• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۳۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۰
خراسان جنوبی » اجتماعی
گزارش مکتوب،

قدم به قدم برای عرض ارادت

دلدادگانش قدم به قدم برای عرض ارادت کیلومترها راه در گرمای هوا می روند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، ساعت 7 صبح،  اینجا روستای جوخواه شهرستان طبس است، روستایی باقدم به قدم برای عرض ارادت مردمان مومن و عاشق اهل بیت علیهم السلام، این روستا این روز ها حال و هوایی خاص دارد آن هم از جنس رضوی.

7 سال است شوق زیارت و عرض ارادت در آنها جوانه می زند، مشتاقان بارگاهش بار سفر می بندند و پای پیاده  قدم به قدم در مسیر عاشقی می گذارند، گذر از مسیری طولانی در گرمای هوا شرط نخست یک عاشق برای رسیدن به معشوق است.

مقصدشان مرقد برادر هشتمین خورشید تابناک ولایت است تا از آنجا از راه دور عرض ارادت کنند به شمس الشموس.

 این برنامه آغازگر برنامه های دهه کرامت در این روستای بیش از هزار نفری است.

خانم اکبری 45 سال سن دارد می گوید: امسال نمی توانم عازم مشهد مقدس شوم به همین علت در این برنامه شرکت کردم تا با حضور در امامزاده حسین بن موسی الکاظم علیه السلام برادر امام رضا (ع) از راه دور به اربابم سلام کنم.

7 سال است شرکت می کنم

خانم جمعگی 55 سال دارد و 7 سال است در این مراسم شرکت می کند می گوید: برای ظهور مهدی موعود (عج) و شفای بیماران قدم در این مسیر گذاشتم.

خانم رضایی هم می گوید: از سال ها قبل دوست داشتم با این کاروان هم سفر شوم که قسمت نبود اما امسال شرکت کردم.

نوجوان و جوانان زیادی هم هم پای بزرگترها در مسیر عاشقی قدم گذاشتند.

سختی راه شیرین است

خانم الاهی که جوانی 20 ساله است می گویند:  وقتی بحث عشق به ائمه و حفظ ارزش ها در میان است، سختی راه، پیاده روی و خستگی تأثیری در این عشق ندارد حتی اگر کیلومترها را در گرما رفت.

خانم حسینی هم دیگر جوانی است که 25 سال دارد و  به موضوع فیلمی اشاره می کند که در چند روز اخیر در جشنواره کن حائز رتبه به علت سیاه نمایی شده می گوید:  دشمنان ائمه اطهار علیهم السلام بدانند تا جوانانی همچون من در ایران است و عاشقانه حاضراند ساعتها و یا روزها پای پیاده خود را به قبور ائمه برسانند نمی توانند خدشه ای به فرهنگ و دین ما بزنند.

وی ادامه می دهد: گرچه میلیون ها دلار هزینه می کنند و با نماد پردازی ها و بازی های کلیشه ای و  غیر واقعی تلاش در تخریب اعتقادات ما را دارند اما موفق نمی شوند.

عشق به ائمه از کودکی

 خانم جعفری نیا هم که 13 سال دارد می گوید: از 8 سالگی در این  برنامه پیاده روی شرکت می کنند به کسانی که سعی در تخریب دین دارند بگوید که عشق به اهل بیت علیهم السلام از همان کودکی در ما عجین شده است.

 حجت الاسلام جعفر نیا مدیر این کاروان می گوید: در این برنامه 400 نفر از بانوان روستای جوخواه مسیری 18 کیلومتری تا امامزاده حسین بن موسی الکاظم علیه السلام پیاده طی می کنند تا از آنجا عرض ارادتی به امام هشتم (ع) و حضرت معصومه داشته باشند.

همانند روستای جوخواه در دیگر روستاهای خراسان جنوبی هم که به امامزادگان نزدیک هستند قرار است این مراسم در دهه کرامت برگزار شود و جاماندگان حرم رضوی از راه دور سلام به ارباشان سلام کنند.

ابراهیمی دبیر کانون‌های خِدمت رضوی در خراسان جنوبی می گوید: برای این دهه 500 برنامه مختلف در نظر گرفته شده است که حضور خدام رضوی، اهدای جهیزیه، بسته معیشتی و آزادی زندانیان از جمله آنهاست. 

تهیه کننده : زهرا فلاحی نسب

 

 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)