمانی پور همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) افزود: این ایام نیز جلوه‌ای از حضور باشکوه مردم متدین ایران اسلامی از اقصی نقاط کشور است.
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی، دین مبین اسلام را دوباره احیا کرد، اظهار داشت: مردم ایران بار دیگر با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید میثاق و بر حفظ و پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های امام راحل تأکید می‌کنند.

شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی در سایه تقریب
وی نیز به الزامات تحقق تمدن نوین اسلامی در اندیشه مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی را در بیانیه گام دوم به عنوان آرمان انقلاب اسلامی متذکر شده‌اند و این مهم با شکل‌گیری امت اسلامی و در سایه تقریب محقق می‌شود.
ایمانی پور درباره توسعه همکاری‌های فرهنگی و دینی خاطرنشان کرد: حرکت در مسیر بیانیه گام دوم برای تحقق وحدت اسلامی و شکل‌گیری امت و تمدن نوین اسلامی خواهد بود. تا زمانیکه امت اسلامی شکل نگیرد، تمدن اسلامی هم نخواهیم داشت.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همچنین به اهم فعالیت‌های این سازمان در عرصه بین‌الملل اشاره کرد و افزود: این سازمان متولی فعالیت‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور است که در راستای آن به احیا و گسترش تفکر و معارف اسلامی در جهان به منظور احیای تمدن اسلامی می‌پردازد.
وی ترویج فرهنگ قرآنی، آموزش مفاهیم و تفاسیر قرآن، تدبر در قرآن، تقریب و وحدت علمای جهان اسلام، گفتگو‌های فرهنگی و دینی، آموزش زبان فارسی و همکاری‌های دانشگاهی را از دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خارج از کشور برشمرد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان مؤلفه‌هایی از اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم (ص)، گفت: اخیراً متوجه شده‌ایم، دین مبین اسلام مورد استقبال جامعه نپال قرار گرفته است. آن چیزی که موجب اتفاق این مهم شده، اخلاق نیکو و سلوک دینی شماست.
در ادامه این دیدار، مفتی محمد ابوبکر صدیقی الدین مسلم، مدیر دارالافتاء والقضا مسجد جامع نپالی نیز در سخنانی از ارتقای سطح همکاری‌ها با جمهوری اسلامی ایران استقبال کرد.
مفتی سنجور مصنوری ابن سلامت میان، امام جمعه مسجد جامع نپالی هم در سخنان خود، اظهار داشت: ما در کشور‌های بسیاری حضور یافتیم، اما عشق به اسلام در بین مردم ایران به گونه‌ای دیگر و شایسته موج می‌زند.
وی افزود: همه مسلمانان و علمای اسلام باید برای وحدت امت اسلامی تلاش کنند و ما علاقه‌مندیم سبک زندگی اسلامی را در نپال گسترش دهیم.
امام جمعه مسجد جامع نپالی اظهار داشت: اگر امت اسلامی زیر یک پرچم واحد گردهم جمع شوند، خواهیم دید که همه مسائل حل خواهد شد و اسلام واقعی ترویج می‌یابد.

توسعه همکاری‌های فرهنگی و دینی بین ایران و نپال
قاری محمد حسین حلوایی، مؤسس بزرگترین مدرسه قرآنی دخترانه در کشور نپال هم در این دیدار، توسعه همکاری‌های فرهنگی و دینی بین دو کشور را خواستار شد و گفت: ما تمایل داریم زبان فارسی را در مدارس نپال آموزش دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)