• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۲۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۰
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

آغاز فعالیت میز ملی گردشگری دسترس‌پذیر در معاونت گردشگری

"فعالیت میز ملی گردشگری دسترس‌پذیر با هدف توسعه گردشگری سالمندان و افراد دارای معلولیت" در معاونت گردشگری آغاز شد.

آغاز فعالیت میز ملی گردشگری دسترس‌پذیر در معاونت گردشگریبه‌گزارش خبرگزاري صدا و سيما، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نخستین جلسه هم‌اندیشی کمیته گردشگری سالمندان و معلولان که با حضور بخش خصوصی، فعالان گردشگری و نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد در محل معاونت گردشگری برگزار شد؛ گفت:"در دفتر توسعه گردشگری داخلی معاونت، محصولات تخصصی گردشگری از جمله موضوع سالمندان و معلولان در قالب میزهای تخصصی تقسیم‌بندی و با راه‌‎‌اندازی کمیته‌های مربوطه ظرفیت‌های بخش خصوصی و دولتی به کار گرفته شده است".
سید مصطفی فاطمی فیروزآبادی افزود : دسترس‌پذیر کردن و تامین زیرساخت‌های لازم در تاسیسات گردشگری و احیای حق سفر و گردشگری برای این قشر جامعه، از اهداف اين کمیته است.
وي گفت : چنانچه با آگاهی‌بخشی فضای جامعه، اعم از بخش دولتی و خصوصی برای تامین ملزومات و نیاز سالمندان و معلولان اقدام و این جریان سبب مطالبه‌گری جامعه هدف و بخش‌های تاثیرگذار مرتبط شود؛ می‌توان بر بستری مستعد اقداماتی ماندگار را به ثبت رساند.
فاطمی تصریح کرد:کمیته گردشگری سالمندان و معلولان می‌تواند بر مبنای شبکه‌ای هدفمند، با پرداختن به زوایای مختلف این حوزه اعم از تعریف ضوابط، آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها، قانون، تعریف شاخص‌های اقتصادی، ایجاد زمینه‌های حمایتی و تسهیل‌گری برای ریل‌گذاری سریع و امکان سفر برای این قشر مهم جامعه، موثر عمل کند.
مدیر‌کل دفتر توسعه گردشگری داخلی همچنین برپایی جشنواره‌ها، رویدادها و مناسبت‌های مختلف با حضور سالمندان و معلولان را در کنار انعکاس حمایت‌ها و نیز آگاهی‌بخشی و آموزش ضوابط به این قشر را بخشی از اقدامات براي فضاسازی و جو عمومی جامعه و مناسب‌سازی زیرساخت‌های گردشگری عنوان کرد.
فاطمی گفت : تدوین سند همکاری توسعه گردشگری سالمندان و معلولان از اهداف ديگر است تا منطبق با آن تمامی تاسیسات گردشگری، راهنمایان، نهادهای فرابخشی مرتبط و بخش خصوصی در قالب نقشه راهي هماهنگ فعالیت کنند.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با اشاره به اقدام موفق استان یزد براي مناسب‌سازی تاسیسات گردشگری، مراکز فرهنگی و موزه‌های استان براي میزبانی از گردشگران سالمند و معلول، گفت: یزد علیرغم وجود پله‌های متعدد در ساختار شهری موفق شده است کارهاي اساسی با همکاری و تعامل مستمر نهادهای بخش خصوصی و دولتی انجام دهد که این دستاورد در کلان‌شهرهایی مانند تهران به مراتب اسانتر خواهد بود.
فاطمی در ادامه با تاکید بر اینکه سالمند و معلول جامعه ما حق سفر دارند، تاکید کرد: بايد از تجربیات اقدامات اجرایی پیشین نهایت استفاده و با واگذاری کامل کمیته گردشگری سالمندان و معلولان به بخش خصوصی امکان مشارکت و همکاری دو بخش دولتی و خصوصی در شکلی گسترده فراهم شود.
وي تاکید کرد: همچنین سایر بخش‌های معاونت گردشگری از جمله دفتر نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری، سرمایه‌گذاری، زیرساخت‌ها و مناطق نمونه گردشگری و نیز ادارات کل موزه‌ها در کنار تشکل‌های تخصصی گردشگری در این کارگروه، مشارکتی فعال خواهند داشت.
فعالین بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد در این نشست در خصوص استفاده از فضای مجازی و نرم‌افزارها ویژه معلولین، بازبینی قوانین و آیین‌نامه‌های اجرایی مربوطه، آموزش صنایع‌دستی به سالمندان و معلولان، راه‌اندازی پاراتورها، فراهم کردن وسایل حمل و نقل تخصصی ویژه این قشر گفتگو کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی پرفروش‌ترین‌های پنج روز اول جشنواره اسباب‌بازی
آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قم
نزدیک شدن هواپیمای ایرانی «سیمرغ» به بهره‌برداری تجاری
۱۸ کشته و زخمی در آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در مصر
ثبت‌نام سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۶ دی
داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در بندرانزلی تا کی فرصت نام نویسی دارند؟
مشارکت گسترده نوجوانان در المپیاد فیلم‌سازی
پیش‌بینی اجرای حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک ۱۴۰۵ در خوزستان
تاکید بر اجرای طرح‌های آبخیزداری مطالعه شده در داراب
ترویج زایمان‌های طبیعی با توسعه زایمان بدون درد
محکومیت تجاوز آمریکا به ونزوئلا در شورای امنیت
دمای هوا در کرمانشاه تا پایان هفته روندی افزایشی دارد
تجلیل از جانبازان با قطع پای کامل (کانادین)
مروری بر خبر‌های پانزدهم دی قم در ۱۲۰ ثانیه
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای احکام نباید سبب اطاله دادرسی شود
دستگیری فردی که قصد خودسوزی در جهرم را داشت
بومی سازی حسگر‌های تخصصی در خط پایان رقابت‌های ورزشی جهانی
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ در استان اردبیل
دستگیری متخلف شکار غیرمجاز در حوضه سد چپرآباد اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)