• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۱۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۱
فارس » اجتماعی

اعلام ویژه برنامه‌های مساجد فارس در دهه کرامت

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد فارس، ویژه برنامه‌های ایام دهه کرامت در استان توسط این مجموعه را تشریح کرد.

اعلام ویژه برنامه‌های مساجد فارس در دهه کرامتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، حجت‌الاسلام حسین امیدی گفت: باتوجه به همزمان ایام دهه کرامت با سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد، برنامه‌های بزرگداشت این ایام نیز اجرا خواهد شد.
امیدی افزود: برنامه‌ها با برگزاری مراسم جشن و سرور میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) شروع می‌شود که در این راستا اعضای دختر و بانوان کانون‌های مساجد شیراز در مراسم راهپیمایی از بقعه «ام احمد (س)»، مادر حضرت شاهچراغ (ع) تا حرم مطهر ایشان شرکت می‌کنند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد فارس اظهار کرد: باتوجه به همزمان ایام دهه کرامت با سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد، برنامه‌ها در این ایام به بزرگداشت این ایام اختصاص دارد و اعضای کانون‌های مساجد با آرمان‌های امام (ره) و انقلاب تجدید میثاق خواهند کرد.
امیدی با تاکید بر اینکه محور برنامه‌ها بحث «امین ولایت» بارزترین مشخصه حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) است، خاطرنشان کرد: در برنامه‌های پیش بینی شده لازم است که به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) توجه ویژه شود که در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در این خصوص کانون‌های مساجد برنامه‌های ویژه‌ای اجرا خواهند کرد.
او در ادامه افزود: برنامه‌هایی نظیر نمایش‌های آئینی و مسابقات کتابخوانی با موضوع زندگینامه حضرت شاهچراغ (ع)، مسابقات هنری در رشته خوشنویسی و هنر‌های تجسمی، شب شعر، سخنرانی ائمه جماعات کانون‌های مساجد در بین الصلاتین برگزار می‌شود.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد فارس عنوان کرد: دیدار با خانواده‌های معظم شهداء، جانبازان و آزادگان به ویژه شهدای مدافع حرم و سلامت، برگزاری محفل‌های قرآنی، تکریم ایتام به تأسی از امام رئوف (ع) با توزیع غذای گرم و بسته‌های معیشتی، اجرای مسابقات فرهنگی و هنری نظیر کتابخوانی، خوشنویسی، طراحی با موضوعات دهه کرامت در فضای مجازی از دیگر برنامه‌های دهه کرامت خواهد بود.

امیدی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط جدید شیوع کرونا برنامه‌ها بیشتر به صورت حضوری برگزار می‌شود، اما در فضای مجازی نیز برنامه‌هایی نظیر ختم قرآن و ختم صلوات هدیه به پیشگاه نورانی امام رضا (ع)، حضرت معصومه (س) و حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود.
او همچنین از برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت امام رضا (ع) خبر داد و گفت: در این مراسم به همنامان آن حضرت نیز هدایایی اهدا می‌شود و از سوی کانون‌ها کاروان‌های مردمی نیز برای زیارت بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج (ع) در حال تدارک است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)