• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۸۳۷۲
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۷
مازندران » اجتماعی

آغاز فعالیت رسمی طرح‌های سالمسازی دریا در مازندران

فعالیت طرح‌های سالمسازی دریای خزر در استان‌های شمالی امروز در مازندران کلید خورد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران،فعالیت رسمی طرح‌های سالمسازی دریا  امروز در مازندران اغاز شد.

معاون وزیر کشور در آیین افتتاح طرح‌های دریای مازندران در چالوس با تاکید بر استاندارد سازی طرح‌های سالمسازی دریا گفت: باید تلاش شود تا در تابستان امسال کاهش غریق در آب‌های خزری استان‌های شمالی را شاهد باشیم.


آغاز فعالیت رسمی طرح‌های سالمسازی دریا در مازندرانمحمدعباسی، هدایت مسافران به سمت طرح‌های سالمسازی، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و حضور مستمر ناجیان را مستلزم ارائه امکانات مناسب و فراهم شدن بستر‌های مناسب در این زمینه دانست و از راه اندازی سازمان عمران ساحل شمال کشور، ساماندهی ناجیان و تکمیل فرایند پرداخت مطالبات گذشته ناجیان غریق خبر داد.

معاون امور اجتماعی وزیر کشور با بیان اینکه نیمی از دستمزد ناجیان روز‌های پایانی پارسال واریز شد و بقیه بدهی نیز بزودی پرداخت می‌شود، بر لزوم توجه به برنامه‌های فرهنگی در سواحل برای کاهش آسیب‌ها تاکید کرد.


استاندار مازندران هم با اشاره به تلاش برای کاهش ۵۰ درصدی غرقی‌ها امسال با اجرای طرح‌های دریا، مهم‌ترین اولویت طرح‌های دریا را صیانت از جان مردم برشمرد.


آغاز فعالیت رسمی طرح‌های سالمسازی دریا در مازندرانسید محمود حسینی پور با اشاره به اینکه امسال با توجه به شرایط سواحل آزاد شده اجرای طرح‌های دریا بسیج تمامی دستگاه ها، برنامه ریزی و نظارت ویژه را می‌طلبد افزود: باید کار‌های زیادی در طرح‌های دریا اجرا می‌شد که تمامی برنامه‌ها نیازمند تامین اعتبار ملی است.
استاندار مازندران با اشاره به معوقات طلب ناجیان غریق استان از سال‌های گذشته، از معاون وزیر کشور خواست؛ تا با اختصاص اعتبار ویژه امسال برای طرح‌های دریا و پرداخت معوقات ناجیان غریق، این بخش مهم طرح تقویت شود.
نماینده عالی دولت در مازندران همچنین به نقش موثر رسانه‌ها در آموزش و فرهنگ سازی بهره گیری مناسب از طرح‌های دریا برای کاهش آسیب‌ها اشاره کرد و گفت: امسال با توجه به افزایش حضور گردشگر و از سویی آزاد سازی سواحل، قرارگاهی با کمک همه دستگاه‌ها در استان با هدف ارائه خدمات به مردم و مسافران شکل گرفت تا در اجرای طرح کاهش غریق در استان را شاهد باشیم.
حسینی پور بابیان اینکه ارائه خدمات در طرح‌های دریا دو وجهی است، افزود: یک وجه آن زیرساختی و عمرانی با تولیت سازمان همیاری‌ها و شهرداری‌ها وشکل دیگر آن طرح‌های فرهنگی و اجتماعی با مسئولیت معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران است.


آغاز فعالیت رسمی طرح‌های سالمسازی دریا در مازندرانروح الله سُلگی، معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران هم، با اشاره به اجرای هوشمند سازی فعالیت ناجیان غریق گفت: تشکیل قرارگاه ساحلی با محوریت فرمانداری ها، عرضه محصولات فرهنگی هنری در سواحل، نظارت بیشتر بر شهرک‌های خصوصی و دانش بنیان کردن ساحل و استفاده بهینه از دانش بخشی از اقدامات اجرایی امسال در سواحل استان است.

 


آغاز فعالیت رسمی طرح‌های سالمسازی دریا در مازندرانمصطفی پور، معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان نیز با بیان اینکه با برنامه ریزی‌های صورت گرفته و بکارگیری همه ظرفیت‌ها، تلاش می‌شود تا امسال شاهد کاهش غرق شده‌ها در سواحل خزری باشیم افزود: استان گیلان با ۱۰ شهرستان ساحلی، ۲۸۰ کیلومتر ساحل دارد و ۵۰ طرح سالمسازی دریا در این استان فعال است.

 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلاهبرداری ۱۹۵ میلیون تومانی به بهانه یارانه معیشتی دولت
تشدید نظارت بر بازار مجازی طلا با تشکیل واحد ویژه کنترل
اجرای پویش «شهر آماده» در مدارس منطقه ۲ هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل
زنگ تاریخ - ۱۳ آبان
گسترش کشت طلای سرخ در بهشهر
تبلور مبارزه با جنایات مستکبران در روز ۱۳ آبان
پخش برنامه های «دو نقطه، مثبت آموزش و کشیک سلامت» از قاب سیما
نشست خبری تشکل‌های دانش آموزی به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی
حمایت از طراحان ایده در همایش ملی فرصت‌های سرمایه گذاری فاوا
دعوت تشکل‌ها و نهاد‌های مهاباد برای حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبانماه
پخش زنده سه دیدار از لیگ نخبگان آسیا از شبکه ورزش
رفع کدورت میان ناظم و دانش‌آموز بوکانی
برنامه پیش فروش قطعی سکه با سررسید ۳۰ بهمن
بزرگ‌ترین رقابت تیمی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی
اژه‌ای : مقصران ماجرای بانک آینده باید پاسخ‌گو باشند
تشییع پیکر پدر شهید محرابی کالی در لفور
محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در ارومیه 
مازندران، آماده برگزاری باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان
تکذیب ادعا‌ها درباره مرگ یک جوان در الیگودرز
توقیف ۷ تُن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
آخرین وضع مصدومان سپاهان
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)