• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۰۵۴۳
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمه

وزیر بهداشت گفت: تعداد داروهای تحت پوشش بیمه افزایش می یابد اما مکمل‌ها، تقویت کننده ‌ها و نشان های (برند) خارجی تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرند.

افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر بهرام عین اللهی در برنامه صبح بخیر ایران درباره زمزمه های گرانی دارو گفت: باید به سمتی پیش برویم هزینه دارو را مردم پرداخت نکنند و با همین نگاه بحث بیمه‌ها را دنبال می‌کنیم. در هیچ جای دنیا این طور نیست که مردم به داروخانه‌ها بروند و دارو تهیه کنند؛ تجویز دارو باید توسط پزشک صورت بگیرد و سیستمی باشد که عمده هزینه دارو را بپردازد و این سیستم همان بیمه‌ها هستند.

وی با اشاره به تقویت بیمه ها افزود: سه دهک پایین جامعه یعنی حدود ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را بیمه‌ کرده‌ایم و با بودجه ۶ هزار میلیارد تومانی که مجلس در اختیار وزارت بهداشت قرار داده است، این سه دهک نیازی به پرداخت حق بیمه ندارند و با درج کد ملی خود می‌توانند از خدمات بیمه سلامت استفاده کنند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: تصمیم داریم تعداد داروهای تحت پوشش بیمه را افزایش دهیم اما مکمل‌ها ، تقویت کننده ‌ها و نشان (برند‌) های خارجی نمی‌توانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند .

وی توضیح داد: در مورد داروهای خارجی تا وقتی که تولید با کیفیت داخلی مورد تأیید وزارت بهداشت وجود دارد، طبیعی است که نشان های (برند) خارجی مورد پوشش قرار نمی‌گیرند؛ مگر نشان های داروهایی که تولید داخل نداشته باشند. با این تمهیدات ما پرداختی بیماران را کاهش می دهیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه سیاست دولت این است که ارز ترجیحی همچنان برای دارو اعمال شود، گفت: اگر ارز ترجیحی دارو حذف شود باید ما به‌ التفاوت آن در اختیار بیمه‌‌ها قرار گیرد.

دکتر عین‌اللهی با اشاره به اینکه صنایع دارویی کشور می تواند ۹۷ درصد داروها را پوشش دهد، گفت: مواداولیه دو نوع است یکی آنهایی که تولید می کنیم و دیگری آنها که وارد می کنیم در سوریه فقط ۱۵ درصد داروهایش را خودش تولید می کند. در عراق هم این طور است عمدتا داروها وارداتی است.

وی افزود: ما باید بتوانیم صنایع دارویی خود را آنقدر تقویت کنیم که خودکفایی در شرایط تحریم‌های ظالمانه دشمنان ادامه یابد.

وزیر بهداشت درباره تأمین داروهای بیماری های خاص تصریح کرد: خوشبختانه امسال مجلس اعتبار جدایی نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان برای تأمین داروی بیماری‌های خاص در نظر گرفته است و ما به دنبال این هستیم که داروی بیماری‌های خاص را با احترام درِ منزل این بیماران تحویل دهیم.

دکتر عین اللهی با اشاره به اینکه عمده فعالیت مافیای دارو مربوط به داروهای خارجی است، گفت: باید داروهایی را که مورد تأیید وزارت بهداشت است قبول کنیم؛ زیرا برخی افراد حتی برغم تولید یک دارو در داخل، بازهم اصرار دارند داروی خارجی را تهیه کنند.

وزیر بهداشت تأکید کرد: دانشمندان ما در بحث بیوتکنولوژی و داروهای «های تک» دستاوردهای بزرگی داشته و افتخار آفریده اند.

وی ادامه داد: استاندارد جهانی اینگونه است که دارو در هر نسخه یک و نیم قلم باشد اما میزان تجویز دارو در ایران در هر نسخه حداقل سه قلم است و باید این فرهنگ اصلاح شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایداری جریان گاز در فصل سرما با مدیریت مصرف
لیگ برتر والیبال؛ سیرجانی‌ها در صدر ماندند
درخشش دختران کاراته کای میاندوآبی در مسابقات بین المللی
تایید « لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه سنواتی» در مجمع
خوشحالی مردم لرستان در پی بارش رحمت الهی
باخت پاس گرگان برابر مهرگان نور مازندران
برنامه ریزی برای برگزاری اعتکاف رجبیه در سمنان
رکورد ۲۰ سانتی‌متری برف در تکاب؛ جنوب آذربایجان‌غربی زیر چتر بارش‌های پاییزی
شهید سلیمانی هسته‌های مقاومت جهانی را پایه‌گذاری کرد
انتخاب اعضای هیات اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر دشت آزادگان
خروج سامانه ناپایدار از استان و پایداری هوا تا یکشنبه
برگزاری مرحله استانی جشنواره فرهنگی آموزشی « زندگی با قرآن »
کشف ماشین‌آلات بدون مجوز در محوطه نمایشگاهی در لامرد
«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد
برد ارزشمند فولاد هرمزگان مقابل جواد الائمه شهرکرد
آغاز بررسی‌های تخصصی طرح بازآفرینی بافت تاریخی قم
افزایش دو برابری ظرفیت درمانی سرخس
پیش بینی جو پایدار در لرستان
مصاف ملوان بندرانزلی و آلومینیوم در اراک
فعالیت آموزشی استان قزوین فردا غیرحضوری شد 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)