• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۷۱۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸
سیاسی » مجلس

مطالبات گندم‌کاران از فردا پرداخت می‌شود

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: با پیگیری‌های انجام شده مقرر شد تا از فردا توسط بانک کشاورزی ۱۸ هزار میلیارد تومان باقی مانده از مطالبات کشاورزان گندم‌کار را پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خانه ملت محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در خصوص پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌کار، گفت: پیرو پیگیری‌ها و نشست‌های انجام شده در کمیسیون کشاورزی با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس شرکت بازرگانی دولتی، رئیس سازمان غله و معاونین آنها و همچنین نشست‌ انجام شده در وزارت جهاد کشاورزی مقرر شد از فردا ( دوشنبه 13 تیرماه) بانک کشاورزی مطالبات گندم‌کاران کشور که محصول خود را در قالب خرید تضمینی به دولت تحویل داده‌اند پرداخت کند.
نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، افرود: بانک کشاورزی متعهد شده است تا از فردا 18 هزار میلیارد تومان از مطالبات باقی مانده کشاورزان گندم‌کار را پرداخت کند.
 محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست خود در خصوص بررسی علل تاخیر در پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌‎کار، گفت: باید از زحمات کشاورزان خصوصا کشاورزان گندم‌کار که در راستای استقلال کشور تلاش می‌کنند قدردانی کنم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مقرر شده بود که دولت مطالبات گندم‌کاران را سریعا پس از تحویل گرفتن محصول برداشت شده پرداخت کند، ادامه داد: پس از وقفه به وجود آمده در زمینه پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌کار نشستی را با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های متولی برگزار کردیم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دولت باید ۱۸ هزار میلیارد تومان در قبال گندم‌های خریداری شده به کشاورزان پرداخت کند، عنوان کرد: کشاورزان باید هرچه سریع‌تر برای کشت دوم خود آماده شوند و برای این موضوع باید نقدینگی کافی را در اختیار داشته باشند تا نهاده‌های مورد نیاز را تامین کنند.

وی با اشاره به اینکه دولت باید بر اساس قول و تعهد خود به پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌کار اقدام کند، افزود: در نشست امروز مقرر شد بعد از ظهر  در جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر جهاد کشاورزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و مدیران عامل بانک‌ها در خصوص پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌کار تصمیم‌گیری شود.

عسکری، ادامه داد: مقرر شد در صورت ناهماهنگی بین دستگاه‌ها برای پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌کار ۱۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات را سازمان برنامه و بودجه و ۸ هزار میلیارد تومان باقی مانده را شرکت بازرگانی دولتی، سازمان غله و بانک‌ها پرداخت کنند.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، گفت: در تلاش هستیم تا هرچه سریع‌تر بانک‌ها به پرداخت مطالبات کشاورزانی که گندم تولیدی خود را در اختیار دولت قرار داده‌اند اقدام کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
دو روز گذشت
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه طوایف سیستان وبلوچستان در زاهدان
آیین بهره برداری و کلنگ زنی ۹ طرح صنعت آب و برق در شادگان
کرمان در جایگاه سوم پارالمپیاد استعداد‌های برتر پسران ایران
بر خورد مرگبار موتور سیکلت با خودرو در سبزوار
مقابله با آفت سوسک سرخرطومی حنایی در عنبرآباد
خانه کتاب و برنامه های اهل قلم در این هفته
سازمان منافقین از هیچ دشمنی علیه ملت ایران مضایقه نکرده است
بررسی صلاحیت داوطلبان هفتمین دوره شورای شهر اراک
برپایی جشن تکلیف دختران قروه‌ای
معرفی ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان
لاریجانی: فشار غرب نتوانسته رابطه تهران - مسکو را متوقف کند
تأکید استاندار کرمان بر حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی
رشد ۲ پله ای اعتبارات استان زنجان در بودجه ۱۴۰۵
نام‌ نویسی هزار و ۴۳۳ داوطلب برای انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در خراسان جنوبی
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی صهیونیستی
مجوزهای زیست محیطی زیر ذره بین دستگاه قضا
برگزاری همایش ملی تجلیل از رانندگان حمل و نقل فرآورده‌های نفتی در اهواز
تجلیل از بسیجیان مجری طرح های جهادی و کاربردی در سمنان
اربیعن شهدای دی ماه
شهید شرفی منش شهید شرافت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
برگزاری مراسم چهلم شهدای مقاومت ملی در مرودشت
اهدای عضو یک خانم ۴۵ ساله در قم
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
دعوت ستادکل نیروهای مسلح از مردم برای حضور در گرامیداشت شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
دریادار تنگسیری: برای حفظ ایران جان می‌دهیم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۸ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۵ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۳ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)