پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی قائم شهر از دستگیری ۲ سارق کابل و تجهیزات مخابراتی با ۱۹ فقره سرقت خبر داد .

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران،سرهنگ مهدی خادمی گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی در شهرستان قائم شهر موضوع در دستور ماموران قرار گرفت.
فرمانده انتظامی قائم شهر افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی پس از بررسیهای همه جانبه یکی از سارقان را شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.
او گفت: متهم در تحقیقات و بازجوییهای به عمل آمده به سرقت سیم و تجهیزات مخابراتی در این شهرستان با همدستی یکی از دوستان خود اعتراف کرد.
سرهنگ خادمی از دستگیری همدست متهم در ادامه این عملیات خبر داد و افزود: این افراد در بازجوییهای به عمل آمده به ۱۹ فقره سرقت سیم و تجهیزات برق و مخابرات اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی قائم شهر با اشاره به این که متهمان پس از تشکیل پرونده با قرار قانونی مناسب روانه زندان شدند، به شهروندان توصیه کرد: با اعلام به موقع هرگونه مورد مشکوک در محدوده محل سکونت خود مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
سارقین به هر شیوه ای میخواهند دزدی کنند حتی با جان خود بازی کرده و کابل های برق را هم می دزدند