• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۰۴۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴
اردبیل » علمی فرهنگی

طنین نوای سلام فرمانده در آسمان اردبیل

دهه نودی‌های دارالارشاد اردبیل با اظهار عشق و ارادت به ساحت مقدس امام زمان(عج)، با تجمع در محوطه دریاچه شورابیل، نوای سلام فرمانده سر دادند.

طنین نوای سلام فرمانده در آسمان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ دهه نودی‌های دارالارشاد اردبیل، عصر امروز با عشق، به‌خاطر امام زمان(عج) خود آمده بودند، آمدند تا نوای «سلام فرمانده» را در آسمان‌ها طنین‌انداز کنند؛ دهه نودی‌های اردبیلی «سلام فرمانده؛ سلام از این نسل غیور جا مانده، سلام فرمانده؛ سیدعلی دهه‌ی نودی‌‌هاشو فرا خوانده» را با صدای رسا به آسمان‌ها رساندند.

کودکان و نوجوانان اردبیلی، با در دست گرفتن پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی، با شور و حرارت این سرود حماسی را خواندند تا ثابت کنند نسل امروز ایران، همانند نسل دیروز پشتیبان انقلاب اسلامی  هستند. 

این روز‌ها سرود «سلام فرمانده» مورد استقبال مردم به ویژه دهه نودی‌ها، در اکثر نقاط کشورمان قرار گرفته است. این سرود به اندازه‌ای بین مردم به ویژه کودکان و نوجوانان مورد توجه قرار گرفت تا اینکه به یک پویش سراسری تبدیل شد، دهه نودی‌ها با اجرای این سرود در اردبیل نیز، ارادت خود به حضرت ولی عصر، امام زمان (عج) نشان دادند.

این‌جا، یعنی در اردبیل و در اجتماع دهه نودی‌ها، کودک و بزرگسال، زن و مرد، دختر و پسر معنا نداشت، هر چند اجتماع دهه نودی‌ها بود ولی همه آمده بودند، همه با هم زمزمه «سلام فرمانده» سر دادند و شرکت‌کنندگان صحنه‌های بی‌نظیری از عشق و ارادت خود را به ساحت مقدس حضرت ولی‌عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی به نمایش گذاشتند.

 در این اجتماع کودکان به همراه مادران و پدرانشان در کنار دریاچه شورابیل اردبیل، سرود «سلام فرمانده» را در حالی که پرچم ایران را دست داشتند به زبان ترکی هم همخوانی کردند.

همچنین به مناسبت دهه کرامت خادمان رضوی نیز، همراه با پرچم مطهر حرم رضوی در این همایش حضور داشتند و زمزمه دعای فرج برای تعجیل در ظهور امام زمان(عج) و صلوات خاصه امام رضا(ع)  دیگر بخش‌های این آیین معنوی بود و حاضران نوای «عشق جانم، امام زمانم» سر دادند، تا از عشق خود به امام زمان(عج) بگویند، تا حضور مهدی موعود را به گوش جهانیان برسانند.

با صدای رسا «دنیا بدون تو معنایی نداره» خواندند، تا بگویند، ای پیداترین پنهان‌ من، یا مهدی ادرکنی، ما با دست‌های کوچک و دل‌های بزرگ خود برای آمدنت دعا می‌کنیم  و مزمه «سلام فرمانده سلام از این نسل غیور جامانده» کردند، به راستی که سلام فرمانده، صدای نسلی است که می‌خواهند یاور امام زمان خود باشند و با تمام وجود «بیا، جون من بیا، بیا، یارت میشم»گفتند و خود را سربازان ولایت فقیه و نسل غیور جامانده از میدان نبرد نامیدند.

دهه نودی‌های اردبیل از صمیم قلب «نبین قدم کوچیکه پاش بیفته من برات قیام می‌کنم» را خواندند، تا بگویند امام زمان(عج) لطفا شما هم برای آمدنتان دعا کنید و ندا سر دادند که: «یابن الزهرا کاش می‌دانستیم کجا دل‌ها با ظهور تو آرام خواهد گرفت» 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)