• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۸۵۲۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۱
بین الملل » سیاسی

جوزپ بورل از مذاکرات احیای برجام طی روزهای آینده خبر داد

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا : مذاکرات احیای توافق هسته‌ای طی روز‌های آینده از سر گرفته می‌شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که برای دیدار و گفتگو با مقامات ایرانی به تهران آمده است، در کنفرانس خبری در پایتخت ایران گفت مذاکرات احیای توافق هسته ای، طی روز‌های آینده از سر گرفته می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


به گزارش بخش تلویزیونی خبرگزاری رویترز، جوزپ بورل در کنفرانسی خبری در تهران پس از دیدار با علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، گفت: «مذاکرات در ماه مارس برای مدت کوتاهی متوقف شد؛ و سه سال بعد... ببخشید، سه ماه بعد، این مذاکرات هنوز متوقف باقی مانده است. بالاخره من به تهران دعوت شدم به تهران بیایم تا بن بست را از بین ببرم و ببینم آیا ممکن است که بن بست را برطرف کنم. من دیشب به تهران آمدم و بعد از این کنفرانس خبری هم تهران را ترک می‌کنم، چون همان طور که می‌دانید هفته آینده نشست ناتو در مادرید برگزار می‌شود. (هدف سفر من به تهران) احیای مسیر دیپلماتیک بود و اینکه ببینم چه کار‌هایی می‌توانیم انجام بدهیم تا بتوانیم مذاکرات را از سر بگیریم و تنش فعلی را از بین ببریم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود : همانطور که می‌دانید، مذاکرات در ماه مارس متوقف شد و بعد هم آژانس بین المللی انرژی اتمی قطعنامه داد و بعد هم شاهد تصمیمات ایران درباره تاسیسات هسته‌ای بودیم سپس تحریم‌های آمریکا از راه رسید. ما باید این تنش را متوقف کنیم. خوشحالم که بگویم بعد از گفتگو‌ها و دیدار‌های طولانی با (حسین) امیر عبداللهیان، وزیر خارجه و دبیر شورای عالی امنیت ملی، که آخرین دیدار بود و همین چند دقیقه پیش به اتمام رسید، ما موفق شدیم بن بست به وجود آمده را رفع کنیم و در روز‌های آینده (منظورم از روز‌های آینده، بلافاصله است) ما بحث‌ها را که طی سه ماه گذشته متوقف بوده است، از سر می‌گیریم و ایران و آمریکا مذاکره می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بورل گفت : مذاکرات مستقیم نیست و من و گروهم به عنوان هماهنگ کننده، مذاکرات را تسهیل می‌کنیم. این خوب است، این خوب است که مذاکرات را دوباره شروع می‌کنیم و بن بست را از بین برده ایم. پس بیایید دوباره بحث‌ها را آغاز کنیم. من این فرصت را داشتم که به طرف‌های ایرانی بگویم برجام به آن‌ها اجازه می‌دهد بتوانند از تمامی ظرفیت هایشان استفاده کنند و این نکته بدون شک اقتصاد را در برمی گیرد و از نظر تجارت، توسعه منابع انرژی و زمینه‌های دیگر هم فواید بسیاری برای ایران دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادامه داد : ایران می‌تواند با کشور‌های عضو اتحادیه اروپا هم همکاری داشته باشد، اما به این منظور توافق باید به طور کامل اجرایی شود. پس بیایید دوباره کار را در فضای ژئوپلیتیکی جدیدی شروع کنیم، چون حمله روسیه به اوکراین، فضای ژئوپلتیکی و همچنین وضعیت انرژی دنیا را به طور کامل تغییر داده است. این تغییر، عواقب بلندمدت دارد و باید خودمان را با آن تطبیق بدهیم. ما در اروپا در جستجوی رهایی از وابستگی به نفت و گاز روسیه هستیم و در نتیجه باید از یک طرف منابع جدید انرژی پیدا کنیم و از طرف دیگر، انرژی‌های تجدیدپذیر را توسعه بدهیم. من از گفتگو با مقامات ایرانی متوجه شدم که آن‌ها با اراده کامل وارد مذاکرات می‌شوند.»
جوزپ بورل همچنین گفت: «خلاصه بگویم، مذاکرات متوقف شده بود و چشم اندازی برای از سرگیری آن هم وجود نداشت، اما به لطف گفتگوهایمان، مذاکرات در روز‌های آینده با ارتباط نزدیک بین ایران و آمریکا دوباره شروع می‌شود. این خبر خوبی است و بیایید امیدوار باشیم این مذاکرات، برجام را دوباره به مسیر خود برگرداند. متشکرم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
شماها برای مردم ایران شناخته شده اید. اربابت آمریکا ترو فرستاده تا برجامو احیا کنی . شماها غلامان حلقه به گوش اربابتون هستین .
شما این را هم در نظر داشته باشید که اگر اوکراین دست برتررا در جنگ میداشت آینها هیچ موقع مذاکره نمی کردن ۰مهرداد ا
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)