• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۰۵۴۳
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمه

وزیر بهداشت گفت: تعداد داروهای تحت پوشش بیمه افزایش می یابد اما مکمل‌ها، تقویت کننده ‌ها و نشان های (برند) خارجی تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرند.

افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر بهرام عین اللهی در برنامه صبح بخیر ایران درباره زمزمه های گرانی دارو گفت: باید به سمتی پیش برویم هزینه دارو را مردم پرداخت نکنند و با همین نگاه بحث بیمه‌ها را دنبال می‌کنیم. در هیچ جای دنیا این طور نیست که مردم به داروخانه‌ها بروند و دارو تهیه کنند؛ تجویز دارو باید توسط پزشک صورت بگیرد و سیستمی باشد که عمده هزینه دارو را بپردازد و این سیستم همان بیمه‌ها هستند.

وی با اشاره به تقویت بیمه ها افزود: سه دهک پایین جامعه یعنی حدود ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را بیمه‌ کرده‌ایم و با بودجه ۶ هزار میلیارد تومانی که مجلس در اختیار وزارت بهداشت قرار داده است، این سه دهک نیازی به پرداخت حق بیمه ندارند و با درج کد ملی خود می‌توانند از خدمات بیمه سلامت استفاده کنند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: تصمیم داریم تعداد داروهای تحت پوشش بیمه را افزایش دهیم اما مکمل‌ها ، تقویت کننده ‌ها و نشان (برند‌) های خارجی نمی‌توانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند .

وی توضیح داد: در مورد داروهای خارجی تا وقتی که تولید با کیفیت داخلی مورد تأیید وزارت بهداشت وجود دارد، طبیعی است که نشان های (برند) خارجی مورد پوشش قرار نمی‌گیرند؛ مگر نشان های داروهایی که تولید داخل نداشته باشند. با این تمهیدات ما پرداختی بیماران را کاهش می دهیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه سیاست دولت این است که ارز ترجیحی همچنان برای دارو اعمال شود، گفت: اگر ارز ترجیحی دارو حذف شود باید ما به‌ التفاوت آن در اختیار بیمه‌‌ها قرار گیرد.

دکتر عین‌اللهی با اشاره به اینکه صنایع دارویی کشور می تواند ۹۷ درصد داروها را پوشش دهد، گفت: مواداولیه دو نوع است یکی آنهایی که تولید می کنیم و دیگری آنها که وارد می کنیم در سوریه فقط ۱۵ درصد داروهایش را خودش تولید می کند. در عراق هم این طور است عمدتا داروها وارداتی است.

وی افزود: ما باید بتوانیم صنایع دارویی خود را آنقدر تقویت کنیم که خودکفایی در شرایط تحریم‌های ظالمانه دشمنان ادامه یابد.

وزیر بهداشت درباره تأمین داروهای بیماری های خاص تصریح کرد: خوشبختانه امسال مجلس اعتبار جدایی نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان برای تأمین داروی بیماری‌های خاص در نظر گرفته است و ما به دنبال این هستیم که داروی بیماری‌های خاص را با احترام درِ منزل این بیماران تحویل دهیم.

دکتر عین اللهی با اشاره به اینکه عمده فعالیت مافیای دارو مربوط به داروهای خارجی است، گفت: باید داروهایی را که مورد تأیید وزارت بهداشت است قبول کنیم؛ زیرا برخی افراد حتی برغم تولید یک دارو در داخل، بازهم اصرار دارند داروی خارجی را تهیه کنند.

وزیر بهداشت تأکید کرد: دانشمندان ما در بحث بیوتکنولوژی و داروهای «های تک» دستاوردهای بزرگی داشته و افتخار آفریده اند.

وی ادامه داد: استاندارد جهانی اینگونه است که دارو در هر نسخه یک و نیم قلم باشد اما میزان تجویز دارو در ایران در هر نسخه حداقل سه قلم است و باید این فرهنگ اصلاح شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)