• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۵۹۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
اجتماعی » جامعه و شهری

خداحافظی با پدیده زباله‌گردی در تهران تا ۱۴۰۳

معاون پردازش و دفن پسماند سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: مدیریت متمرکز پسماند از جمع‌آوری و حمل تا پردازش و دفن به پیمانکار واگذار می‌شود و زباله‌گردی تا دو سال آینده به طور کامل حذف می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حسین حیدریان با بیان اینکه در حال حاضر تا سقف پنج هزار و ۵۰۰ تن پسماند از نقاط مختلف شهر تهران به آرادکوه منتقل می‌شود، اظهار داشت: با روند فعلی، عمر دفن پسماند در آرادکوه ۱۰ سال تخمین زده می‌شود.
وی افزود: با توجه به اینکه بر اساس برنامه‌های طرح جامع پسماند به سمت تفکیک در مبدا تولید در سطح شهر می‌رویم تا ۲۰ سال آینده گنجایش دفن زباله در آرادکوه وجود خواهد داشت.
خداحافظی با پدیده زباله‌گردی در تهران تا ۱۴۰۳
شناسایی ۳۵ کانون تولید بو در محدوده فرودگاه امام (ره)

حیدریان با بیان اینکه در محدوده جاده قدیم قم و فرودگاه، حدود ۳۵ کانون تولید بو توسط اداره کل حفاظت محیط زیست استان شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: آرادکوه یکی از این کانون‌هاست، اما با توجه به فاصله ۱۲ کیلومتری این منطقه با فرودگاه، تاثیر آرادکوه میزان کمی است.
وی همچنین اضافه کرد: در زمان قالیباف دریاچه شیرابه موجود در آرادکوه که ۱۸ هکتار مساحت و عمق متوسط دو متر داشت، با تصفیه و بازچرخانی شیرابه و بهره‌برداری از لاگون‌های تبخیری خشک شد.
حیدریان همچنین خاطرنشان کرد: این دریاچه محل انتشار بوی نامطبوع بود که حذف شد و تا کنون از تشکیل مجدد آن جلوگیری شده است.

نفوذپذیری خاک در آرادکوه پایین است

حیدریان با تاکید بر اینکه مهمترین تاثیر منفی دفن پسماند، تولید شیرابه و به دنبال آن آلوده شدن آب‌های زیرزمینی است، تصریح کرد: خوشبختانه جانمایی آرادکوه به دلیل ضریب پایین نفوذپذیری خاک و دوری از مراکز بافت مسکونی و شهری و همچنین قرار نگرفتن در مسیر باد‌های فصلی، به خوبی انجام شده است.
وی افزود: مدیریت شیرابه در این محدوده انجام می‌شود تا از تجمع شیرابه جلوگیری شود و آلودگی ایجاد نشود.
حیدریان با بیان اینکه تقسیم‌بندی پایتخت به هشت پهنه در راستای مدیریت پسماند باعث می‌شود ورودی آرادکوه کاهش پیدا کند، گفت: هدف‌گذاری ما در دو سال آینده این است که ورودی به آرادکوه را به کمتر از ۳۰ درصد کاهش دهیم که می‌تواند حجم زیادی از آلایندگی در این منطقه را حذف کند.

خداحافظی با پدیده زباله‌گردی در تهران تا ۱۴۰۳

حذف زباله گرد‌ها با مدیریت متمرکز پسماند

معاون پردازش و دفن پسماند سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: حضور زباله‌گرد‌ها باعث حذف درآمد‌های بخش خصوصی و شهرداری می‌شود چراکه به صورت غیر استاندارد انجام شده و ارزش اقتصادی زباله را کاهش می‌دهند.
وی افزود: زباله‌گرد‌ها زباله‌های قابل بازیافت را به مراکز غیرمجاز و زیرزمینی می‌فروشند که این بازیافت با کیفیت پایین انجام و به دنبال آن، محصولاتی با کیفیت نامناسب تولید می‌شود و همین موضوع ارزش زنجیره پسماند را کاهش می‌دهد.
وی با اشاره به احداث سامانه‌های mrf در هشت پهنه تهران، خاطرنشان کرد: در راستای همین اقدام، مدیریت متمرکز پسماند از جمع‌آوری و حمل تا پردازش و دفن به پیمانکار واگذار می‌شود و زباله‌گردی را تا دو سال آینده به طور کامل حذف می‌کند.
معاون پردازش و دفن پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه زباله تولیدی در تهران به هیچ کشوری فروخته نمی‌شود، گفت: پسماند‌های قابل بازیافت از جمله پی‌ای‌تی و انواع پسماند پلاستیکی اچ‌دی‌پی‌ای و ال‌دی‌پی‌ای به کشور چین صادر می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
حضور زباله‌گرد‌ها باعث حذف درآمد‌های بخش خصوصی و شهرداری می‌شود چراکه به صورت غیر استاندارد انجام میشود
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)